|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac - II deo
11.12.2013 15:36:36   
alex88
devojke Spebo je prosao tender za besplatnu vto.Bas sam se obradovala iako jos uvek nisam spremna za novu vto,navijam da ostale devojke koje se odluce za njih uspeju.

(odgovor članu Brbljivica)
Direktna veza do poruke: 301
11.12.2013 15:51:36   
Brbljivica
..i meni je drago ..samo me plase guzve .ja svoju vto trebam da platim ,a jako me plase guzve ...nebih volela da se radi kao u drzavni klinikama -kao na traci ....zato me strah .ali mislim da ce januar,februar,mart-- vec biti gotovo sve jer se broj brzo popunjava kada su privatnici u pitanju ,ako naravno pocnu od januara sa primanjem parova .user posted image
srecno svima !

ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad...
oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum
mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!)
1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu
2. vto KC Nis 2013-beta 0...

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 302
11.12.2013 16:17:21   
17 joka
Brbljivice rade kao na traci i guzve ce3 biti stalno user posted image zivimo u srbiji

Aleks user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 303
11.12.2013 16:26:31   
ivanicasale
Evo i mene sa rzultatima OGTT:
Glukoza- 4.9
Glukoza60' -6.7
Glukoza120' -5.8
Sta mislite da li su dobri rezultati?

Februar 2010-spontani u 7-oj nedelji
I vto April 2013-Spebo-12 jc, 4 embriona-Beta 1.47
II Vto KC Nis-Februar 2014-11 j.c.-9embrion-Beta-1.06
III Sreca-Genesis Novi Sad-Oktobar 2014
beta 41.32 pa 13.07 pa 36.41...
IV pokusaj-FET Leskovac 5.02

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 304
11.12.2013 16:33:42   
17 joka
meni izgleda ok, samo ovaj 6,7 malo povecan ali je user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu ivanicasale)
Direktna veza do poruke: 305
11.12.2013 21:08:27   
Lepterija
Lalo, mislim da iz paracina pripadas niskom fondu i na komisiju ides u nis. Tvoje socijalno treba da zna kako to ide. Ja pripadam niskom fondu i kod njih sam isla na komisiju. Mozes uvek otici u fond u nis, rade do 15h svaki dan na konsultacije. Ali ako je azoospermija, nema prolaska komisija. Uslov je najmanje 1000000 u ml sperme. Gak nis ce proveriti spermogram, a tu je tek muka jer rade sasvim lose i malo kome valjaju rezultati. Nas su iskljucili iz drzavnog programa jer moj muz ima samo 300 000spermica i svi su bez glave i time nam zatvorili vrata drzave. Otisli smo u spebo gde je 10puta bolji spermogram i uspela vto. Sad lezim na patologiji u nisu i kad me je dr jasmina videla trudnu, ostala zabezeknuta. Toliko o nisu.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 306
11.12.2013 22:20:01   
alex88
Joko user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 307
11.12.2013 22:29:08   
tamaricapn
http://www.rfzo.rs/download/Vantelesna.pdf ovo skines sa sajta i odneses kod svog ginekologa i on ti da sve upute a za muza kod dr.opste prakse puno srece ti zelim

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 308
12.12.2013 14:05:47   
Brbljivica
ako te je Jasmina videla trudnu ! i treba da te vidi trudnu ! neka se nauce kako treba da rade ..a ne ,kod njih u Nis kad odes nista ne urade kako treba i pored najboljeg spermograma...ja kada ssam pocela sa uz pregledima tokom stimulaciju u Nisu za vto ,dosos je majstor koji je tada morao da popravi UZ .a dr Jasimina,kaze -Pun mi je hodnik zena ,ajde molim te popravi mi UZ -
...i ocemu mi onda pricamo ??! kakva su to oni ustanova ?! mozda ima i dobrih lekara tamo ,ali nazalost sve mi je bilo mnogo ranije jasno vezano za Nis a tek kada sam videla majstora za UZ ,a ja vec priprmeljena za UZ pregled ....sta reci ...user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Lepterija

Lalo, mislim da iz paracina pripadas niskom fondu i na komisiju ides u nis. Tvoje socijalno treba da zna kako to ide. Ja pripadam niskom fondu i kod njih sam isla na komisiju. Mozes uvek otici u fond u nis, rade do 15h svaki dan na konsultacije. Ali ako je azoospermija, nema prolaska komisija. Uslov je najmanje 1000000 u ml sperme. Gak nis ce proveriti spermogram, a tu je tek muka jer rade sasvim lose i malo kome valjaju rezultati. Nas su iskljucili iz drzavnog programa jer moj muz ima samo 300 000spermica i svi su bez glave i time nam zatvorili vrata drzave. Otisli smo u spebo gde je 10puta bolji spermogram i uspela vto. Sad lezim na patologiji u nisu i kad me je dr jasmina videla trudnu, ostala zabezeknuta. Toliko o nisu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lepterija)
Direktna veza do poruke: 309
12.12.2013 16:45:37   
ivanicasale
U sustini nisu oni krivi sto imaju stare aparate.Kod privatnika to ne moze da se desi jer imaju nove aparate,a drzavne klinike su nazalost ipak drzavne!Ostaje nam da se nadamo da ce nekad biti bolje....

Direktna veza do poruke: 310
12.12.2013 18:35:14   
17 joka
Nase drzavne klinike su takve kakve jesu ovo je zemlja Srbija zar još uvek verujete u bolje ja ne odavno.

Privatnici imaju bolju opremu, imaju više vremena da se pozabave pacijentima pogotovo oni koji placaju iz svog džepa.

Jedino sto ostaje jestu podeljena mišljenja o odredjenim klinikama i doktorima, onome kome uspe u nekoj klinici hvalice je, moze da se kune da im je bas odredjeni Dr. pomogao ili obratno ako nije uspelo kako su loša klinika,loši lekari...

ono sto je najbitnije jeste da imate poverenja u svog dr. u kliniku gde radite postupak i to je vec pola uspeha.

Lalo,sa dijagnozom AZO necete moci proci komisiju, jedino ako imate neku vezu nekog koga znate i objasnite da imate jos jednu porciju spermica tamo puno srece vam zelim!

Direktna veza do poruke: 311
13.12.2013 20:39:18   
Lepterija
To ne vredi, pokusavala sam ja u fondu u nisu da pricam o zamrznutim spermicima u spebu, ali lidija mi rece da to samo jovanovic iz bg moze odobriti.
A to da ne radi uz aparat ja sam vise puta dozivela. Jednom bio cirkus, rekli nam da je pokvaren pa da pijemo vodu za drugi aparat. Mi se nalokale, pucaju besike, onda popravljen, sad u wc na praznjenje. Cirkus, a juce sam skontala da su sad jos dva dr u opciji za vto u nisu. Kutlesic vazi za super ginekologa, ali ne znam kakav je za vto.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 312
13.12.2013 23:16:53   
Dani.kv
Veceras sam saznala da su u spebu iz prve mojoj poznanici napravili trojkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alex88)
Direktna veza do poruke: 313
13.12.2013 23:31:28   
lalojedac
hvala devojke!!!,

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 314
14.12.2013 0:40:05   
17 joka
Dani divnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lalojedac)
Direktna veza do poruke: 315
14.12.2013 10:07:11   
misa*
Cao devojke, mozda ste me zaboravile user posted image nisam dugo pisala ali sa vama sam sve vreme. samo da vam kazem da sam spustila TSH sada je 0,27 user posted image guramoo dalje, pozz svima

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 316
14.12.2013 12:57:28   
alex88
Dani prelepa vest,puno srece tvojoj prijateljici i da bude skolska trudnoca.Misa pozdrav veliki i user posted image za tsh.

(odgovor članu misa*)
Direktna veza do poruke: 317
15.12.2013 20:39:35   
Brbljivica
super za trojke ! user posted image user posted image ali treba to izgurati -9 meseci !..samo napred !user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Dani.kv

Veceras sam saznala da su u spebu iz prve mojoj poznanici napravili trojkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 318
16.12.2013 10:21:42   
nata11
Ti si pa crna hronikauser posted image a zasto ne bi iznela!

Moja kuma ceka blizance 2 mesec - 1 vto kod njih. Juce sam saznala.

Direktna veza do poruke: 319
16.12.2013 13:12:56   
Brbljivica
ne ,taman posla ....lose si me razumela ...ja sve neto strahujem,od kako sa imala spontani onda ...mozda lose tj previse negativno razmiljsam ,...user posted image
nije mi to bila namera ,ali ja bogami imam jos sada strah kako sve to ce da tece do kraja 9 meseca sa jednom bebom ,..a kamloi trojke ...daj Boze ,da je sve ok i da prodje u najboljem redu !user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 320
16.12.2013 17:23:40   
misa*
ja taj strah potpuno razumem jer je moja sestra imala 3spontana i u cetvrtoj trudnoci, u kojoj je rodila decaka, 9meseci smo svi bili u strahu i haosu a ona pogotovo...
a ovo zelim da vam kazem, kada se ona poradjala u julu, sa njom je bila zena koja je iz Speba rodila 3 zdrava decaka user posted image
navijamo za trojke user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 321
16.12.2013 17:53:49   
Fibi82
user posted image za trojke..

(odgovor članu misa*)
Direktna veza do poruke: 322
16.12.2013 18:34:15   
ivanicasale
user posted image user posted image user posted image za sve trojke iz epruvete user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fibi82)
Direktna veza do poruke: 323
17.12.2013 10:16:22   
ivanicasale
Zvali su me iz Nisa jutros da mi kazu da 30 tog pocinjemo sa stimulacijom i da tada idemo kod njih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 324
17.12.2013 12:38:34   
Fibi82
Drzim fige ivanicasale... user posted image

Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Dojenje
PoisonEve

Koliko dugo ste dojile?

Nisam dojila (15%)

Manje od 3 meseca (15%)

Od 3 do 6 meseci (11%)

Od 6 do 12 meseci (28%)

Vise od godinu dana (31%)

Ukupan broj glasova: 253

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here