mama micki
|
Evo i nas...sikila preksinoć pred spavanje, sinoć je tata uspavao ja se sklonila. Sada evo sama drži flašicu i pije mlekce, napokon grudi su mi ok, mleka još uvek ima ali po savetu drage mi forumašice dam joj da siki svako drugo, treće veče po malo i nema frke... World E,sad zene mi imamo drugi problem, ona se sada budi tacno na svakih sat vremena i svaki put joj dajemo mleko, jer drugacije nece da zaspiuser posted image Nocas je popila sigurno 500ml, znam da to nje dobro, ali ne znamo sta drugo da radimo, vodu nece, caj nece....user posted image Probaj sa malo soka od jabuke, spremiš u flašicu oko 150 ml pa joj daš po malo kada se probudi, ako ne može drugačije. Sok od jabuke je blag i mislim da je bolje da joj daš sokić nego toliko mleka, meni se čini da je to previše. E,sad zene mi imamo drugi problem, ona se sada budi tacno na svakih sat vremena i svaki put joj dajemo mleko, jer drugacije nece da zaspiuser posted image Nocas je popila sigurno 500ml, znam da to nje dobro, ali ne znamo sta drugo da radimo, vodu nece, caj nece....user posted image Viktori nisam znala da to sa hormonima utiče na pritisak, moram da proverim kakvo je stanje kod mene, jer moj normalan pritisak je 90/ 60, a na porođaju sa Teom bio 120/70. Pre nedelju dana sve bilo ok, danas ću opet proveriti.
|