Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 17:27:50
|
|
|
|
dunja RR
|
A na temi Nacrtaj medu je slična priča
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 19:41:10
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jako zanimljivo glasanje , samo čekam Lesicu da se oglasi ;)
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 19:57:03
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Ma dajte, molim Vas! NM, bez uvrede, ali šta je onda ovo? Meni liči na cirkularnu poruku, ispravi me ako grešim. Ako se već buniš, onda budi i ti fer da se glasa za predloge anonimno, kao što je i zamišljena nagradna igra, pa nek stvarno najbolji i pobedi, a ne da vrbujemo jedni druge. Jer, složićeš se, sa starim članovima se niko nov ko nema svoju "ekipu" na forumu ne može meriti. I pozdrav za ekipu! IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun 4 IZVORNA PORUKA: isidora88 4 IZVORNA PORUKA: lanajelena 4 IZVORNA PORUKA: Torbica 4
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 20:14:24
|
|
|
|
New Mom
|
Je l to znaci da treba da se glasa za predlog 12? Jer "sema" koju spominjes moze se i tu primeniti, samim tim jer ima vise od 1 glasa. Ja sam izrazila nezadovoljstvo ne time sto novi glasaju vec sto vidim da su to neki uclanjeni juce i danas a JEDINI postovi su u ove dve (ovoj i onoj sa Medom) teme. E o tome pricam. Licno kad sam se uclanila uclanila sam se zbog onog dela opisa portala (zatrudnjivanje, trudnoca, beba, deca), a ne zbog sponzora.
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:18:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Molimo za strpljenje, tema je zaključana dok admin ne stigne, očekujte ga uskoro.
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:35:05
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Naša je obaveza da kada primetimo neku nepravilnost po pitanju nagradnih igara ( pre svega se misli na duple naloge) da to sankcionišemo, kao što je do sada i kao što će i ubuduće biti rađeno. Mada u tim situacijama se uglavnom radi o novim članovima koji su igrom slučaja saznali za naš portal, uključili se u trenutku kada je neki od nagradnih konkursa aktuelan, i ne poznavajuči pravila, opet da napomenem - ne znajući da dupli nalozi nisu dozvoljeni, na vrlo naivan način se uključuju u glasanje, aktivirajući babe, dede, tetke... pa kako ni to nije dozvoljeno i u takvim situacijama se reaguje. Da rezimiram! Glasovi dati sa duplih naloga će biti sankcionisani! Ja sve podatke koji mi trebaju imam, i na kraju ja dajem finalnu reč. Za sve što vam nije jasno, pošaljite mi pp, ukoliko imate bilo kakve sugestije predloge, negodovanja. Otključavam temu, nadam se da sam bila jasna sa izloženim!
< Poruku je uredio lesica RR -- 27.1.2014 21:36:56 >
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:47:25
|
|
|
|
pocahontas
|
posto sam ja trudna, racunam da imam pravo da dam dva glasa i oba idu rednom broju 4
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:50:39
|
|
|
|
lesica
|
Pocahontas, ja ne razumem čemu ovo?
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:56:34
|
|
|
|
pocahontas
|
pokusala sam da okrenem na salu, ali kanda ne vredi
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 21:59:27
|
|
|
|
Torbica
|
Danas je izgleda pun mesec!
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 22:46:15
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: pocahontas posto sam ja trudna, racunam da imam pravo da dam dva glasa i oba idu rednom broju 4 Da se ja pitam, ja bih ti uvažila. Lesice, nadam se da smo se razumele mi međusobno i da niko nikom nije uzeo za zlo, nije bilo potrebe da se tema zaključava. Bar što se mene tiče.
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 22:51:04
|
|
|
|
lesica
|
Ja verujem da ste se razumele
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 22:51:52
|
|
|
|
jole82
|
Devojke lesica je sve jasno rekla...nema potrebe da priča nastavlja ili produbljuje... Dakle tema je otključana i ajmo glasajte
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 27.1.2014 23:37:31
|
|
|
|
Sanchy
|
12
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 28.1.2014 13:25:15
|
|
|
|
Bixi74
|
12 Svidja mi se pesmica bas, napred za batu i seku
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 28.1.2014 13:27:03
|
|
|
|
mati
|
12
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 29.1.2014 0:27:15
|
|
|
|
bakabakica1
|
broj 5 za moju unuku
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 29.1.2014 9:37:10
|
|
|
|
Peace*
|
18
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 29.1.2014 11:01:23
|
|
|
|
srecica_80
|
21
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 30.1.2014 16:32:35
|
|
|
|
jella_88
|
5
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 30.1.2014 19:14:27
|
|
|
|
MASHKA
|
12
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 30.1.2014 19:18:44
|
|
|
|
džema
|
18
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 1.2.2014 9:38:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Vreme je da objavimo dobitnike! Pre toga moram reći da je članica Beba Elena diskvalifikovana iz igre zbog otvaranja duplih naloga. Nadam se da više nećemo imati ovakvih slučajeva, molim vas da poštujete pravila i da se fer borite. Pošto imamo 5 nagrada a glasanjem smo dobili 4 dobitnika, jedna kremica odlazi prvom prijavljenom komentaru, a to je Nestrpljivaa. 1. komentar broj 12 (Didy) sa 8 glasova IZVORNA PORUKA: Ana RR 12. Još davno kada se rodio moj bata, kremu "chicco" su mu kupili mama i tata. U šetnju idu naoružani do zuba jer tu je čarobna "chicco" tuba. Namažu mu kremicu i vetar ne može ništa njegovom licu. A sada sam se rodila i ja i čekam poklon od keproma. Kremu za hladno i vetrovito vreme biramo uvek tu nema dileme. 2. komentar broj 4 (New Mom) sa 6 glasova IZVORNA PORUKA: Ana RR 4. Kad se nosić i obrazi zacrvene, tu je Chicco Baby Moments da pomogne. 3. komentar broj 18 ((Klarita) sa 2 glasa IZVORNA PORUKA: Ana RR 18. Kada sam svoju princezu rodila, najhladnija zima nas pogodila, nismo se previse opterecivale, iako smo pored reke set_ale, Chicco krema nas je stitila i za najlepse obraze brinula! 4. komentar broj 21 (srecica_80) sa 2 glasa IZVORNA PORUKA: Ana RR 21. Hladan vazduh u mene duva, ja sam mali, ali uz Chicco kremu meni nista ne fali. Radujem se odlascima napolju, "jer sta mi zima moze, sta mi sme, nek mi nosic pocrveni, eto to je sve." 5. komentar broj 1 (Nestrpljivaa) IZVORNA PORUKA: Ana RR 1. Chicco baby moments krema cuva lica nasih malisana. Molim Nestrpljiivu i Klaritu da mi pošalju svoje podatke (od ostalih dobitnika imam) a nagrade preuzimate u Aksinoj radnji koja vam odgovara. Čestitam!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Osvoji Chicco kremu za hladno i vetrovito... 1.2.2014 10:13:04
|
|
|
|
dunja RR
|
Čestitke
|
Anketa
IMEmara31Koje je ima najlepse:Vanja (
18%)
Anja (
35%)
Iva (
48%)
Ukupan broj glasova: 220Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!