Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.10.2013 16:48:50
|
|
|
|
Figaro88
|
I ja dosla da pljujem po banci U petak mi bankomat proguta (mm-ovu) karticu zato sto sam zaboravila pin pa omasila.On ode kod njih,kazu mu da dodje u ponedeljak,nije problem ostavice mu kada budu punili bankomat.On jutross otisao oni je isekli i kazu mora da podnese zahtev za novu I sad se mm ljuti na mene...A ja sam u haosu,ne spavam vec nocima,kicma me boli najstrasnije,pritisak mi ide gore dole pa me i glava boli,Andrea je bolesna i jos me svi zovu da kukaju na svoje probleme i da mi se zale,bas neki grozan period,nadam se da ce brzo proci
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.10.2013 17:01:16
|
|
|
|
lanajelena
|
Isekli da bi ti naplatili 500 din novu
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.10.2013 17:11:54
|
|
|
|
Figaro88
|
Znam LJ,i to sam samo jednom omasila pin,izvukla karticu,ubacila je ponovo i pravilno ukucala.Sreca pa imamo dve,ali na ovoj drugoj ne znamo pin,mozemo da platimo ali za podizanje ce mm morati da ceka u banci,a ovde kada je plata par dana bukvalno ne mozes da udjes unutra
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.10.2013 17:35:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Zar nije ono da kad 3x pogrešiš - tek onda guta karticu?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 28.10.2013 18:45:28
|
|
|
|
Figaro88
|
Samo sam jednom,mada se meni to cesto desava,pre par dana sam dva puta omasila i odustala,ali onda smo koristili karticu,pa sam opet u petak
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 12:52:43
|
|
|
|
lanajelena
|
kazne,kazne,kazne
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 12:54:20
|
|
|
|
Trcosava
|
kakve sad kazne? opet si pogrešno parkirala?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:02:54
|
|
|
|
Olga75
|
nema mi naocara od juce negde , al niiiigdeeeeee
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:14:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR kakve sad kazne? opet si pogrešno parkirala? ,ma nisam ja nego ovaj srecnik od mm,moram da kupim registrator da to sve lepo poslazem,dosli da ga privedu,da sam bila kuci rekla bi im da ga vode
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:26:20
|
|
|
|
Anoniman
|
ja sam stvarno ponekad kreten!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:32:42
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: ksena ja sam stvarno ponekad kreten! pa i ja sam , evo nema mi naocara nigdeeeee i to vise od 24 sata i sad mi trebaju a nema ih i samo ja sam mogla da ih izgubim
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:35:54
|
|
|
|
Anoniman
|
mogla sam i ja da ti ih izgubim ja sam dobila neki prevod da radim i jutros ustala u 7 da bih stigla nesto pre nego sto se ova mala probudi, i kao skuvacu samo spagete jer je to brzo....na kraju sam pravila i kesten pire, potrosila skoro sve vreme, a uskoro cu morati da krenem na cas. prala sam i kosu jutros i sad sam tako ugurala fen i peglu za kosu u fioku da ne mogu da je otvorim sto znaci da ce mm opet imati materijal da mi cantra kako sam nepazljiva.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:37:18
|
|
|
|
Ana RR
|
Više mi se isplati da sva dokumenta vratim na devojačko prezime nego da idem u hr i tamo menjam sve pritom, sva srpska dokumenta moram da prevodim na hrvatski. Mislim, stvarno...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:37:52
|
|
|
|
Olga75
|
joj Ksena , prokleti bili pegla i fen ja taj problem imam sa fijokama u kuhinji a mojih naocara i dalje nemaaaaa
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 13:44:37
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, anci, a prevodjenje svakog dokumenta koooostaaaaa.... joj, olga, nemam pojma kako mi se to desilo, al znas onaj momentak kad znas da pravis glupost, a ipak nastavljas...
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 14:28:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Sve košta, naravno. Plus moram i dete da upišem u hr knjige, znači kako god okreneš moram ići u hr a to mogu jedino sa tatom, koji radi van Beograda i nikad se ne zna kada ima slobodne dane. I morali bi tamo kod nekoga od rodbine da se smestimo jer smo našu kuću prodali. Stvarno mi dođe da vratim svoje prezime, izvadim nova dokumenta i završim ovde sve.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 15:37:40
|
|
|
|
isidora88
|
prokleta banka ladno su nas danas obavestili da imamo 120.000 dinara na ime zatezne kamate, kredit je otplacen, inace je mm ceo kredit otplatio jer je bio zirant jednoj budali, muka mi je vise
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 30.10.2013 21:20:57
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Samo sam jednom,mada se meni to cesto desava,pre par dana sam dva puta omasila i odustala,ali onda smo koristili karticu,pa sam opet u petak U tome je problem sto sada na novim karticama svaki put kada se pogresi pin pamti, bez obzira sto posle dobro ukucas. Pre neki dan dva puta plus sada jednom i to je to. Samo mi nije jasno po kom principu su vam unistili karticu i ako su to uradili nisu mogli sami vec kada klijent dodje po karticu treba da mu objasne razlog zbog kog se kartica fizicki unistava
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 17:55:29
|
|
|
|
dijana1*
|
Mm ovih dana ganja da dobije BiH drzavljanstvo i na osnovu mene bi ga mogao dobiti za godinu dana a inace se ceka tri gidine. Onda sam se ja set_ila da su njegovi roditelji rodjeni u Bosni i da on bez obzira sto je rodjen u Srbiji automatski dobija i BiH drzavljanstvo. Otisao je danas sve da proveri i naravno bila sam upravu. Trebaju mu dokumenti od oca i majke izvod iz maticne knjige rodjenih i uverenje o drzavljanstvu. Uspeo je da izvadi izvod iz MKR i drzavljanstvo za oca i izvod iz MKR za majku ali za njeno drzavljanstvo mora da ide u Focu tj. neko mesto koje je 7 km udaljeno od Foce( posto je ona tamo rodjena). To je 250 km od Banja Luke u jednom smeru. I on ce sutra voziti minimalno 500 km po nekim vukojebinama da bi dobio njeno drzavljanstvo a izvod je dobio danas u BL. Problem je tih 7 km od Foce. Da je prijavljena u Foci poslali bi mu postom zato sto taj deo pripada RS ali posto je ona prijavljena 7 km od Foce e onda ne moze jer ta zabit pripada federaciji. A na dokumentima smo svi jedna drzava BiH a kada ti treba jedan jeb.. dokumenat ne mozes da ga dobijes Bolje da vise ne pisem da ne bi otisla u politicke vode ali ovo je cist bezobrazluk
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 31.10.2013 17:57:27 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:03:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR 7 km od Foce e onda ne moze jer ta zabit pripada federaciji. Jel Ustikolina?
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:08:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Jeste Dunjci . Samo mi molim te nemoj reci da je tvoj muz odatle A ja vec sve ispljuvala redom
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:16:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Prosto mi nije jasno sve je elektronski uvezano i izvod iz MKR moze da se podigne u BL ali uverenje o drzavljanstvu ne moze ali da je u Foci e onda bi moglo. Ukratko to je najveci problem.
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:23:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije , ali znam sva mesta oko Foče, pa sam pretpostavila da je to (jer si rekla da je u Federacij). Moj muž je Sarajlija, a njegovi su iz sela oko Foče, ali koja pripadaju R.Srpskoj sada. Ali sve je to isti narod, sve je blizu, možda se i znaju (mislim moji svekijevci i tvoji ) IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Jeste Dunjci . Samo mi molim te nemoj reci da je tvoj muz odatle A ja vec sve ispljuvala redom
< Poruku je uredio dunja RR -- 31.10.2013 18:24:22 >
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:31:53
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro je Sveki je valjda rodjena u tom selu Ustikolina a svekar u B.Krupi a dok su jos bili klinci preselili su se u BG. Ne vredi uvek problem sa svekrvom Idem sada u temu o svekrvama da je kudim sto nije rodjena 7 km blize ka Foci ili bilo u kom drugom selu samo da pripada RS
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje negativne energije - I... 31.10.2013 18:34:40
|
|
|
|
dunja RR
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?