|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/13 [chat]
9.12.2013 13:19:51   
mati
Evo i mene u ovoj temi, opet... Mm od danas poceo da radi, po prvi put od porodjaja ostajem sama sa ova dva djavolka... Mata je sad u vrticu, ali zato kad ga uzmem krece haos...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 451
9.12.2013 13:26:50   
Sanjica26 RR
Meni kad bude mama bude otisla bice vuci potegni. Mati kako ides po Matu? Mi jos uvek nismo izasle napolje. Sve cekam da joj otpadne pupcanik. Danas je konacno otpao. Uzela sam sad da osusim kosu dok mama I Sofija spavaju. Smizla ce jos malo da dodje.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 452
9.12.2013 13:30:23   
Torbica
Jovice odgovorih ti. user posted image
Jupiiii, usisala kucu, oribala podove, usisala stepeniste, huh....
Mm u Bg, pa idem Taxijem po decu, ima da se slogira kad dovucem ova moja tri vragolana u auto. user posted image
Ruke su mi opet fuuuuj, sto od fondana, sto od ribanja user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 453
9.12.2013 13:35:42   
jovicaa
svaka vam cast ... meni je bas bila frka da ostajem sama u pocetku sa njima... maksim je stalno sisao, a aleksandar trazio puno paznje, kao dve bebe..
sad je skroz opusteno..
sanjice kako sisa beba?
i ja sam malo posklanjala, a maksim jos uvek spava, cudnog li cudauser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 454
9.12.2013 13:42:09   
mati
Pa i meni je frka. Niko mi nije pomagao sem mm, ali evo vec preko mesecdana koristi odmor i sl.dane, pa morao je jednom i da pocne da radi...user posted image
Sanjice, mama ce da dodje dok ja trknem po Matu. Posle smo opet sami. Mada je moja komsika ostavljala bebu da spava dok ona ode po starijeg, ali ja se ne usudjujem. Prosle nedelje sam ga ostavila sa jetrvom, pa je Mata mukica trcao do kuce nazad... A kako su krenuli grcevi nema sanse da ga neko smiri kad se zaplace.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 455
9.12.2013 13:52:28   
Sanjica26 RR
Sofija je odmah u porodilistu krenula da sisa. Imam dovoljno mleka. Koliko vidim ona bi samo da sisauser posted image Koji je to Boziji blagoslov kad imas mleka I plus beba hoce da sisa. Koliko sam bila srecna jos u porodilistu.
Nama su krenuli grcevi, ali jos uvek je podnosljivo. Meni je nekako hladno da je izvodim.
Sreca moja sto muz kad zavrsi sa poslom ide po Teodoru. Nekad je uzme ranije, a nekad kasnije.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 456
9.12.2013 13:57:25   
jovicaa
ju ja nema sanse da bih smela da ostavim samu bebu u stanu, ni na minut... meni je to bas strasno....
super sanjice, bas mi je drago, uzivajteuser posted image
mati bice ok, to je vise neki nas strah, sigurna sam da ces se super snaci!

Direktna veza do poruke: 457
9.12.2013 13:58:26   
mati
Mi smo jednom setali, ali po vakcinu, koje nije bilo u bolnici pa su nas naknadno zvali. A sutra idemo opet za vakcinu i da zakazemo eho cns-a. Sa Matom smo izlazili od dvadesetog dana, ali bio je juni, ovo sada je uzas.
Meni je zao sto mi je prvi mesec prosao u bunilu, umesto da uzivamo. Prvo me zakacila opasna alergija, pa T 39 i upala grla, pa trombociti uvecani... Jedva se malo ocitavi...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 458
9.12.2013 14:06:34   
Sanjica26 RR
To kad krene sa nekim komplikacijama. Covek nikako da bude miran. Ja sam jako rasejana. Zbog svih stvari sto su nam se desavalo u porodilistu. I jos uvek cekamo krajne rezultate. Necu vise da mracim.
Teodora me non stop pita da li je Sofija porasla da moze da se igra sa njom. Dodje, pa je grli. Prehladjena je, ali sta da radim kad dovlaci viruse iz vrtica.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 459
9.12.2013 14:12:50   
mati
Jao i mene brine da Mata ne donese virus iz vrtica. I on mazi Mitra, ali nekao nema osecaj, stiska mu rukice, malo ga jace mazi, ali cim se zaplace trci do njega i kaze "ne placi tu je tvoj bata, bata ce da te cuva", a kad smo dosli kuci samo je ponavljao "mnogo je mali".

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

Direktna veza do poruke: 460
9.12.2013 15:27:52   
vikiveki
joj ja nikako da nađem vremena da sednem za komp.ovih dana sam se dala u spremanje kuće i zajedno sa decom pravimo čestitke i ukrase za Novu godinu..moju decu uhvatila novogodišnje euforija pa bi samo da nešto crtaju i seckaju,a za nedelju smo planirali kićenje jelke

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 461
9.12.2013 16:16:17   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame. Dunja danas dva puta pala prvo pored kreveta dok se drzala i hodala pored pa je udarila glavu o drveni ćošak fotelje a drugi put u krevecu. Vec jój se prispavalo pa je u jednom trenutku izdala snaga i drmnula nos o ogradu kreveca. Ovaj drugi put je bas njakala,eno sad spava. Ovi iz totalataman javili da dolaze i onda se javio serviser da su mu stala kola. Tako da ce doci sutra. Mm isto imao problema sa autom tako da nije otisao u kruševac,stigao do bg i sad se vraca.

Inace je Dunja danas kakila ono sto je jela za dorucak,ja presrecna jer obicno kaki ono sto jede prethndni dan. Jamislim da je nosa zasluzna za ovaj napredak jer joj je lakse da kaki na nosi a ne u pelenu

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 462
9.12.2013 20:13:35   
Torbica
Zene, prodje i ovaj dan. E, taksista zaboravio da ukljuci taksimetar! user posted image
Popodne sam prvo bila kod cerke na roditeljskom pa sam sisla u jaslice na kraj, da se javim, sta cu... Sad sam se navukla na sminkanje, uvezbavam, i skratila sam vreme, treba mi 10 min, jeee. Misho, moji su bivali sarenkasti u tim fazama, sta ces, uvekmozes namazati Hepathrombin gel da brze prodje... Ljubim vas

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 463
9.12.2013 20:30:41   
viking
Ne znam gde da postavim pitanje, a u ovoj temi ste sve nekada bile trudne pa možda znate :)
Danas sam videla na stomaku, tačnije od pupka do pubične kosti, pojavila mi se neka bela linija širine oko 3-4 cm koja izgleda kao kad razvučete kožu pa ona pobeli jer nema cirkulacije, npr, kad se uštinete ili tako nešto. Ne znam da li sam dobro objasnila, ali može li to da bude neki simptom?

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 464
9.12.2013 20:39:20   
Misha i Ljisha
Viking to je normalno,ne brini.

D spava a mm bolje da je otisao u kruševac samo se svadjamo od kad je D zaspala. Dosao nervozan ne moze on da jede čorbu od tikvica njemu treba mesine. A ja kuvala za Dunju i mene posto ja ne moram jesti meso svakí dan. Hleb napravila,nikad lepsi nije ispao. Ma tako kad je nervozan bolje da mi nije na ocima.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 465
9.12.2013 21:10:41   
viking
Stvarno? Ja taman razmišljam da li da počnem da se tripujem, inače su bebe danas baš mirne, pomislila sam da je možda neki problem s cirkulacijom...

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Viking to je normalno,ne brini.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 466
9.12.2013 21:11:32   
Rosita
Cao mame! Mi danas isli do Delta c., D saradjivao, nikad bolji, rucao tamo, celo popodne nije spavao niti mu se spavalo do nekih 8.15. Ja se ošišala i isfenirala i baš mi je prijalo. E sad, stan mi je neraspremljen, al šta ću.Sutra.Sutra mi dolazi tata.
MiLj, isto se nama desilo juce sto se kake tice,al mi ne koristimo nosu. Mada ga ja drzim kad kaki u polozaju kao na nosi. Stavljala sam ga u garderobi dva puta,al odmah je silazio. Nije jos spreman,a sa tim cu polako i oprezno.
Laku noc :)

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 467
9.12.2013 21:12:02   
pocahontas
vik mislim da je to od rastezanja koze, meni se to pojavio negde u sedmom, osmom mesecu, nisam sigurna, i bilo je tu do kraja...

Direktna veza do poruke: 468
9.12.2013 21:13:21   
pocahontas
i onda se povuklo, nije strija, to hocu da kazem, niti je bilo sta strasno...

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 469
9.12.2013 22:09:35   
srnad
Ja samo naletih da cestitam rodjendan nasoj drugarici Ivi! Adulence uzivaj u svojoj devojcici!
A sada bezim tu su nam gosti!

Direktna veza do poruke: 470
9.12.2013 22:29:30   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

To kad krene sa nekim komplikacijama. Covek nikako da bude miran. Ja sam jako rasejana. Zbog svih stvari sto su nam se desavalo u porodilistu. I jos uvek cekamo krajne rezultate. Necu vise da mracim.
Teodora me non stop pita da li je Sofija porasla da moze da se igra sa njom. Dodje, pa je grli. Prehladjena je, ali sta da radim kad dovlaci viruse iz vrtica.

kakavih komplikacija sanjiceuser posted image

Direktna veza do poruke: 471
9.12.2013 22:39:33   
Janncica
Ju,sta je rodjendana danas,zato je pusto na forumu. user posted image

Jovice,kako si mi ti drugarice?Sta ima kod tebe? Daj da popijemo jednu user posted image nas dve same.user posted image Vidis da nece niko da se druzi .user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 472
9.12.2013 22:41:50   
viking
I ja mislim da nije, strije svrbe, ovo ne... Koliko ti je to "belilo" trajalo? Kakve su šanse da ga sutra nema? :)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

i onda se povuklo, nije strija, to hocu da kazem, niti je bilo sta strasno...

Direktna veza do poruke: 473
9.12.2013 22:49:44   
jole82
Ja nisam tu ceo dan i dođem taman na kafuuser posted image

Sećni svi današnji rođendanciuser posted image
Kupile smo nove, veće cipelice..sad smo kao 20 hihihi....ko se seća i posle prošle kupovine novih cipelica je T počela da jede (danas je ručala kod babe--videćemo sutra)
Bile do moje keve, tamo odvalila skoro 3 sata sa spavanjem, pa se vrnule kući i bio nam i moj brat, kog sam morala da vozim kući..pa eto malo prilike da se set_im stare vožnje taman imam i nove gume i kočnice.. jer kad sam s T vozim normalno...stigla od kanarevog brda do kineza u 70-tom za 9 min...da ne pada kiša mogla bih i brže..buahaha..baš mi je prijao adrenalin...i sad mi je baš super user posted image

Odoh ja u krevet, da vidim šta ima večeras na programuuser posted image

< Poruku je uredio jole82 RR -- 9.12.2013 22:51:28 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 474
9.12.2013 22:54:19   
Janncica

IZVORNA PORUKA: jole82 RR
.da ne pada kiša mogla bih i brže..buahaha..baš mi je prijao adrenalin...i sad mi je baš super user posted image

ccccccccc.... user posted image user posted image Uh,jos kad muziku odpanjim... user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here