Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 12:55:51
|
|
|
|
suki
|
Ako na istu fotku mislimo, ona je visila ovde na temi celih nedelju dana, ne?
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 12:58:53
|
|
|
|
Peace*
|
Pa jel moguće da niko nema tu sliku? Možda na Google mogu da je nađem?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:00:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja je imam na linku, tj. kada pustim link na ovu temu na FB pokaže se ta slika, samo bez face. Ovde je bila sa glavom.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.10.2013 13:01:47 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:00:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Nedelju dana je stajala, u pravu si, izgleda da niko nije ulazio u temu 7 dana IZVORNA PORUKA: suki Ako na istu fotku mislimo, ona je visila ovde na temi celih nedelju dana, ne?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:02:01
|
|
|
|
Peace*
|
Hoćeš da kažeš da si je pustila na fb ili da ćeš je pustiti? Mislim, uopšte nije fora što nemam pojma kako izgleda fotka o kojoj se toliko piše.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:02:22
|
|
|
|
suki
|
Osim mene. Ja sam samo mislila da niko ne zeli da je komentarise.
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:02:27
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pih, propustila sam. i ja sam ...uvek propstim najbolje
< Poruku je uredio lanajelena -- 25.10.2013 13:03:18 >
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:04:16
|
|
|
|
dunja RR
|
Ma ne, nego sam modovima pustila taj link na chatu, da vidimo da li da se briše slika. I na tom linku mi i dalje stoji ta slika, učitana verovatno. To je link sa ove strane. IZVORNA PORUKA: Peace* Hoćeš da kažeš da si je pustila na fb ili da ćeš je pustiti? Mislim, uopšte nije fora što nemam pojma kako izgleda fotka o kojoj se toliko piše.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:04:28
|
|
|
|
Peace*
|
Evo, ja ću da komentarišem, samo da vidim.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:05:12
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, ako opet bilo gde naletite na temu sa sličnim neprimerenim sadržajem, obavestite ili modove ili mene odmah.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:05:53
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ma ne, nego sam modovima pustila taj link na chatu, da vidimo da li da se briše slika. I na tom linku mi i dalje stoji ta slika, učitana verovatno. To je link sa ove strane. IZVORNA PORUKA: Peace* Hoćeš da kažeš da si je pustila na fb ili da ćeš je pustiti? Mislim, uopšte nije fora što nemam pojma kako izgleda fotka o kojoj se toliko piše. Neću videti sliku, jel?
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:08:32
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Devojke, ako opet bilo gde naletite na temu sa sličnim neprimerenim sadržajem, obavestite ili modove ili mene odmah. Ja sam pre neki dan ostala zbunjena, bile su dve slične teme, novootvorene, ticalo nekog smejućeg stomaka. Pošto sam ja staromodna, nisam htela da se upuštam u diskusiju, ali teme su bile slične, razlika je bila što je na jednoj korisnica pisala da je lezbejka i da se pali na stomake koji se tresu pri smehu, a na drugoj je pisala da je trudna i da se njen stomak trese ovako (pa link). Te ne dokučih, jel trudna, lezbo ili lezbo trudna, i dal se njen stomak trese ili se pali na tresuće stomake.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:09:59
|
|
|
|
lesica
|
Ni mi ne skontasmo koje je orjentacije, šta je fetiš, da li je fetiš i slično...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:10:06
|
|
|
|
viktori
|
ahhahha "Miro" peace u prevodu umirem od smeha mislim da smo samo ti i ja toliko znatizeljne a propustimo misa mu tu ekskluzivu jos ja nocna ptica i ne videh
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:11:13
|
|
|
|
Peace*
|
Pobedo možda se Dunja smiluje nad nama i pokaže nam sliku...
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:11:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa nema je, izbrisana je, samo mi stoji učitana na ton linku od noćas. Trudnica gola, od glave do pete, iz profila, veliki stomak, vidi se većina delova tela koje inače ne vidimo na ljudima (osim na nudi plaži). Zaista je bila neprimerena. IZVORNA PORUKA: Peace* Hoćeš da kažeš da si je pustila na fb ili da ćeš je pustiti? Mislim, uopšte nije fora što nemam pojma kako izgleda fotka o kojoj se toliko piše.
< Poruku je uredio dunja RR -- 25.10.2013 13:13:15 >
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:13:44
|
|
|
|
jole82
|
I nije neka riba...ima i braon strije..i fiksni telefon joj stoji na podu na tepihu, a mozda je i daljinski...a mozda i nesto trece Nego najcudnije je sto je nova clanica, pa bum odma golac
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:14:14
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR samo mi stoji učitana na ton linku od noćas. Pa daj mi samo taj link, ja ću samo Viktori da ga pošaljem. Šalim se, evo neću više.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:14:28
|
|
|
|
dunja RR
|
videh i ja te teme, čak sam nešto i prokomentarisala Ne znam da li stoje i dalje? IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: lesica RR Devojke, ako opet bilo gde naletite na temu sa sličnim neprimerenim sadržajem, obavestite ili modove ili mene odmah. Ja sam pre neki dan ostala zbunjena, bile su dve slične teme, novootvorene, ticalo nekog smejućeg stomaka. Pošto sam ja staromodna, nisam htela da se upuštam u diskusiju, ali teme su bile slične, razlika je bila što je na jednoj korisnica pisala da je lezbejka i da se pali na stomake koji se tresu pri smehu, a na drugoj je pisala da je trudna i da se njen stomak trese ovako (pa link). Te ne dokučih, jel trudna, lezbo ili lezbo trudna, i dal se njen stomak trese ili se pali na tresuće stomake.
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:14:43
|
|
|
|
lesica
|
Ma šta vam je, pa vratiće se opet, nema tu greške, budite strpljive dan, dva. I vrebajte noću
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:17:26
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Pobedo možda se Dunja smiluje nad nama i pokaže nam sliku... I mene bas sad kopka kako izgledala slika
|
|
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:20:16
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR videh i ja te teme, čak sam nešto i prokomentarisala Ne znam da li stoje i dalje? IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: lesica RR Devojke, ako opet bilo gde naletite na temu sa sličnim neprimerenim sadržajem, obavestite ili modove ili mene odmah. Ja sam pre neki dan ostala zbunjena, bile su dve slične teme, novootvorene, ticalo nekog smejućeg stomaka. Pošto sam ja staromodna, nisam htela da se upuštam u diskusiju, ali teme su bile slične, razlika je bila što je na jednoj korisnica pisala da je lezbejka i da se pali na stomake koji se tresu pri smehu, a na drugoj je pisala da je trudna i da se njen stomak trese ovako (pa link). Te ne dokučih, jel trudna, lezbo ili lezbo trudna, i dal se njen stomak trese ili se pali na tresuće stomake. Da, napisala si da ne vidiš smejuće stomake na linku pa sam morala i ja da kliknem na link da vidim dal ih zaista ima. Misliš Lesice??? Priznaj, to vi radite da biste imale veću posećenost noću (šalim se).
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:22:29
|
|
|
|
Jole84
|
Od sad noću nema spavanja,možda padne i neki muški stomak
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:24:48
|
|
|
|
viktori
|
Mislis dlakavi, debeli muski stomak koji se smeje???
|
|
RE: Slike trudničkih stomaka - IV dio 25.10.2013 13:24:48
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Od sad noću nema spavanja,možda padne i neki muški stomak Ti trudnjaco sa keksom na pistolj kad nisam pala juce sa stolice.. Nego kaci svoju trbu
< Poruku je uredio jole82 RR -- 25.10.2013 13:25:51 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?