|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: rođendanske torte
7.12.2013 20:13:29   
Moiraina
Jovice user posted image postala si majstor za fondan! Jako je lepa torta i super su figurice. Jesu li ovo okolo one bombone "kamenčići", nisam ih videla sto godina? Mi u skorije vreme nemamo nijedan rođendan, pa ću verovatno nešto slično da pravim za NG, sa zimskim motivima...

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1576
7.12.2013 22:45:35   
jovicaa
hvala puno!
to su rocky bombone... iskreno nisam se ni nadala da cu ih naci, ali nasla sam ih u gomeksu.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 1577
7.12.2013 22:48:39   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Janncica

Super je jovice. Jelke su ti superiska.Kako si ih napravila?
Ja cu da pravim za S prvi rodjendan na sprat sa fondanom i neka mi je bog u pomoci. user posted image

nadam se da ce super ispasti! i ja sam htela na sprat, ali drugom prilikomuser posted image
oblikujes kao kupicu(za jelku) i onda je nabodes na stapic(ja sam na onu vrtilicu od miksera metalnu, posto nisam imala odgovarajuci stapic) i seckas makazama ukoso. imas tutoriale na netu.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1578
8.12.2013 1:23:37   
Azra_
Mame, svaka čast! Imate i talenta, a i strpljenja i vremena. Od kad mi se dete rodilo, najveći podvig je običan kolač sa jabukom ili višnjom..o tortama, fondanima, oblikovanju...da ne pričam.
user posted image za mame!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1579
8.12.2013 10:26:57   
MASHKA
evo i naše
user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1580
8.12.2013 12:57:00   
jovicaa
super je!
jesi je ti pravila mashka?
azra nemas pojma koji je to fijasko... ja sa faksa trcala kuci, i iskoristila sat vremena dok je maksim spavao da napravim tortu i fondan...pa uvece od 22 i30 do 2 h sam pravila deokarciju, kada su legli da spavaju, posto nema ko da mi ih cuva dok pravim tortu... pa sledeci dan sve pripreme za rodjendan i proslava rodjendana, danas se osecam kao da me je pregazilo jedno 3 kamiona, ali nema veze vredelo jeuser posted image jos sad moram na ucenje da se bacim, sto mi se cini nemoguce.

< Poruku je uredio jovicaa -- 8.12.2013 12:59:48 >

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1581
8.12.2013 14:27:27   
vikiveki
Masha torta vam je superuser posted image jeste li sami pravili ukrase

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1582
8.12.2013 15:23:29   
madre
mashka, bas je lepauser posted image a otkud to da ste se odlucili za pingvine?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 1583
8.12.2013 15:56:02   
MASHKA
ma kakvi ja, naručila sam je!
to su Pim & Pimba sa baby tv-a, Aleksa ih mnogo voli!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1584
8.12.2013 16:43:23   
jovicaa
i ja sam zbog klinaca pingvine, ali nisu najsrecnije ispali. kupila sam crnu gel boju, ali ne moze da se dobije bas prava crna, koliko god da se doda, ne znam zasto..
mashka koliko ste platili tortu?
pitam reko'' ako mi ne uspe ovo sa faksom, da se bacim na fondan, pa da vidim da li mi se isplatiuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 8.12.2013 16:45:16 >

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1585
8.12.2013 17:34:39   
Torbica
user posted image
Evo i mog Rorija od nocas! U utorak je rodjus ali mu napravih danas zbog vikenda!
Jovice, preslatki su zimski motivi!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1586
8.12.2013 18:22:42   
Ana RR
Super su vam tortice, svaka čast user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1587
8.12.2013 18:37:37   
MASHKA
jovice platili smo je 5000din. 1200 din. je 1kg.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1588
8.12.2013 18:38:59   
MASHKA
i jovice samo napred, ovo može da ti bude dodatna kinta, pingvini i jelkice su ti savršeni!user posted image

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 1589
8.12.2013 18:50:36   
jovicaa
hvalauser posted image
nasa torta je plazma i sav materijal zajedno me je izasao tako oko 1200 din, ali nije velika mozda 1,5 kg. verovatno zavisi i koja je torta..
torbice suuper je tortauser posted image
ja se jos uvek ne usudjujem da pravim te 3d varijante, mislim bas da torta bude u nekom obliku. koja torta je ispod?

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 1590
8.12.2013 19:40:04   
minnica
Svaka čast, žene! user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1591
8.12.2013 19:54:19   
Torbica
IZVORNA PORUKA: jovicaa

hvalauser posted image
nasa torta je plazma i sav materijal zajedno me je izasao tako oko 1200 din, ali nije velika mozda 1,5 kg. verovatno zavisi i koja je torta..
torbice suuper je tortauser posted image
ja se jos uvek ne usudjujem da pravim te 3d varijante, mislim bas da torta bude u nekom obliku. koja torta je ispod?

user posted image Evo sad uslikah malo je zbrljano, ali se vidi cokoladna je naravno, s tim da je posna. Ali preukusna! Dve kore u plehu od rerne pa prepolovljene, tako da idu tri kad se redja, a cetvrta po pola za krov autica. Linkovacu ti recept za kore ako treba a fil je puding od cokolade u sojinom mleku, cokolada i sojin maslac. user posted image
Ja volim te kremaste sa korama i filovima, malcice vise posla ali se isplati.

< Poruku je uredio Torbica -- 8.12.2013 19:55:01 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1592
8.12.2013 21:40:06   
lokica77
user posted image

evo i nase tortice,
ps zena sa slike je nn lice, slucajno se tu zateklauser posted image

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1593
8.12.2013 21:46:57   
degu
user posted image žena nn lice ima da se šokira kad naiđe na sebe jednog dana user posted image
A torta je prelepa, nežna, divna je.

Žene svaka čast, divne su vam torte user posted image

< Poruku je uredio degu -- 8.12.2013 21:47:55 >

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 1594
8.12.2013 21:49:52   
nata11
Lokice divna je user posted image

(odgovor članu degu)
Direktna veza do poruke: 1595
8.12.2013 22:41:46   
Didy
Super su torte, sve odreda!user posted image Sve umetnik do umetnika.user posted image
Torbice, daj recept za tu posnu, trebaće mi za slavu.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1596
9.12.2013 1:08:06   
vikiveki
Torbice i Lokice torte vam izgledaju odlično,kladim se i da je ukus fantazijauser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1597
9.12.2013 9:45:28   
Peace*
jovice user posted image user posted image user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 1598
9.12.2013 9:51:37   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Didy

Super su torte, sve odreda!user posted image Sve umetnik do umetnika.user posted image
Torbice, daj recept za tu posnu, trebaće mi za slavu.

Evo nadjoh ga http://www.coolinarika.com/recept/coko-muffini-bez-jaja/ , jako su lepi i kao mafini, ma tope se u ustima, pa sam neki dan napravila probno u tepsiji, prelila glazurom i planulo. Za fil sam zakuvala dva pudinga od cokolade u litri sojinog mleka, sa 4 kasike fruktoze (mozes i obicni secer, po ukusu), pre dodavanja pudinga sam ubacila 250gr posne crne cokolade da se otopi. A na kraju 125 gr sojinog maslaca. user posted image Eno ostade jedan cosak, taman za decu danas user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1599
9.12.2013 9:57:47   
Didy
Hvala, Torbice! Moraću probati ovih dana, da ne bude generalna proba za slavu.user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 9.12.2013 9:58:32 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Šampita
Ringerajin kuvar: lesica RR
Bele pihtije
Ringerajin kuvar: Maraj

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Spavanje
Snelle

Da li vaše dete/beba spava sa vama u krevetu tokom noći?

da (32%)

ne (52%)

samo deo noći (16%)

Ukupan broj glasova: 255

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here