|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
14.10.2013 18:28:40   
Olga75
Marijine nove cizme
user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1726
14.10.2013 19:51:50   
Ana RR
Za veliku devojčicu user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1727
14.10.2013 19:55:03   
Ana RR
Jeco, dužina gazišta je 15,5 cm. Marku je sad tolika noga, pretpostavljam da je to zato što je to ipak debela i topla čizma. Jbg, ne znam kolika mu je tada bila nogica.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1728
19.10.2013 23:25:12   
Leax
Danas sam bas imala srece da za bukvalno 5 minuta obavim kupovinu zimskih cipelica. Usli smo u prodavnicu i zajedno se uhvatili za isti model ,mm i ja,probali i utvrdili da Mihajlu odlicno stoje , ala sam objektivna user posted image i eto obavljena kupovina. Svidja mi se sto cipelice imaju pertle a ipak sa strane cibzar,tako da njegov vislji ris nece biti problem, postavljene su iznutra i deluju mi prilicno udobno. Od sada pravac u "Vozic" kada kupujemo obucu jer im je zaista odlican izbor .
user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1729
20.10.2013 2:26:44   
Bebilina
Mi smo sinu kupili nove polu-duboke cipelice vel 22, sirine G. Opet smo izeli Garvalin Biomechanics jer su nam njihove prethodne bile fenomenalne. Imaju mekan djon, divnu kozu i kozni ulozak. Na cicak su, modeli su im slatki, nisu kitnjasti posto ja to ne volim.
Inace sam ja vise za cicak jer su pertle za malu decu neprakticne. Moj miran da sedi retko hoce, tako da mi je cicak spas. Sandalice su nam imale kopcu, a sa cerom zbog visokog rista imamo problem jedino sa rajsfeslusom i Mary-Jane modelima, ne i sa ostalim kopcanjima. I sin ima visok rist.
Za zimu sam gledala ove UGG i ove GEOX Taman ce do tad prerasti ove jer mu max 2 meseca potraje velicina i moci ce u duboke. Samo treba da ih probamo za tvrdocu i sirinu jer ove marke nemaju modele po sirinama kao sto smo mi navikli da kupujemo... Duzinu nam mere sinu onom rucnom spravom, ceri na skener 3D masini i ispred ostavljamo po jagodicu palca prostora. Pozadi provere kako stoje, ali bitnija im je sirina oko pregiba stopala.

Cera je u vel 29 i ima jedno million pari jer joj je baka kupila jos dva para. Ona toliko trenutno unistava cipele da od svega ima bar po dva para: patike za bicikl, za setnje, za fizicko, cipele bele, zlatne, biserne, za skolu, baletske, cizme za kisu kod bake i ove nase je prerasla pa treba da je izvedem po nove. Da mi nije sveki ne bih stigla ni da je obucem, ni obujem...

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1730
20.10.2013 11:31:42   
Biserce
Ja sam nasla Vasi Markos cizme i duboke cipele po 2800, postavljene, samo da se odlucim i da legne bolovanje, a za gumene postavljene cu posetiti kineze:D nisam luda da iste takve platim duplo skuplje!

Ako si bogat samo onim sto lopovi mogu ukrasti i moljci pojesti....sa cim ces ostati ako lopovi zbilja ukradu i moljci pojedu???

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1731
20.10.2013 19:12:29   
Leax

IZVORNA PORUKA: Bebilina

Inace sam ja vise za cicak jer su pertle za malu decu neprakticne.
Za zimu sam gledala ove UGG i ove GEOX

Bebilina UGG ti ne vredi da gledas jer nemaju cibzar(rajsfeslus, zip,..) niti cicak vec pertle user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1732
20.10.2013 20:48:03   
Bebilina
Jao Leax znam, al mi se model tako dopao da ubedjujem sebe da cemo moci da izadjemo sa pertlanjem na kraj user posted image Nego ne znam ni djon kakav im je, nisam ih uzivo videla, samo na slici u radnji, kao stizu uskoro... Mnogo mi je bitno da je mekan za ovaj uzrast. user posted image
Al za dva meseca ko zna koji ce mi se jos modeli dopasti. user posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1733
21.10.2013 13:13:04   
2002m
evo nase prve cipeliceuser posted image
user posted image

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1734
21.10.2013 14:15:25   
Leax
Joj sto su vam slatke cipeliske user posted image meni je odlicna ta kombinacija zip+pertle .

-Dušan Radović-

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1735
21.10.2013 14:19:37   
2002m
drugarica me posavetovala da izbegavam cicak posto Iva svu obucu izuje za sekund.....ove jos uvek nije uspelauser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 1736
21.10.2013 21:26:51   
Bebilina
2002 i moj je voleo da se izuva, ali od kad je ukapirao da mu bosom na dam van kuce ili kolica odlucio je da cipele ipak treba da stoje na nogama user posted image I sve lepse sedi kad treba da mu ih obujem, evo danas nije ni mrdnuo jer zna da sledi skitnja. Samo meni sto brze, to lakse, ja sama kad stanem ispred svoje police uvek se prvo za UGGs uhvatim jer se samo navlace user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1737
21.10.2013 21:36:08   
jole82
Evo i nasih prvih cipelica/patikica... br. 19 inaceuser posted image ...Danas smo ih kupile pre rucka i necete verovati...moja cerka je posle nekoliko dana, prekinula strajk gladju..opet jede normalno...u prevodu na*ebali smouser posted image
user posted image

< Poruku je uredio jole82 -- 21.10.2013 21:38:20 >

Enyoj the silence!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1738
21.10.2013 21:45:08   
Bebilina
Hey, I got my new shoes on
And suddenly everything''s right!
(Paolo Nutini)

Shoping terapija pali od malih nogu user posted image

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1739
21.10.2013 21:52:11   
jole82
Hahahaha....da znas user posted image
Al opet sam joj rekla...kleeecaces ti meni na kukuruzu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1740
21.10.2013 22:49:03   
nink
Bebillina zaljubila sam se u ove Goex,ne mogu da ih se nagledam ,ja to u Bg nisam videla a nisam bas u toku gde ti zivis....Prelepe su...

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1741
21.10.2013 23:06:54   
viktori
e Jole da smo znale da se dogovorimo da odemo u shopping u isto vreme pa da se vidimo user posted image
kupljene veceras, tatin izbor, meni se vise svidele kao T samo su drap bile. Tati se svidele ove zbog nekog djona njihovog novog...Isto je broj 19 user posted image Al su nam nogata deca, a ja nosim 37, eventualno cizme 38!
user posted image
a tatu je osvojio ovaj neki njihov novi djon...
user posted image
malo su mi smesne na slici kao da imaju neku peticu, al se to ne vidi toliko uzivo...Jole jesu li dobre?

< Poruku je uredio viktori -- 21.10.2013 23:09:17 >

Na kraju sve bude dobro. Ako nije dobro, onda nije kraj :-)

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1742
21.10.2013 23:14:12   
Ana RR
Geox su baš prelepe. Nisam ih ni ja ovde videla a nedavno smo kupili Marku Geox cipele za jesen.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 1743
22.10.2013 1:42:12   
Bebilina
Cure ne znam dal ih ima u Sr posto zivim vani. Igrom slucaja sam ih u Rimu gledala...
E a vidite ove ECCO
Bas su mi cool. Nesto sam se uhvatila za ove bez nijanse izgleda, barem sad dok mogu da ga vezem u kolica da iskoristim da se vidi boja. Kad krene da jurca bez ogranicenja ko zna sta ce od blata sa njima da bude user posted image
Inace Ecco obucu volim jer je ko pero i (opet ja user posted image ) fleksibilnog djona. Ceri sam najcesce njihove kupovala u prve 3god user posted image

E trebaju nam sad i gumene cizmice za kisu, a ne kupuju mi se jer ne znam kako ce on u tome. Moram da mu probam, mozda bude ok. Ne secam se kad sam ceri prve uzela, al model im pamtim i dan-danas. user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1744
22.10.2013 8:15:19   
Lu
Nama se čičak nikad nije odljepljivao sam, e sad ako dijete ima namjeru da skine obuću, već će se snaći i sa pertlama ili zipomuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 1745
22.10.2013 8:16:20   
Lu
Kako su mi lijepe sve ove male cipeliceuser posted image
Naše džolave 35 broj, od idućeg broja ide na odjel za odrasleuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1746
22.10.2013 8:38:48   
Brand new mama
I moji su nogati- I nosi 30 a M 26. Meni jer bilo strasno kad sam u trecem osnovne morala da kupujem na odjelu za odrasle. Bas su mi tad bile ruzne cipele :) Za zimu nam teta donosi iz Srbije naturinove cizmice jer u outletu su duplo jeftinije nego ovdje(stekara,sta mogu:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1747
22.10.2013 8:59:38   
jole82
Viktori meni deluju sasvim ok...imaju sve sto prve i uopste decje cipelice treba da imaju..
Stvarno su nam nogati bebci user posted image ja nosim 41/42...cemu ja da se nadam za zensko dete user posted image
Sad stvarno mozemo sa novim giljama da se vidimo..
A ja joj pertle tj cvor vezem blize unutrasnjoj strani stopala pa masnu onao skroz ravno zavucem u cipelu...i nema sta da odvezujeuser posted image doduse tako i ja vezujem pertle...

Enyoj the silence!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1748
22.10.2013 9:05:53   
adulence
I moje dete nosi 19 i bas su joj prodavacice rekle da nema veliku nogu...mada ja ne brinem js nosim 37...jole secam se tog modela...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu jole82)
Direktna veza do poruke: 1749
23.10.2013 21:30:10   
Misha i Ljisha
mi kupili juce cipelice. Sutra cu ih slikati pa okaciti isto smo uzeli br 19, bele tipa PAVLE. Ok su. Mislim da kod nas u NS iskreno i nema neki izbor. Ja sam u svakom slucaju zadovoljna a Dunjica je vec skapirala kako se cicak traka odlepljujeuser posted image

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here