Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:00:12
|
|
|
|
anajid
|
Meni se bas svidja ovaj Lesicin menU
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:09:48
|
|
|
|
majared
|
Posebno ovaj dezert
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:10:19
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark A ujedno i da castim, meni i mm doneo Deda Mraz ivaMark pa čestitam draga nek ti je lepa i laka trudnoća....eeee baš mi je drago
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:10:34
|
|
|
|
Moiraina
|
Dobro veče, žene! Uh, kod mene je k''o na ratištu, ali pošto je tako već danima, izgleda da smo svi oguglali, eno bebac spava ko top, stariji je u krevetu i peva Deda Blaze, deda Blaze.... Mene uhvatila neka euforija, uvek sam volela novu godinu. Mi smo počeli još u firmi da slavimo, uz šampanjac, prskalice i tamburaše sa jutjuba Naravno ne idemo nigde, nema niš'' na TV-u, ali nema veze.... imamo klopu, vince i šampanjac, meni dovoljno Ivamark, čestitam!
< Poruku je uredio Moiraina -- 31.12.2013 21:11:18 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:14:58
|
|
|
|
jovicaa
|
nasi klinci drobe perece po parketu.. mi smo sad jeli nasu gala vecericu i sad cemo polako da ih smestimo u krevet, pa moze neki film...
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:17:11
|
|
|
|
ivaMark
|
Hvala vam
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:30:47
|
|
|
|
World
|
ivamark jupiiiiiiiiiiii evo, da upotrijebim i novi smajl hehehhehehe
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:32:04
|
|
|
|
isidora88
|
cestitam ivamark, divan poklon za novu godinu
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:35:36
|
|
|
|
Torbica
|
Ijao Lesice, jedno parce krompiruse, mnjaaam! Smajlici su vauuuu, ima gi raznih! Ja pijem caj, i krojim sebi jaknu, divnu, sivi velur, a mm kuka kad ce njegov sako da dodje na red Paaa, definitivno posle jakne, nek se strpi, ako bude imao srece ja cu ovo moje zavrsiti za dan-dva. Kod nas pucaju petarde na sve strane ali smo bar u tisini, prednost kuce. Ljuuuubim vas sve Cestitam IvaMark!
< Poruku je uredio Torbica -- 31.12.2013 21:36:21 >
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 21:57:02
|
|
|
|
dunja RR
|
IvaMark
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:13:59
|
|
|
|
lesica
|
IvaMark, pa gde ćete lepšeg poklona
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:23:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao divne vesti IvaMark Meni se vec oci sklapaju, malo odem do spavace pa se vratim , a i curice su jos budne...povremeno pratimo vatromet kroz prozor! Inace oko nas sve neka burzujska naselja pa u ponoc za NG uvek predivan vatromet
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 31.12.2013 22:24:42 >
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:26:01
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja se pridruzujem slavlju Ivamark cestitam, divan poklon za ng
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:38:49
|
|
|
|
doktorkakristal
|
LESICE dobar ti ovaj deda mraz mogla bi da ga posaljes bravo i za smajlice
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:42:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovaj mi se sajli svidZa posebno, hehe Koristiću ga kada mi pukne film
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:44:34
|
|
|
|
New Mom
|
Oho, ovde zurka ima. Mi klince odveli kod svekijevaca predvece, tamo ce spavati. Sredjivali stan, vecerali, sad cemo malo do trga. I kod nas okolo petarde, al je ovaj kvart bas miran pa nece dugo (ni previse bucno). I IvaMark, sve cestitke!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 22:59:19
|
|
|
|
mati
|
Jao dekice dekice... Ovde se uveliko slavi, da vam se pridruzim. I mi vecerali, tj jos mezuckamo, deca spavaju, zato ce zurka biti tek nocas, posebno ovaj mladji. ivamark cestitam
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:10:11
|
|
|
|
Olga75
|
cure , dok sam jos trezna i dok je ova ogavna jos na snazi evo moja cestitka: sve sto pozelite neka bude zele Vam zverica , matori i moja malenkost i evo novogodisnja pesmica KLIK
< Poruku je uredio Olga RR -- 31.12.2013 23:11:18 >
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:23:39
|
|
|
|
Sanchy
|
Olga super pesmica,svima isto zelim,sve najlepse u novoj,cekalice da predju u crtice a crticama laku trudnocu i sto laksi porodjaj,mamama dobru i srecnu decicu i pre svega zdravu a zdravlje zelim i svima nama,za ostalo cemo se snaci ...M.spava od osam sati,mi vecerali,na programu nema nista interesantno tako da mi se vec spava,,,jos malo,
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:28:27
|
|
|
|
lesica
|
I ja da se na vreme prikljucim cestitkama! Zelim vam sve one velike i male stvari koje zelite sebi i svojima. Da decica budu zdrava, muzici poslusni i brizni a vi uvek nasmejane. Da se mnogima od vas oboje obe crtice i od septembra da se popune narucja.... I tako... mislim da je dovoljno! Ljubim vas sve!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 31.12.2013 23:38:48
|
|
|
|
Torbica
|
Kako lepe zelje! Predivne! Pridruzujem se svim srcem!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:09:07
|
|
|
|
jovicaa
|
zene srecna vam svima nova godina, zelim vam sve najlepse od srcETA! konacno novi smajlici, juuuuuuuupppiiiiii ovaj je odlican
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:11:29
|
|
|
|
Moiraina
|
Srećna svima nova 2014. godina!
|
|
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:13:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Srećna nova drage RR devojke, puno zdravlja, smeha i uspeha!
|
|
RE: Novogodišnja RR žurka!!! Doviđenja 2013. ... 1.1.2014 0:14:51
|
|
|
|
lesica
|
Jos jednom, srecna vam Nova 2014. godina, drage!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?