Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 15:36:36
|
|
|
|
alex88
|
devojke Spebo je prosao tender za besplatnu vto.Bas sam se obradovala iako jos uvek nisam spremna za novu vto,navijam da ostale devojke koje se odluce za njih uspeju.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 15:51:36
|
|
|
|
Brbljivica
|
..i meni je drago ..samo me plase guzve .ja svoju vto trebam da platim ,a jako me plase guzve ...nebih volela da se radi kao u drzavni klinikama -kao na traci ....zato me strah .ali mislim da ce januar,februar,mart-- vec biti gotovo sve jer se broj brzo popunjava kada su privatnici u pitanju ,ako naravno pocnu od januara sa primanjem parova . srecno svima !
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 16:17:21
|
|
|
|
17 joka
|
Brbljivice rade kao na traci i guzve ce3 biti stalno zivimo u srbiji Aleks
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 16:26:31
|
|
|
|
ivanicasale
|
Evo i mene sa rzultatima OGTT: Glukoza- 4.9 Glukoza60' -6.7 Glukoza120' -5.8 Sta mislite da li su dobri rezultati?
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 16:33:42
|
|
|
|
17 joka
|
meni izgleda ok, samo ovaj 6,7 malo povecan ali je
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 21:08:27
|
|
|
|
Lepterija
|
Lalo, mislim da iz paracina pripadas niskom fondu i na komisiju ides u nis. Tvoje socijalno treba da zna kako to ide. Ja pripadam niskom fondu i kod njih sam isla na komisiju. Mozes uvek otici u fond u nis, rade do 15h svaki dan na konsultacije. Ali ako je azoospermija, nema prolaska komisija. Uslov je najmanje 1000000 u ml sperme. Gak nis ce proveriti spermogram, a tu je tek muka jer rade sasvim lose i malo kome valjaju rezultati. Nas su iskljucili iz drzavnog programa jer moj muz ima samo 300 000spermica i svi su bez glave i time nam zatvorili vrata drzave. Otisli smo u spebo gde je 10puta bolji spermogram i uspela vto. Sad lezim na patologiji u nisu i kad me je dr jasmina videla trudnu, ostala zabezeknuta. Toliko o nisu.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 22:20:01
|
|
|
|
alex88
|
Joko
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 11.12.2013 22:29:08
|
|
|
|
tamaricapn
|
http://www.rfzo.rs/download/Vantelesna.pdf ovo skines sa sajta i odneses kod svog ginekologa i on ti da sve upute a za muza kod dr.opste prakse puno srece ti zelim
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 12.12.2013 14:05:47
|
|
|
|
Brbljivica
|
ako te je Jasmina videla trudnu ! i treba da te vidi trudnu ! neka se nauce kako treba da rade ..a ne ,kod njih u Nis kad odes nista ne urade kako treba i pored najboljeg spermograma...ja kada ssam pocela sa uz pregledima tokom stimulaciju u Nisu za vto ,dosos je majstor koji je tada morao da popravi UZ .a dr Jasimina,kaze -Pun mi je hodnik zena ,ajde molim te popravi mi UZ - ...i ocemu mi onda pricamo ??! kakva su to oni ustanova ?! mozda ima i dobrih lekara tamo ,ali nazalost sve mi je bilo mnogo ranije jasno vezano za Nis a tek kada sam videla majstora za UZ ,a ja vec priprmeljena za UZ pregled ....sta reci ... IZVORNA PORUKA: Lepterija Lalo, mislim da iz paracina pripadas niskom fondu i na komisiju ides u nis. Tvoje socijalno treba da zna kako to ide. Ja pripadam niskom fondu i kod njih sam isla na komisiju. Mozes uvek otici u fond u nis, rade do 15h svaki dan na konsultacije. Ali ako je azoospermija, nema prolaska komisija. Uslov je najmanje 1000000 u ml sperme. Gak nis ce proveriti spermogram, a tu je tek muka jer rade sasvim lose i malo kome valjaju rezultati. Nas su iskljucili iz drzavnog programa jer moj muz ima samo 300 000spermica i svi su bez glave i time nam zatvorili vrata drzave. Otisli smo u spebo gde je 10puta bolji spermogram i uspela vto. Sad lezim na patologiji u nisu i kad me je dr jasmina videla trudnu, ostala zabezeknuta. Toliko o nisu.
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 12.12.2013 16:45:37
|
|
|
|
ivanicasale
|
U sustini nisu oni krivi sto imaju stare aparate.Kod privatnika to ne moze da se desi jer imaju nove aparate,a drzavne klinike su nazalost ipak drzavne!Ostaje nam da se nadamo da ce nekad biti bolje....
Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47 II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06 III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014 beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41... IV pokusaj-FET Leskovac 5.02
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 12.12.2013 18:35:14
|
|
|
|
17 joka
|
Nase drzavne klinike su takve kakve jesu ovo je zemlja Srbija zar još uvek verujete u bolje ja ne odavno. Privatnici imaju bolju opremu, imaju više vremena da se pozabave pacijentima pogotovo oni koji placaju iz svog džepa. Jedino sto ostaje jestu podeljena mišljenja o odredjenim klinikama i doktorima, onome kome uspe u nekoj klinici hvalice je, moze da se kune da im je bas odredjeni Dr. pomogao ili obratno ako nije uspelo kako su loša klinika,loši lekari... ono sto je najbitnije jeste da imate poverenja u svog dr. u kliniku gde radite postupak i to je vec pola uspeha. Lalo,sa dijagnozom AZO necete moci proci komisiju, jedino ako imate neku vezu nekog koga znate i objasnite da imate jos jednu porciju spermica tamo puno srece vam zelim!
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.12.2013 20:39:18
|
|
|
|
Lepterija
|
To ne vredi, pokusavala sam ja u fondu u nisu da pricam o zamrznutim spermicima u spebu, ali lidija mi rece da to samo jovanovic iz bg moze odobriti. A to da ne radi uz aparat ja sam vise puta dozivela. Jednom bio cirkus, rekli nam da je pokvaren pa da pijemo vodu za drugi aparat. Mi se nalokale, pucaju besike, onda popravljen, sad u wc na praznjenje. Cirkus, a juce sam skontala da su sad jos dva dr u opciji za vto u nisu. Kutlesic vazi za super ginekologa, ali ne znam kakav je za vto.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.12.2013 23:16:53
|
|
|
|
Dani.kv
|
Veceras sam saznala da su u spebu iz prve mojoj poznanici napravili trojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 13.12.2013 23:31:28
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala devojke!!!,
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.12.2013 0:40:05
|
|
|
|
17 joka
|
Dani divno
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.12.2013 10:07:11
|
|
|
|
misa*
|
Cao devojke, mozda ste me zaboravile nisam dugo pisala ali sa vama sam sve vreme. samo da vam kazem da sam spustila TSH sada je 0,27 guramoo dalje, pozz svima
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 14.12.2013 12:57:28
|
|
|
|
alex88
|
Dani prelepa vest,puno srece tvojoj prijateljici i da bude skolska trudnoca.Misa pozdrav veliki i za tsh.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 15.12.2013 20:39:35
|
|
|
|
Brbljivica
|
super za trojke ! ali treba to izgurati -9 meseci !..samo napred ! IZVORNA PORUKA: Dani.kv Veceras sam saznala da su u spebu iz prve mojoj poznanici napravili trojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.12.2013 10:21:42
|
|
|
|
nata11
|
Ti si pa crna hronika a zasto ne bi iznela! Moja kuma ceka blizance 2 mesec - 1 vto kod njih. Juce sam saznala.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.12.2013 13:12:56
|
|
|
|
Brbljivica
|
ne ,taman posla ....lose si me razumela ...ja sve neto strahujem,od kako sa imala spontani onda ...mozda lose tj previse negativno razmiljsam ,... nije mi to bila namera ,ali ja bogami imam jos sada strah kako sve to ce da tece do kraja 9 meseca sa jednom bebom ,..a kamloi trojke ...daj Boze ,da je sve ok i da prodje u najboljem redu !
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.12.2013 17:23:40
|
|
|
|
misa*
|
ja taj strah potpuno razumem jer je moja sestra imala 3spontana i u cetvrtoj trudnoci, u kojoj je rodila decaka, 9meseci smo svi bili u strahu i haosu a ona pogotovo... a ovo zelim da vam kazem, kada se ona poradjala u julu, sa njom je bila zena koja je iz Speba rodila 3 zdrava decaka navijamo za trojke
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.12.2013 17:53:49
|
|
|
|
Fibi82
|
za trojke..
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 16.12.2013 18:34:15
|
|
|
|
ivanicasale
|
za sve trojke iz epruvete
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.12.2013 10:16:22
|
|
|
|
ivanicasale
|
Zvali su me iz Nisa jutros da mi kazu da 30 tog pocinjemo sa stimulacijom i da tada idemo kod njih.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo 17.12.2013 12:38:34
|
|
|
|
Fibi82
|
Drzim fige ivanicasale...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 5 prednosti kasne trudnoćeDanski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
DojenjePoisonEveKoliko dugo ste dojile?Nisam dojila (
15%)
Manje od 3 meseca (
15%)
Od 3 do 6 meseci (
11%)
Od 6 do 12 meseci (
28%)
Vise od godinu dana (
31%)
Ukupan broj glasova: 253Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!