mama micki
|
Ja sam tek sada ovo videla. Nismo išli avionom, već busom pa trajektom. Jeste skuplje po restoranima ali mi smo nosili nešto hrane a kupovali smo u prodavnicama još ponešto tako da nismo mnogo trošili. Meni je bilo super. Što se tiče Pržnog mi smo bili smešteni iznad prodavnice kod čoveka iz Beograda, neki starac Ilija, nije neki smeštaj ali ima sve što je potrebno i apartman nas je koštao 12 eura dnevno za nas troje(Tea je imala 4 godine). Mi smo po ceo dan bili napolju, tako da nam to i nije bilo mnogo bitno, nikakav luksuz ali sasvim pristojno, pogled na more, klima, kupatilo, sve čisto...a u radnjama naša roba i cene približne. IZVORNA PORUKA: Azra_ IZVORNA PORUKA: mama micki Evo ja malo virnula u ovu temu, pa kad već pominjete grčku...mi smo prošle godine bili na Skijatosu, oduševljena sam, tako malo ostrvo a priroda je predivna, bila sam u petom mesecu trudnoće i skoro celo ostrvo pršla sam pešice. Prelepo je...ali skuplje u odnosu na Olimpsku regiju. Bili smo u vili Makis a putovali smo preko Sabre, odlični su i povoljni. Volela bih da vidim i Skopelos, tamo se snimao film Mama mia, tamo je tek netaknuta priroda ali smeštaj je preskup i nema ponuda u turističkim agencijama. A Hrvatsko primorje obožavam, nadam se da ću ga u bliskoj budućnosti opet posetiti. Crna Gora je bezveze, ali ko želi da letuje u CG prporuka je Pržno, kao da je jedno parče hrvatskog primorja prebačeno u CG, tamo smo bili 2011 i bilo je baš lepo. Skijatos jeste lep, mada je skuplji. Pre 3 godine, uveče, u restoranu pivo 6-9e! To je ono što je muž zapamtio. Generalno, smeštaj-iste cene kao u ostatku Grčke, ali cene van toga, naročito na plažama, u barovima, restoranima dosta veće. Kako ste išli? Avionom? Ima nas entuzijasta koji smo išli autom. :-) Za Pržno se slažem. Samo ona plažica u samom mestu je nekako skučena, uvek gužva, još kad pristanu brodići... Mesto je prelepo. Kamene kuće, palme... Ima velika ponuda smeštaja, retko koji je loš, cene veće nego u Grčkoj.
|