Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 29.1.2014 14:03:07
|
|
|
|
mati
|
Ma dajte ovo vredja inteligenciju. Ringeraja jeste porodicni portal ali postaje familijarno glasanje. Sta bi bilo kada bi svaka claniica. ukljucivala babe, ujke, sestre od muske tetke...
< Poruku je uredio mati -- 29.1.2014 14:06:20 >
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 29.1.2014 14:13:59
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: mati Ma dajte ovo vredja inteligenciju. Ringeraja jeste porodicni portal ali postaje familijarno glasanje. Sta bi bilo kada bi svaka claniica. ukljucivala babe, ujke, sestre od muske tetke... bravo, i ja se isto pitah samo nisam htela prva da pomenem! i svi po najviše 3 posta
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 29.1.2014 20:37:15
|
|
|
|
srecica_80
|
Ringerajo, menjaj pravila.
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 30.1.2014 16:31:43
|
|
|
|
jella_88
|
5
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 30.1.2014 19:20:06
|
|
|
|
džema
|
auuuu, izgleda da ovde niko ne primećuje šta se radi
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 30.1.2014 20:45:14
|
|
|
|
lesica
|
Džema, imaš nešto da mi kažeš?
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 30.1.2014 22:13:47
|
|
|
|
Didy
|
4
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 1:15:42
|
|
|
|
Azra_
|
Idemo, žene! Otvorite po 30 profila, glasajte za sebe i dobijate nagradu! Provereno uspeva! To je poenta ako niste znale!!! Nikada ne učestvujem, ali zato glasam, mada, ne znam ima li smisla... Meda br.11! Različit!
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 10:23:33
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ Idemo, žene! Otvorite po 30 profila, glasajte za sebe i dobijate nagradu! Provereno uspeva! To je poenta ako niste znale!!! Još niko sa duplim nalogom nije osvojio nagradu. Molim vas, ova tema služi za glasanje a sve ono što se u pozadini dešava ima ko da reši, ne brinite. To što ne komentarišemo ovde ne znači da ne proveravamo sve i svakoga. Azra Devojke, glasanje je do ponoći, sutra objavljujemo dobitnike!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 10:34:24
|
|
|
|
Lu
|
Meni je najljepši šerpicin br 2
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 16:04:25
|
|
|
|
Azra_
|
Dogovoreno! Ćutimo i glasamo!!!
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 16:17:33
|
|
|
|
17 joka
|
12
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 31.1.2014 22:29:11
|
|
|
|
Moiraina
|
12
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 9:19:57
|
|
|
|
Ana RR
|
Vreme je da objavimo dobitnike Pre toga moram reći da je članica Beba Elena diskvalifikovana iz igre zbog otvaranja duplih naloga. Nadam se da više nećemo imati ovakvih slučajeva, molim vas da poštujete pravila i da se fer borite. A sada dobitnici: 1. crtež broj 12 (serpica) sa 15 glasova 2. crtež broj 4 (lanajelena) sa 10 glasova 3. crtež broj 3 (MASHKA) sa 5 glasova MASHKA i mati su imale izjednačen broj glasova ali nagrada odlazi prvom objavljenom crtežu, u ovom slučaju je to MASHKIN. Čestitam Nagradu vam šalje sponzor na kućnu adresu, pošaljite mi svoje podatke (ime, prezime, adresa, telefon).
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 9:40:49
|
|
|
|
serpica
|
Devojke hvala vam od srca sto ste glasale za nas crtez,mi smo na ovoj terapiji tako da ce nam dobrodoci nagrada, HVALA jos jednom,divne ste!
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 9:44:37
|
|
|
|
dunja RR
|
Čestitam
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 10:02:24
|
|
|
|
minnica
|
Bravo! Pobedili su najbolji!
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 10:20:07
|
|
|
|
MASHKA
|
IZVORNA PORUKA: minnica Bravo! Pobedili su najbolji! hvala svima puno! Paket nam stiže u pravi čas, oba deteta su mi bolesna...bočica sirupa prazna a fitobalm potrošen!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 10:45:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 14:11:33
|
|
|
|
mati
|
Cestitke dobitnicima, zasluzeno...
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 14:38:00
|
|
|
|
Didy
|
Bravo, čestitam dobitnicima!
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 17:35:48
|
|
|
|
lanajelena
|
Hvala zene
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 18:12:14
|
|
|
|
snovi
|
Čestitke dobitnicima na divnom paketu
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 18:22:21
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi,LJ,Maška čestitam vama i vašim medicama
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 1.2.2014 18:41:31
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Šerpi,LJ,Maška čestitam vama i vašim medicama Hvala plavusice moja
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
koje ime dati....pisuljicaSofija (
33%)
Masa (
33%)
Anastasija (
34%)
Ukupan broj glasova: 64Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!