Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:14:11
|
|
|
|
jole82
|
Pa da..ja sam inače lik koji je stalno nešto zujao...radim, pa posle posla s drugaricama, kući na ručak sa mm, pa onda uveče izađemo..ne baš svaki dan preko radne nedelje, al petak i subota bili obavezni i to do ranih jutarnjih sati od kad sam zatrudnela, nije bilo baš svega i svačega(dobro sem što sam otišla do kluba u 8. mesecu), a posebno od kad sam se porodila..bbuummmm..kući u 4 zida...priznajem da mi je i zato bilo još teže..al daleko od toga da se žalim da mi to nedojstaje...sad da mi neko plati pa da izađem onda..al ovako bas sam se ulenjila...donekle me i to smori kad razmislim...al lepo mi je u životu.. AL stvarno tripujem da ću imati više elana kad počnem da radim...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:20:51
|
|
|
|
Rosita
|
Čuj gaće naopako, ajoj majko mila :D. 21.vek.
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:21:00
|
|
|
|
adulence
|
Jole isti ,isti slucaj,kuca me nije videla i sad moram da priznam ubbi me ovoliko sedenje u kuci...ne bi ga menjala naravno i nisam se nikada pokajala,ali da mi fali malo elana o da i te kako mi fali,ponekad se osetim kao baba,ali dobro bacila sam se na dijetu,sad cu za koji dan da se ofarbam i da unesem malo energije u sebe...hehehehehehehe...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:24:15
|
|
|
|
jole82
|
HAhaha..that' the spirit moraćemo jednom do plastika zajedno ček samo da i ja malo utegnem stomak....
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:27:35
|
|
|
|
milicicak
|
Mislim da je stvar u promeni... deca jesu beskrajno zanimljiva i najvece je uzivanje provoditi vreme sa njima ali se ceo dan nekako svodi na rutinu kuvanje, jelo, spavanje, sudovi, ves, igranje... pa opet ispocetka... promena ritma unosi novi elan, ma bilo kakva promena daje energiju... ja nikad ne cuh za to okretanje gaca naopako
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:28:29
|
|
|
|
adulence
|
Hahahha...jao a onda kad krenu maloletnici da nas muvaju,jbg jel smo MIlF il nismo ....
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:29:14
|
|
|
|
viktori
|
ajd za pocetak da se vidimo dok je zima a deeeebele jakne ja iskreno obozavam da sam sa N i nosala bih ga da moze svuda samo imam problem jer sam ja po ceo dan tu, pa smo primetili vikendom promene kod njega juce je strajkovao nista nije jeo dok ja nisam dosla i bas sam bila tuzna a onda je trazio da sisa iako to inace ne radi preko sedmice...bas mi ga zao bre ne bi verovala sta sam sve u bolnici videla a te okrenute gace je imala zena sa vto koja inace pusi razbija i jede slatkise sa povisenim secerom!!! cudne su neke zene tada...
< Poruku je uredio viktori -- 1.12.2013 22:30:46 >
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:31:51
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: adulence Hahahha...jao a onda kad krenu maloletnici da nas muvaju,jbg jel smo MIlF il nismo .... Buahaha...milf vrh. Jes milicicak pravo zboriš Viktori ne pravi mi od zeta "ljubi ga majka"
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:38:23
|
|
|
|
viktori
|
pa zao mi ga ne znam kako da mu olaksam svae subote nesto novo "napravi" i poremeti se jbm mu misa
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:38:26
|
|
|
|
adulence
|
Ljubi ga majka....ahahaha....jao zene samo da prodje rodj i mozemo kad god hocete...ja ovih dana ne znam sta cu pre...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:40:37
|
|
|
|
jole82
|
Ma zezam se viktori...tako on "prevazilazi" novonastale promene..al i to će da se sredi Žene odoh ja..do sutra, ostajte vesele..
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:41:20
|
|
|
|
adulence
|
Ajde,ajde jole laku noc...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:45:43
|
|
|
|
viktori
|
pa znam da se salis zeno ko da sam ja neka tamo pa ne znam...procice samo eto dok traje bzvz mi je adulence vidimo se kod dekice ondak to je nama 7 dana pre proslave jao jedva cekam da vas vidim ajd i ja odoh nema niko se vise ne igra na igricama ne mogu sama sa sobom nisam bas toliki manijak...ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:47:55
|
|
|
|
adulence
|
Jeeedva cekam da se vidimo...laku noc odoh i ja...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 1.12.2013 22:49:44
|
|
|
|
milicicak
|
Viktori, to je normalna i zdrava reakcija na promenu a veruj mi, znam da ti je tesko i bezveze odoh i ja... treba krs u kuhinji srediti i istu dezinfikovati jer je mama jela kajmak... laku noc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 0:11:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni je počelo da se spava pa vas moram napustiti,da iskoristim to što mi se prispavalo i da spavam lau noć
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 2:21:05
|
|
|
|
pocahontas
|
caos zenske! ja nesto ne mogu da spavam...ceo dan sam uzasno nervozna, a realno nemam razloga... hocu i jaaaaa u plastik!! mi izlazimo, cesto, skoro svakog vikenda, sveki sva sreca hoce da cuva dete, da nije tako ne bi mogli...ne izlazimo po klubovima kao nekada (mada u ns bas i nema klubova) ali odemo do grada na pice, sinoc smo bili kod kumova gledali tvoje lice zvuci poznato pa otisli do grada na pice, ne zaglavimo do 5 naravno, ali bilo je i toga od kako sam se porodila...ja volim da izlazim i dalje, sada imam manje snage, ali zelja ne jenjava, a pri tom u nasem najblizem drustvu niko nema decu, a svi rade pa jedino vikendom uvece mozemo da se druzimo.... inace ja obozavam ovo doba godine, prednovogodisnja euforija, jelka, pokloni, snizenja, a i zato sto mi je rodjus nedelju dana pred novaka zelim svima koji boluju da sto pre ozdrave, ovo vreme neminovno sa sobom nosi i prehlade, sta da se radi, sve u rok sluzbe... odoh da brojim ovce....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 6:54:20
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro mame..spavate a? Vala vreme je samo za spavanje.Ja pijem kaficu pa da budim decu,a zao mi kako kisa pada pustila bih ih da spavaju ceo dan.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:01:59
|
|
|
|
mama micki
|
Dobro jutro mame,kako ste? Ja vikendom malo vremena provodim ovde jer smo svi na okupu, a i posla imam više preko vikenda, ali evo me. Kod nas je noć mirno prošla. Neću da izbaksuziram ali izgleda da napokon mogu da kažem da moje dete spava celu noć. Evo već nedelju dana se uopšte ne budi noću Nama je sutra prvi rođendanko pa izvolite na tortu , u subotu pravimo veeeliku žurku. Lep dan mame. Odoh da malo pretražujem i da pijem kaficu...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:07:26
|
|
|
|
serpica
|
Mama micki pa srecan vam divan dan....malo unapred ali bolje i tako nego da sutra zaboravimo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:12:46
|
|
|
|
Sanchy
|
Dobro jutro...ne mogu da spavam,mm ode u bolnicu,a ovaj mali ko za inat poce nesto da kaslje,spava i u snu kaslje,pri tom mu ne curi nosic pa da kazem da ima nekog sekreta koji ga iritira..cekam da se otvori apoteka pa da uzmem neki sirup,ne znam ni koji
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:19:29
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro evo i.nas...ja sad ustala pa pravim plan sta cu i kako danas...
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:21:44
|
|
|
|
mama micki
|
Hvala puno!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 7:25:28
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama micki D. Neću da izbaksuziram ali izgleda da napokon mogu da kažem da moje dete spava celu noć. Evo već nedelju dana se uopšte ne budi noću Dobro jutro. Ja mislila da se ova moja nece buditi nocas kad ono medjutim. Al dobro je proslo necu da se zalim Zubi je muce u zenu je preko dana kad joj mazem onaj calgel a sve zvace tako da spopali nas zubi. Jadna ta nasa deca. Ja samo kad pomislim koliko me je bolelo kad mi je umnjak rastao odmah mi nije dobro, koliko li njih to samo boli??? Dunjica se igra u krevecu a ja malo da iskuliram pijem kaficu. PRoduzile smo spavanje do 7 jer se budila nocas (zenska mora da odradi svojih 10 sati pa to ti je). Rosita miraz odrzavamo. A ti sina salji na poljoprivredni fakultet da i on moze ovo da odrzava hihihih... Danas cemo Dunjica i ja da usisavamo i sredimo kucu posto kad nam je tata tu mi se skroz opustimo sto se tice tog dela posla. Opet gledam ovaj deo kod sporeta, mila majko samo mrtvih buba svaba nema, a ja to svako malo ribam, kako je moguce da bude izmedju sporeta i kuhinje toliko masno da se vec crni. Sto se tice posla, ja smatram da je svaka majka koja radi bolja majka. Ja vidim i po sebi cim imam casove ja se vise trudim oko Dunje da ne bi osetila tih sat i po sto je zanemarujem. Mada nas dve zajedno drzimo casove, cesto je ona meni u krilu bez problema. A zadatke mogu napamet da radim jer su isti zadaci od kad smo mi jos isli u skolu a posle 10 godina drzanja privatnih casova zapamtila sam u dosta zadataka vec i resenja iskreno da vam kazem. Imala sam prosle godinje njih 13 u generaciji, znaci svi isto rade, pa vec kad dodjem do cetvrtog djaka ne moram ni da citam zadatak, a do 13 kad dodjem vec se smorim . Pritom je od tih 13 njih 6 bilo iz istog razreda iz gimnazije. Ja bih bila glupava kad vec ne bih znala sve zadatke napamet da radim hahaha...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/13 [chat] 2.12.2013 8:06:32
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutro devojkeee, ja sam opet ukocena ustala, vrat me boli svako jutro poludecu vise !
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?