Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 22:26:25
|
|
|
|
degu
|
E i ja sam na utrogestanu al džaba, baš kukam za njim, al valjda beba ima mesta pa nema potrebe da iskače
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 22:30:00
|
|
|
|
adulence
|
U sunce ti pa ti si vec 19nedelja,svaka cast...jos malo i polovina...hehehehe... Vik super stomacic IZVORNA PORUKA: Jole84 Moj je od starta bio vidljiv ali mislim da sam bila naduvena od utrogestana,a pravo iskakanje čini mi se oko 11,12 nedelje,tako da ne brini,nećeš ni sama da veruješ kad se pojavi Staviću ovih dana,mada se meni čini da mi nije mnogo velika razlika u odnosu na prvo postavljanje.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 22:30:49
|
|
|
|
Jole84
|
Primetila sam da smo mi stare čekalice lude za velikim stomačićima Ona što se smeje stomakom je mala maca za nas Adulence,leti vreme,još ne verujem....
< Poruku je uredio Jole84 -- 4.12.2013 22:31:24 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 22:41:12
|
|
|
|
viking
|
Baš ste slatke što mu se obraćate u deminutivu Ja sam stvarno preponosna na svo stomak i kad izađem negde sva sam kao paun kad raširi rep, ali verujte, noge su počele da mi idu "u iks", jedva se krećem, teško je stvarno. A imam još ihahaj....
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 23:18:31
|
|
|
|
Jole84
|
I treba da budeš preponosna paun ili šotkica svejedno je meni je nova jakna još uvek velika,jedva čekam da je popunim
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 4.12.2013 23:26:27
|
|
|
|
Maslacak15
|
Sad ce da me skalpiraju neke entuzijasticne mlade mame ali pravog trudnickog stomacica nema pre 12. nedelje. Zato ne brini Degu. . Tad naime materica izadje iznad pubicne kosti i moze odnapred da se napipa. To je kod svih zena identicno, tako se zanatski procenjuje starost trudnoce bez ultrazvuka. Sve do tada je nadimanje ili pasivno ispupcivanje. Materica raste i gura odozdo ali ono sto ispada su u stvari creva, salce i tako to napred , zavisi od toga kako je ko gradjen. Zato malo strpljenja i sto rece Jole iznenadices se kad se pojavi.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.12.2013 0:06:18
|
|
|
|
degu
|
O hvala Maslačak, da više ne zagledam ovaj jadni stomak i da ga pustim da odmori do 12. nedelje Uveče je stvarno velik, naduvan, al ujutru se izduva skroz, a ja kakav sam paničar odmah brinem Onda samo da strpljivo čekam još 2-3 nedelje
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.12.2013 0:09:32
|
|
|
|
madre
|
jedva cekam tvoj stomak u ovoj temi
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.12.2013 8:44:46
|
|
|
|
New Mom
|
Vik, divni ste!
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.12.2013 10:04:56
|
|
|
|
dijana1*
|
Biserce prava zgodnica, mala tiba Vik divan je stomacic
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 5.12.2013 11:17:55
|
|
|
|
Ushtipak
|
Zdravo svima! Cekam drugu bebu, 21. nedelja i potpuno se slazem sa Maslackom: pogotovo kad je prva trudnoca i kad su misici zategnuti, a materica kruta, stomak iskoci tek posle 12. nedelje. Meni se u prvoj trudnoci nije ni video do 16. nedelja, a u drugoj mi je cim sam zatrudnela iskocio pupak (sto mrzim) i ispala crevca napolje Mislim da mi je stomak isti vec dva meseca i ne menja se, koliko mi je rano iskocio Ali cisto da se ne razaloste cekalice koje zeljno gledaju kad ce stomacic: ne da ce da vam iskoci, nego ima da se slogirate koliko ce da bude na kraju
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.12.2013 21:23:10
|
|
|
|
17 joka
|
sve prelepe trbe i prave zgodnice Vik
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.12.2013 21:31:49
|
|
|
|
Milica cica
|
Vik divna vejika tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 6.12.2013 23:41:39
|
|
|
|
vikiveki
|
Vik baš ti je lep stomak nije ni čudo što je veliki kad se unutra baškare dve bebe
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:01:51
|
|
|
|
buba m
|
Ja bih da nakačim sliku ali sam zaboravila kako se to radi
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:12:46
|
|
|
|
Milica cica
|
Ja ubacujem preko dodaj.rs i onda samo kopiram ovde kod za forum.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:33:05
|
|
|
|
pocahontas
|
evo nas, 19 nedelja okruglo
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:37:47
|
|
|
|
Milica cica
|
Divna tiba
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:44:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Poc, baš slatka tibica
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:50:19
|
|
|
|
madre
|
poc, divan stomacic a tek noge
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:50:49
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mico super si. Nisi se puno popravila
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:53:28
|
|
|
|
buba m
|
Valjda sam uspela. Ovo je slika od pre dve nedelje. Neka 23. , 24. nedelja.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:56:37
|
|
|
|
Milica cica
|
buba lepa tiba sve same zgodnice
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 22:59:13
|
|
|
|
dijana1*
|
Poc., Bubo divne trbe Milice slazem se sa tobom, same zgodnice
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 8.12.2013 23:00:35 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 8.12.2013 23:04:14
|
|
|
|
viking
|
Drugarice trudnice, diiiivnooooooooooo
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?