|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
8.11.2013 0:34:11   
VVVV
I ja se prijavljujem -

Jedno dete - Sonja, 3 godine

pratnja - 1 osrasla osoba

POZdrav!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 426
8.11.2013 6:22:14   
Misha i Ljisha
evo da se prijavimo
jedno dete- Dunja 11 meseci

i dva odrasla

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 427
8.11.2013 10:56:05   
Rosita
Ajde MiLj prijavi se i za Bg, da se družimo user posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 428
8.11.2013 11:10:48   
Misha i Ljisha
joj rosita ako nemam kola i nemam nikog ko bi jos isao sa mnom od odraslih onda bi mi to bio bas problem. Ja se u Bg uopste ne snalazimuser posted image , meni je tamo sve s brda s dola, nema reda nikakvog heheh...

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 429
8.11.2013 16:42:52   
suzy11
Zanima me kako mozemo da uplatimo novac za paketic i dali je konacna suma 800 dinara?????Hvala

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 430
9.11.2013 23:20:57   
VVVV
Zaboravih da dodam - prijavljujemo se za Novi Sad :)

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 431
9.11.2013 23:33:39   
dunja RR
Javljamo za par dana sve informacije :)
IZVORNA PORUKA: suzy11

Zanima me kako mozemo da uplatimo novac za paketic i dali je konacna suma 800 dinara?????Hvala

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu suzy11)
Direktna veza do poruke: 432
10.11.2013 8:58:33   
ivaMark
Evo da se prijavimo i mi za Banja Luku, Jovana (u decembru 7,5meseci) i mama i tata user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 433
10.11.2013 17:28:04   
Leax
Dunja molim te da na moje ime dodas jednu jos jedno dete, Aleksija(2,5 godine) i jednu odraslu osobu, uspela sam da ubedim zaovu da nam se pridruze user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 434
10.11.2013 17:52:13   
dunja RR
Za Niš-Sofiland, vlasnica Sanja iz nekog razloga ne dobija moju ponudu, ne stiže joj ni na mail ni na FB. Zamolila je da vama pošaljem ponudu pa da neka od vas sutra od 16 do 19.10. odnese odštampanu ponudu i odnese u igraonicu. Javite mi molim vas da li može neka od vas. Ukoliko tamo ima računar možete joj i pokazati temu. Hvala vam puno!

P.S., poslala sam Ivanki, Mod i Serpici, ako neka druga ide javite mi da pošaljem njoj ponudu na mail.

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.11.2013 18:45:39 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 435
10.11.2013 18:00:09   
dunja RR
Obzirom da moramo formirati cenu uplata (koja obuhvata paketić i Deda Mraza), molila bih devojke u Novom Sadu i Nišu da rezervišu Deda Mraza koji im se dopada (cena do 4.000), i da mi jave konačnu cenu, kako bi obračunali sve troškove (do 20.11.). Za Beograd imamo prošlogodišnjeg Deda Mraza, a za Banja Luku je Dijana pronašla i rezervisala.

Hvala puno!

< Poruku je uredio dunja RR -- 10.11.2013 18:45:03 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 436
10.11.2013 18:39:38   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Za Niš-Sofiland, vlasnica Sanja iz nekog razloga ne dobija moju ponudu, ne stiže joj ni na mail ni na FB. Zamolila je da vama pošaljem ponudu pa da neka od vas sutra od 16 do 19.10. odnese odštampanu ponudu i odnese u igraonicu. Javite mi molim vas da li može neka od vas. Ukoliko tamo ima računar možete joj i pokazati temu. Hvala vam puno!

P.S., poslala sam Ivanki, Mod i Serpisi, ako neka druga ide javite mi da pošaljem njoj ponudu na mail.

Ja nema sanse da sutra stignem da odem tamo, radim user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 437
10.11.2013 19:13:54   
lesica
Hajde hajde drage, javite se ko može da skokne u Sofiland u Nišu sutra.

I devojte iz NS-a dajte predloge za Deda Mraza.

Hajde da konačno rešimo sve, pa da se bacamo na osmišljavanje poklona user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 438
10.11.2013 21:34:43   
lesica
Dunja, nama u Bg-u ostaje deda Mraz od prošle godine, je l' da?

Gledala sam nešto po netu i za NS mi ovaj Deda izgleda veselo KLIK

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 439
10.11.2013 21:43:18   
Ana RR
Ajde nije valjda teško naći jednog Deda Mraza user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 440
11.11.2013 7:45:59   
sonyasha
Jel mogu još prijave za Bgd? ja bih da prijavim Vojina 2 godine.i pratnju dvoje odraslih i Petar 4 godine i dvoje odraslih.

< Poruku je uredio sonyasha -- 11.11.2013 7:54:43 >

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 441
11.11.2013 7:59:50   
serpica
idem ja u sofilend danas i javicu sta je bilo.probacu i deda mraza da nadjem ako moze besplatno.pisem popodne.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 442
11.11.2013 11:43:02   
Adriana83

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dunja, nama u Bg-u ostaje deda Mraz od prošle godine, je l' da?

Jaoooo! Meni se bas svidja ovaj deka! Kao pravi je!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 443
11.11.2013 11:48:46   
vikiveki
Lesice zaista je super onaj Deda ali nisam videla da piše negde koliko košta tj.da li se uklapa u cenu do 4000.Meni on izgleda kao pravi ,kao što Adriana reče

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 444
11.11.2013 11:51:25   
lesica
Ne znam viki, ja onako videla na fb-u. Ipak vi iz NS-a znate bolje kako se kreću cene animatora u NS-u, i koji su dobri. Mislim realno, meni je i prošlogodišnji dekica bio skroz ok.
Hajde raspitajte se, dajte predloge pa da što pre pronađemo dekicu user posted image

< Poruku je uredio lesica RR -- 11.11.2013 11:52:25 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 445
11.11.2013 12:04:12   
vikiveki
Eh lako bi ja da sam iz NS,ja bih mogla pozvati ovog dekicu i pitati koliko košta ali ja neznam stvarno koliko se kreće cena ostalih u Novom Saduuser posted image .....možda bi mogli da zamolimo Torbicu,NewMam ili nekog drugog ko je iz NS da se raspitauser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 446
11.11.2013 17:59:24   
lanajelena
Lesice ja sam njega vec predlozila na nekoj od prethodnih strana deluje mi simpaticnouser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 447
11.11.2013 18:03:47   
dunja RR
L, ostaje da, dekica od prošle godine, za Beograd.

Za Novi Sad, napisala sam ovom dekici poruku, pa vam javljam ako nešto odgovori. Nisam našla nigde njegov telefon ..

Za Niš, da javim da je Šerpica dogovorila Sofilend, bila je do njih, javiće vam ona večeras user posted image
IZVORNA PORUKA: Adriana83

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Dunja, nama u Bg-u ostaje deda Mraz od prošle godine, je l'''' da?

Jaoooo! Meni se bas svidja ovaj deka! Kao pravi je!

< Poruku je uredio dunja RR -- 11.11.2013 18:05:05 >

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 448
11.11.2013 18:07:12   
lesica
Dunja, super user posted image

Evo telefon ovog dekice za NS, na fotki user posted image

DEDA MRAZ

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 449
11.11.2013 18:08:31   
serpica
bila sam Sofilend,razgovarala sa vlasnicom ona je voljna da nam izadje u susret,jako je ljubazna,i da vam prenesem: 21.12.2013 subota,od 11-14h
E sad igraonica nije velika kao ni mesto za roditelje,mada mislim da ce vecina mama da bude sa decom a taj prostor nije mnogo veliki,opremljen je igracakama ali nema mrezu i one loptice i penjalice kao u Smajliju. Ja ne znam koliki je konacan broj dece i ne znam da li ce vam se svideti da se tamo okupimo,ali po svemu sudeci nemamo neki izbor.Vlasnica je voljna da saradjuje i pravi izmene u pogledu razmestaja stolova i stolica,stvarno je zena ok. Nemaju Deda Mraza,ali probacu ja da pronadjem nekog.
Nislijke zena ceka da joj potvrdim datum i vreme. Ako ste sve za,da se lepo mi okupimo pa cemo za sledecu godinu na vreme da pronadjemo nesto veliko i lepo,mada po meni je i ovo ok.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here