Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 22.1.2014 22:53:11
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa bravooo! Original
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 13:01:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Drugari, sutra kreće glasanje, iskoristite danas da postavite crtež ili pesmicu
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 14:01:56
|
|
|
|
mati
|
Koliko novih clanova na jednom mestu... Mi smo za sada samo probali GAS bimbi od Pharmalife-a, za grceve, tj protiv grceva...
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 14:23:21
|
|
|
|
mati
|
Ne znamo da crtamo, sem da bojimo,pa smo se ovako snasli, jer plastelinom fantasticno baratamo... Mitar place, a Mata ne moze da se uspava. Matija: "mama daj bati sirupa mecu, da se sve ukaka, pa da mogu da spavam cvrusto".
< Poruku je uredio mati -- 23.1.2014 14:35:05 >
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 14:25:27
|
|
|
|
dunja RR
|
WOOOOOW, bravoooo mati
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 14:33:47
|
|
|
|
mati
|
Hvala Dunja, to je Mata pravio, ja sam mu pokazivala sta gde da stavi... Valjda nas necete diskvalifikovati jer nije crtez. Ai ne bi bilo fer onda bi morala ja da crtam a Mata da boji. Ovako mu je pljeskanje i mesanje plastelina omiljena zanimacija, uz moje smernice. A ovaj fluorescentni kineski nam je najbolji... Nas meca ima onu decju vetrenjacu, a ova bela tufna na kolenu je Matin prvi mladez.
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 14:36:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma naravno da nećemo, ovo je pravo umetničko delo
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 17:22:27
|
|
|
|
serpica
|
A evo ga i Lenin Meda sa zakasnjenjem ali stigao....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 21:29:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo Lenaaa Još samo 2 sata primamo radove i pesmice sa medama, a zatim kreće glasanje
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 21:32:33
|
|
|
|
Jole84
|
Bravo za Matu,Lenu i ostale mališane,medice su divni
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 21:34:46
|
|
|
|
Verolina
|
Divni medvedi. Moji medvedi su uvek licili na neku himeru-polu pas polu jagnje
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 21:41:37
|
|
|
|
NadaR
|
Svaka cast drugari !
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 23.1.2014 22:57:20
|
|
|
|
cucence
|
proizvodi su superrrrrrr
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 8:32:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Serpica
< Poruku je uredio Ana RR -- 24.1.2014 8:56:32 >
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 8:58:23
|
|
|
|
Ana RR
|
1. IZVORNA PORUKA: serpica ovo je njen crtez a ujedno i poklon za mamin rodjendan..takve poklone najvise volim Nije bas meda ali dobro...sledeci ce biti po zadatku
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 8:59:32
|
|
|
|
Ana RR
|
2. IZVORNA PORUKA: serpica a evo i naseg mede,ovo je beba u medinom stomaku Tara 5 god...
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:00:26
|
|
|
|
Ana RR
|
3. IZVORNA PORUKA: MASHKA Staša jako voli da crta u paint-u, evo kako ona vidi medu! A mama je napisala pesmicu, nadamo se da će vam se svideti... Za medu nema vece reklame od zdrave dece i srećne mame. Jer za decu je najveca kazna kad je flasica sirupa prazna. Moj deda je zdrav, a kosa mu seda jer i njega je cuvao neki meda. Curi vam nos, grlo vas boli ne brinite meda vas voli. Za meda sirupe nema vece reklame od zdrave dece i srecne mame.
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:01:40
|
|
|
|
Ana RR
|
4. IZVORNA PORUKA: lanajelena Evo i Laninog mede ,malo su nam se osusili flomasteri
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:02:51
|
|
|
|
Ana RR
|
5. IZVORNA PORUKA: Beba Elena PHARMALIFE MEDA Kada bebu tegoba snadje, PHARMALIFE MEDA se kao desna ruka mami nadje. To je prava apoteka nasa mala, jer bebi sve olaksava. Tu tajnu podelicemo sa svima, da svaka beba laksi zivot ima. Otklanja sve mamine muke i boli, uz njega beba sve lakse preboli. Kada beba bol ima, mi se obratimo njima, PHARMALIFE MEDO ti si spas, jer si uvek tu za nas. Znajte bebe - mame jos i ovo, PHARMALIFE MEDA uvek ima i nesto novo. Da lakse bude nama, PHARMALIFE MEDA se uvek o tome stara. Mojoj bebi Eleni i PHARMALIFE MEDI
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:04:41
|
|
|
|
Ana RR
|
6. IZVORNA PORUKA: minnica Mi inače koristimo Immuno sirup i prezadovoljni smo. Svi crteži su fenomenalni, pravi umetnički. Moja Mina je još jako mala, pa nam crtež verovatno neće biti među najboljima, ali važno je učestvovati. Evo ga: Mina 3,5 godine i njen Meda Krompirković
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:06:10
|
|
|
|
Ana RR
|
7. IZVORNA PORUKA: dunja123 Evo je sliciica.Hvala ti Dunja:) MOja Dunja ima 3,5 god.. veliki pozz
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:07:39
|
|
|
|
Ana RR
|
8. IZVORNA PORUKA: Guzi Evo i naseg Mede...i to prvog napravljenog specijalno za vas!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:09:03
|
|
|
|
Ana RR
|
9. IZVORNA PORUKA: Maja73 evo crteza moje cerke Nadje, koja je pre nekoliko dana napunila 7 godina, a koja je zasluzna sto sam pronasla portal Ringeraja, koji mi je puno pomogao u mnogim dilemama roditeljstva!!
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:10:01
|
|
|
|
Ana RR
|
10. IZVORNA PORUKA: ranac Evo ga naš meda :))) <3
|
|
|
|
RE: Nacrtaj Medu, učestvuj i osvoji paket PHA... 24.1.2014 9:11:07
|
|
|
|
Ana RR
|
11. IZVORNA PORUKA: mati Ne znamo da crtamo, sem da bojimo,pa smo se ovako snasli, jer plastelinom fantasticno baratamo... Mitar place, a Mata ne moze da se uspava. Matija: "mama daj bati sirupa mecu, da se sve ukaka, pa da mogu da spavam cvrusto".
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
Otac detetaPansophiaDa li biste ostavili da detetu pise prazno ime oca tj. "nepriznato ocinstvo", zato sto ste u losim odnosima sa ocem i zato sto on ne prihvata dete?Da (
46%)
Ne (
54%)
Ukupan broj glasova: 79Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!