|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: DEDA MRAZ 2013.
5.11.2013 11:32:10   
Adriana83
Daj Boze zdravlja,mesice se i ove godine...

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 376
5.11.2013 12:05:32   
Modessty
Šerpi i ja rekoh Dunji za Sofiland user posted image Isto mislimo!
Ali ako ni kod njih ne može onda definitvno Smiley da ne odugovlačimo ovde

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Adriana83)
Direktna veza do poruke: 377
5.11.2013 13:09:37   
serpica
OOO Mod imas RR pa kakve su to novosti user posted image ima da castis debelo. Vidim ja neke promene ali ne kontam jel to nagrada u vezi ovog sad takmicenja ili po "zasluzi" za povecenost forumu?user posted image Bravo svaka cast cestitam tebi i ostalim devojkama,izvinjavam se na off-u sigurno ima tema novi RR-moderatoriuser posted image
A sto se tice igraonice ja se slazem bilo gde samo da se okupimo i vidimouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 378
5.11.2013 13:41:11   
Mušmulica84
Caos...mi smo se prijavili za paketic ali vidim da nas nema jos na spisku, pa cu ponovouser posted image , za Beograd, dvoje dece Mateja 4 gpdine i Zona 4 godine+ cetiri odrasle oobe :)

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 379
5.11.2013 13:47:16   
lesica
Na spisku ste Mušmulice user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Mušmulica84)
Direktna veza do poruke: 380
5.11.2013 13:53:16   
Mušmulica84
Hvala
user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 381
5.11.2013 14:22:12   
Modessty

IZVORNA PORUKA: serpica

OOO Mod imas RR pa kakve su to novosti user posted image ima da castis debelo. Vidim ja neke promene ali ne kontam jel to nagrada u vezi ovog sad takmicenja ili po "zasluzi" za povecenost forumu?user posted image Bravo svaka cast cestitam tebi i ostalim devojkama,izvinjavam se na off-u sigurno ima tema novi RR-moderatoriuser posted image
A sto se tice igraonice ja se slazem bilo gde samo da se okupimo i vidimouser posted image

nemoj odma da te peckam što promašuješ temu! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 382
5.11.2013 17:29:48   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

IZVORNA PORUKA: serpica

nemoj odma da te peckam što promašuješ temu! user posted image

Auu ako,ako pecni,vidim vec pocele pecke od strane drugih modova,user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 383
5.11.2013 22:36:37   
mamica 91
Evo ja prijavljujem i mladu_mamu ( nema net trenutno) Sofija 14 meseci i mama... za Banjaluku..user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 384
5.11.2013 22:45:45   
dijana1*
Banjalucanke nasla sam deda mraza
Fazonko i trapavko mozete da pogledateuser posted image
Ovo nam je igraonica Smjesko-Smiley

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 6.11.2013 10:45:14 >

(odgovor članu mamica 91)
Direktna veza do poruke: 385
5.11.2013 22:49:17   
dunja RR
Bravo za Dijanče user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 386
5.11.2013 22:54:34   
dijana1*
Dunjci user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 387
6.11.2013 10:17:16   
little_one
Dijance svaka cas_t! Bravo i za BL sto su se mame aktivirale...bice nas i vise nego sto smo mislile...user posted image

Sad sam pogledala Fazonka Trapavka u ulozi deda mraza....super je! user posted image Imacemo super dekicu!

< Poruku je uredio little_one -- 6.11.2013 10:24:06 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 388
6.11.2013 10:47:07   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: little_one

Bravo i za BL sto su se mame aktivirale...bice nas i vise nego sto smo mislile...user posted image

Drago mi je sto smo uspeli da se skupimo. Bravo ya BLuser posted image
user posted image

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 389
6.11.2013 11:06:49   
serpica
Dunja ima li sta novo za Nis?

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 390
6.11.2013 11:22:54   
dunja RR

Ima, zvala sam Sofiland, javila mi se divna gospođa, rekla je da je 90% zainteresovana, zvaće me u toku dana.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 391
6.11.2013 12:13:12   
Modessty

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Ima, zvala sam Sofiland, javila mi se divna gospođa, rekla je da je 90% zainteresovana, zvaće me u toku dana.

Jupiii!!! user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 392
6.11.2013 12:16:04   
gagec
Prijavljujemo se za NIš.
Djordjija (3 god) i Aleksandra (1,8) i jedan odraasli

Prošle godine je bilo super! Jedva čekamo i ovogodišnjeg deku

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 393
6.11.2013 13:00:44   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Kako vam zavidim user posted image

Trco zato sam ja pitala Dunju da organizujemo RR deku u BLuser posted image

Pa ja i da hoću nemam za koga još da organizujem user posted image , Ana, Deda Mraz i ja ahahahahahahah

ko me bio po ušima da idem iz Beogradauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 394
6.11.2013 13:43:11   
mati
Ne mmogu da listamm. Pisete za Sofilend, ne znam da li ste bile tamo ali moje misljenje je da je prepremala i da cemo skakati jedni drugima na glavu , a vlasnici jesu fini.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 395
6.11.2013 14:30:52   
mamica 91
Vidim da mi nema mlade mame na spisku pa da je jos jednom prijavim user posted image dakle : mlada_mama i Sofija 14 meseci za BL user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 396
6.11.2013 22:27:01   
VVVV
Da li je moguce da roditelj sam kupi/dokupi/donese paketic?

Ja sam prosle godine bila jako revoltirana paketom koji smo dobili na poslu, posto je to bila jedna ogromna (stvarno ogromna) kesa puna slatkisa i nista vise! I nije bilo moguce da se detetu da nesto drugo...
Dete je tad imalo dve godine, te sam uzela dzak i sklonila, da ne jede to djubre, a poklon za NG onda nije ni dobila.

Ove godine je starija i verujem da necu moci da od nje sakrijem dzak, a necu da jede te gluposti, a i rado bih joj kupila igracke koje zeli.

Javite da li moze ili sta okvirno stavljate u standardni paketic za 3g!

Hvala!

Pozdrav!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 397
6.11.2013 23:05:52   
Modessty
Za one koji nisu bili prošle godine: RR Deda Mraz 2012 Pred kraj teme možete da vidite slike, a koliko se sećam pisale smo i sadržaj paketića

Mi smo bili baš zadovoljni. Moj sin ima 3 god i pored ostalog dobio je 2 igračke: Pino voz i koš sa loptom

Šta će biti u paketiću ove godine neznamo još uvek. Što se mene tiče - neka ostane tajna do kraja jer je tako iznenadjenje potpuno i za mene i za dete user posted image
Odgovor na pitanje da li možete sami da dopunite ili kupite paketić daće Lesica i Dunja.

(odgovor članu VVVV)
Direktna veza do poruke: 398
6.11.2013 23:19:36   
lesica
VVVV, Modessty ti je odgovorila kakav je sadržaj paketića bio za dečake, a što se devojčica tiče u paketiću su bile Pino slagalice ili Pino pertlanje, to su bili sponzori, a igračka je bila zabavni park set_ za velikoj kutiji.
Uglavnom, morate razumeti da se maksimalno trudimo da paketići budu što bolji ( koliko je to izvodljivo spram novca koji se daje ) i samim tim nema izdvajanja. Jedino se prave razlike u odnosu na uzrast. Ove godine ćemo videti šta i kako će ići u paketić, neke ideje već postoje, ali o tom potom.

I ono najbitnije- ja ne vidim u čemu je problem da se u paketić, kada stignete kući, ubaci ono što ste kupili detetu. Prosto, nemoguće je da sada izvodimo da se za svakog posebno još po nešto pakuje!

< Poruku je uredio lesica RR -- 6.11.2013 23:26:58 >

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 399
6.11.2013 23:28:35   
bokica21
I mi da se prijavimo za Beograd , Sara (3) ,Tea (1) i troje odraslih.
I prosle godine smo se super proveli u igraonici Kamicak user posted image
Veliki pozdrav

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here