|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
20.11.2013 14:19:42   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ja razumem Šerpi. Prošle godine smo imali probleme sa nekima koji su došli samo zbog deke. Nadam se da će ove godine doći oni koji zaista žele da se druže.

Ja nisam bila prosle godine,iskreno uopste nisamn videla da se to organizujeuser posted image a bas sam bila aktivna i u tom periodu,,,stvarno sam izgubljen slucaj,,e sad bila sam jednom u igraonici Kamicak i iskreno ne cini mi se da moze da stane puno ljudi,mozda gresim,ne znam,a koliko vidim jos se prijavljuju ,sad vec ima oko 70 odraslih plus deca user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 576
20.11.2013 14:30:35   
tanjak

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Tanjak, biće prilike da se u Pipiju družimo u neobaveznim okupljanjima ( koja opet podrazumevaju i decu i mame ringerajke, samo bez Deda Mraza user posted image )

Naravno ...naravno user posted image user posted image
u svako doba

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 577
20.11.2013 14:34:45   
Nestrpljivaa
Cure hocemo donositi nesto za grickanje u NS treba li nesto?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 578
20.11.2013 14:41:27   
World
Ma sta ce vam grickanje za tako malo vremena... nije skup bez hrane....user posted image user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 579
20.11.2013 14:44:42   
dunja RR
Može Sanchy, ogromna jeee, a svi smo uglavnom unutra gde i deca, bar je tako bilo prošle godine.
IZVORNA PORUKA: Sanchy

Ja nisam bila prosle godine,iskreno uopste nisamn videla da se to organizujeuser posted image a bas sam bila aktivna i u tom periodu,,,stvarno sam izgubljen slucaj,,e sad bila sam jednom u igraonici Kamicak i iskreno ne cini mi se da moze da stane puno ljudi,mozda gresim,ne znam,a koliko vidim jos se prijavljuju ,sad vec ima oko 70 odraslih plus deca user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 20.11.2013 14:45:19 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 580
20.11.2013 14:45:38   
amvg
Ja sam se ponudila user posted image .Imam na umu neke pogačice. Nije mi teško, samo kako se dogovorimo. Ipak, nova sam u ovome i ne znam kakva je do sada bila praksa.
IZVORNA PORUKA: Nestrpljivaa

Cure hocemo donositi nesto za grickanje u NS treba li nesto?

(odgovor članu Nestrpljivaa)
Direktna veza do poruke: 581
20.11.2013 14:57:02   
Ana RR
Sanchy, ima mesta baš dovoljno, prostor gde su klinci je ogroman user posted image

Super nam je bilo prošle godine, Marko se jurio svuda a kada su pustili novogodišnje pesme i kada je izašao deda mraz on se rasplakao user posted image ove godine će valjda biti bolji.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 582
20.11.2013 14:59:55   
Nestrpljivaa
Mogu i ja neke kiflice nije mi tesko samo da se dogovorimo...user posted image

(odgovor članu amvg)
Direktna veza do poruke: 583
20.11.2013 15:09:46   
Sanchy

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sanchy, ima mesta baš dovoljno, prostor gde su klinci je ogroman user posted image

Super nam je bilo prošle godine, Marko se jurio svuda a kada su pustili novogodišnje pesme i kada je izašao deda mraz on se rasplakao user posted image ove godine će valjda biti bolji.

Mi smo bili na maskenbalu u Delti ,i M.se rasplakao kada su ukljucili razglasuser posted image ..posle se smiriouser posted image ...ok,znam ,za klince je super ali deo gde je za odrasle ,hm,,nije mi bas nesto veliki..ali ok,ako je prosle bilo dobro bice i oveuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 584
20.11.2013 15:10:55   
MamaIvaAna
Prijavljuju se dve devojke: od 4 godine Iva i 15 meseci Ana + dvoje odraslih za Kamičak 22.12.2013.

< Poruku je uredio MamaIvaAna -- 20.11.2013 15:11:58 >

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 585
20.11.2013 15:13:29   
Milenica cica
Drugari,

Deda Mrazu se raduje i dolazi i Milena Kolašinac sa mamom. Vidimo se

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 586
20.11.2013 15:19:08   
Milenica cica
IZVORNA PORUKA: Milenica cica

Drugari,

Deda Mrazu se raduje i dolazi i Milena Kolašinac sa mamom. Vidimo se

zaboravili smo da se prijavljujemo za Kamičak u Beogradu, a Milena ima 3 godine. Pozdrav.

(odgovor članu Milenica cica)
Direktna veza do poruke: 587
20.11.2013 15:19:37   
vikiveki
Jao, ala je na ovoj temi živo,uhvatila nas novogodišnja euforijauser posted image
I ja sam planirala da napravim kiflice ali možda je bolje da napravim neki slatkii kolač, da ne bude samo slaniša nego da ima i slatkišauser posted image

(odgovor članu Milenica cica)
Direktna veza do poruke: 588
20.11.2013 16:02:11   
mamin mish
Drage mame dugo me nije bilo uopste na forumima. danas sam slucajno videla da se organizuje ovako nesto pa me zanoma da li smo zakasnili sa prijavom. Ako nismo zelezabi da prijavim jedno dete Teodora 2god. i dva odrasla.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 589
20.11.2013 16:05:36   
Adriana83

IZVORNA PORUKA: Maya21

ja bih tako volela da mogu u Nis i Bg ali jedva sam se uglavila i u ovaj u Novom Sadu... a ni na RR me nema u poslednje vreme

Moram malo off... Maya21 ako ima ikakve sanse da si sacuvala nase slike od prosle godine,jel nam mozes poneti na druzenje user posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 590
20.11.2013 16:52:01   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nislijke, hocemo li praviti nesto za grickanje za RR Deku? Ipak traje 3h...
Kiflice, neke gricke za decu... i nas... sokici...

Ja sam za,dogovoricemo se na druzenju,za decu cemo sigurno nesto da uzmemo,a i za nasuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 591
20.11.2013 17:11:51   
lesica
Svi do sad prijavljeni su dodati na spisak, večeras ću vam u privatnoj poruci poslati broj računa da možete krenuti sa uplatama, a one su do 4.12.

Još malo do Deda Mraza user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 592
20.11.2013 22:27:13   
vikiveki
Stigla nam je ppuser posted image jedva čekam da se družimo

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 593
20.11.2013 22:28:40   
serpica
Ja vec popunila uplatnicu imam ih gomilu a ujutru pravac banka preko puta zgrade mi jeuser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 594
20.11.2013 22:32:46   
pocahontas
meni je skroz ok sto svi mogu da se prijave, a ne samo aktivni i stari clanovi, nekoj deci je ovo jedinstvena prilika da dobiju paketice od deda mraza jer brdo roditelja nema posao ili nemaju organizovanog deku po firmama...tako da user posted image za RR.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 595
20.11.2013 23:06:27   
Leax
I ja kazem bravo za RR user posted image user posted image user posted image sto se trude da nasoj deci i nama organizuju ovako lepo druzenje .

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 596
20.11.2013 23:12:25   
Maya21
naravno da sam sacuvala, ponecu sve koje su mi ostale, a ima ih bas dosta user posted image
IZVORNA PORUKA: Adriana83

IZVORNA PORUKA: Maya21

ja bih tako volela da mogu u Nis i Bg ali jedva sam se uglavila i u ovaj u Novom Sadu... a ni na RR me nema u poslednje vreme

Moram malo off... Maya21 ako ima ikakve sanse da si sacuvala nase slike od prosle godine,jel nam mozes poneti na druzenje user posted image user posted image

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 597
21.11.2013 8:13:47   
tanjak
I ja se pridruzujem bravo RRuser posted image user posted image user posted image user posted image
dobila sam PP pa cu uplatiti u toku nedelje...
a sto se tice pravljenja slatkisa i slanisa, da cujem Beograd da li imate nesto planirano

pozdravuser posted image user posted image

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 598
21.11.2013 8:25:21   
Anck Su Nmaun
Mayo ako ima slika moje Hane daj Torbici il Lanajeleni na Deda Mrazu!

(odgovor članu tanjak)
Direktna veza do poruke: 599
21.11.2013 8:39:41   
marince1

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Nislijke, hocemo li praviti nesto za grickanje za RR Deku? Ipak traje 3h...
Kiflice, neke gricke za decu... i nas... sokici...

Ivanka ja hocu ,samo da se dogovorimo ko ce sta.Jedva cekamo!

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here