Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 15:23:46
|
|
|
|
pocahontas
|
Micooo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 15:39:25
|
|
|
|
madre
|
mico, prelep je
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 18:07:26
|
|
|
|
ivaMark
|
Kako ste zgodnice sve od reda Kakve kg vi pominjete, ovde vidim sam stomacice i nista drugo
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 18:42:27
|
|
|
|
mika79
|
za stomake, divni su jedva čekam da vam se pridružim
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 20:03:18
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Bas je lepo gledati divne stomacice,hvala Bogu sve nas je vise na ovoj divnoj temi Degu hajde da vidimo i tvoj stomacic,zeljno svi ocekujemo hvala svima na komentarima,bas sam radosna,sve je sa vama lakse,samo da prezivim jos rezultate sledece nedelje od AC. Veliki pozdrav za sve i za devojke koje zele sto pre da ugledaju svoje crtice,da se radujemo svi zajedno
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 20:13:24
|
|
|
|
degu
|
Evo sutra obećavam
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 20:16:00
|
|
|
|
New Mom
|
Andjela, divna tiba. Divna ti je koza, blago tebi, moja je skroz suva. A sto se tice toga da nam tibe lice, rekla bih ipak da je moja veca. Al dobro, ja sam ionako ispred. Vik, leba ti, gde ti imas 25kg viska? Morala sam da uvecavam sliku i studiram vrrrlo detaljno i opet ne kontam. Predivno, predivno! Mora da je divno imati 2 bebe istovremeni. Mico, zar je vec toliko? Uvek mislim da smo blize terminima. Divna tiba! Ajd i ostala ekipa iz drugog i treceg razreda!Stomake na gotovs!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 20:40:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Vik, na ovoj slici deluje kao da si stavila ogromnu naduvanu loptu ispod majice skroz je nestvarno! Predivne ste, ženice, prosto me uhvati neka nostalgija
< Poruku je uredio Ana RR -- 11.1.2014 20:41:16 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 11.1.2014 20:41:44
|
|
|
|
viking
|
Anajid, baš si super bila, već smo i zaboravile, baš dobro što si nas podsetila! Milice, baš si okruglica, divan ti je stomak, kao izvajan! Ostale devojke, hvala puno na komplimentima NM, vaga pokazuje 25 kg više, izgleda je sve u stomaku, a noge su mi uvek bile pikljave, koliko kod kg da sam imala, prosto mi je takva građa. IZVORNA PORUKA: New Mom Vik, leba ti, gde ti imas 25kg viska? Morala sam da uvecavam sliku i studiram vrrrlo detaljno i opet ne kontam. Predivno, predivno! Mora da je divno imati 2 bebe istovremeni. Jeste, raste svaki dan, jer sada bebe dobijaju između 100 i 300 g nedeljno, pa puta dva. Inače, ova majica što je nosim je mm-ova pidžama, meni su moje trudničke stvari sve postale male preko stomaka. IZVORNA PORUKA: dunja RR Vik, fantastično Čini mi se da je od Deda Mraza prilično narastao
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 12:15:28
|
|
|
|
degu
|
Evo nas sa 15+1
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 12:34:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Degu, divan jeeee , pravi obao stomačić, a ne kockast ko moj
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 12:34:52
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Jupiiii,evo dugo ocekivanog stomacica degu divna ti je tiba Sve zgodnice na ringeraji
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 12:36:25
|
|
|
|
blesavko
|
Degu stomacic je ko bombonica, a i linija ti je ekstra
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 12:39:38
|
|
|
|
ANDJEELA
|
dunja draga nije tvoj stomacic kockast,nisam ja smela da postavim jednu svoju sliku stomacica,bas mi bila smesna i ja imam veliki oziljak na stomaku od operacije ileusa,ali cu ubaciti zbog tebe sliku cim stignem- da vidis da su nam svima slicni stomacici
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 13:03:22
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Degu, divan jeeee , pravi obao stomačić, a ne kockast ko moj Dunja ja kad slikam desnu stranu ispada kockast, potpuno 2 različita stomaka Hvala vam drage moje
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 13:08:10
|
|
|
|
Lepterija
|
Ja sam tek juce skontala ovu temu i divim se kako ste sve mrsavice. Ja se bas nekako raskrupnjavam, sirim se vidno iako sam dodala samo 3kg do sad. Uopste mi nije palo na pamet da se slikam sve dok mi juce sestra iz Kanade nije trazila sliku. Svaka cast devojke na linijama.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 13:57:19
|
|
|
|
madre
|
deeeguuuu
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 14:04:53
|
|
|
|
Štetica
|
Veverice predivno. Dugo ocekivani stomak je tu.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 15:41:02
|
|
|
|
viking
|
Degu, divni ste
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 16:33:52
|
|
|
|
New Mom
|
Degu, divni!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 20:49:22
|
|
|
|
pocahontas
|
Degu diiiivan toma!!! evo i nas, 24 nedelje okruglo, bas je veliki
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 21:01:45
|
|
|
|
Torbica
|
Poc, presladak!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 21:08:15
|
|
|
|
New Mom
|
Stariji ste od nas a manji. Divni ste!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 21:10:05
|
|
|
|
ANDJEELA
|
Poc divan stomacic Radujem se svakoj novoj slici,tj stomacicu-bas smo ponosne na tibe
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 12.1.2014 21:22:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Poc, prelep stomačić , a linija
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?