Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 14.1.2014 23:14:20
|
|
|
|
serpica
|
Evo mog junaka,sutra punimo 5 meseci.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 14.1.2014 23:18:11
|
|
|
|
madre
|
pravi decak, bas je lep
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.1.2014 7:55:21
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SERPI bas je porastao
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 15.1.2014 8:12:11
|
|
|
|
nata11
|
ooo kako je porasto, lepotan pravi
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.1.2014 15:36:14
|
|
|
|
nenadmylink
|
Pozdrav svim mamama!!! nadam se da mogu koristiti poneki sadrzaj odavde na ovoj stranici. Unapred hvala. I pitanje: kako se ovde aploduje slika?
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.1.2014 16:04:18 >
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.1.2014 16:05:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Nenadmylink, link je obrisan jer nije dozvoljeno reklamiranje. Šta znači vaše pitanje, kakav sadržaj želite da koristite??
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.1.2014 16:09:05
|
|
|
|
jelenazvezda
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.1.2014 17:22:20
|
|
|
|
doktorkakristal
|
JELENA preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 17.1.2014 19:59:57
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: nenadmylink Pozdrav svim mamama!!! nadam se da mogu koristiti poneki sadrzaj odavde na ovoj stranici. Unapred hvala. I pitanje: kako se ovde aploduje slika? Ne razumem na koji način da koristite sadržaj sa ove stranice? Fotografije? To ne smete!!! I još jedna stvar, nije dozvoljeno ostavljanje linkova u komercijalne svrhe a da prethodno ne kontaktirate naš marketing!!! Pozdrav, lesica RR, administrator portala
< Poruku je uredio lesica RR -- 17.1.2014 20:01:11 >
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 10:00:57
|
|
|
|
bea83
|
Jedna od mojih najdražih, nije sveža al je volim
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 11:03:53
|
|
|
|
big mum
|
Lijepa moja djeca,anđeli mali ,ima i poneki đavolak Ovde dođem kad želim da odmorim oči.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 19:48:38
|
|
|
|
minnica
|
Šerpice, sinak ti je frajer i po! Jelena, bea, baš ste slatke, a bebe kao šećeri.
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 20:21:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
bebice medici
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 22:15:33
|
|
|
|
New Mom
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 18.1.2014 22:18:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.1.2014 1:18:22
|
|
|
|
jelenazvezda
|
hvala drage moje
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.1.2014 12:24:33
|
|
|
|
Klarita
|
Sve su prelepe, ali NM tako je nezna slika, imam skoro identicnu Moja k malo malo pa dotrci i ljubi mi i mazi stomak
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 19.1.2014 23:32:55
|
|
|
|
madre
|
nemam reci, divnooo
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.1.2014 18:04:57
|
|
|
|
nenadmylink
|
Kako da upload-ujem sliku u moj post. Sadrzaj kao i svi sto postuju, slike mame sa svojim bebama 2 devojčice. Da li bi mogao da se reklamiram nekako kod Vas?
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.1.2014 18:11:13
|
|
|
|
lesica
|
Nenade, da bi upload-ovali fotografije, pogledajte temu Kako da postavim sliku A što se reklamiranja tiče kontaktirajte marketing@ringeraja.rs
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.1.2014 18:48:36
|
|
|
|
Sanchy
|
Slike su super ..ali moram da prokomentarisem na konto posta sa ove stranice,ja upravo ne stavljam slike iz razloga neovlascenog koriscenja,to ne znam kako bi se resilo pogotovu sto i kad nisam ulogovana ja mogu da listam slike,albume itd,,sto mislim da bi trebalo onemoguciti,ne zbog nas clanova nego zbog onih koji to nisu a svaki sadrzaj mogu da vide,,sta znam ja jesam malo u fazonu teorija zavere itd,ali ipak svasta se desava danas,sorry za off
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.1.2014 19:23:58
|
|
|
|
nenadmylink
|
U redu hvala na odgovoru, mislio sam da delim linkove na mojoj FB stranici koju sam bio postavio ovde. Tako sam mislio da koristim sadrzaj.
|
|
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 22.1.2014 21:15:44
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Sve su prelepe, ali NM tako je nezna slika, imam skoro identicnu Moja k malo malo pa dotrci i ljubi mi i mazi stomak
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 26.1.2014 22:41:31
|
|
|
|
Hajnalka
|
evo i nas dve za bozic
|
|
RE: Slike mama sa svojim bebama II deo 27.1.2014 11:19:15
|
|
|
|
New Mom
|
Kakve oke imate! Skroz ste mi iste!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?