Brbljivica
|
zdravo cure ,bas mi je drago sto je zazivela ova tema malo vise .!vidim ia i novih clanica pa bih da ih pozdravim i pozelim lepo druzenje na ovim stranicama sa nama.tu smo da se kritikujemo ,pomazemo i delimo misljenja. ne mogu tacno da se setim imena nove jedne clanice koja tek treba na konsultacije (na F...) joj je ime... ja sam isto na konsultacije bila negde jula a vto ce mi poceti sada sa prvom mecom ,,a to je oko 1novembra .hocu da kazem da je rano isuvise krenula sa priprema za vto ,jer ce analize alo zastariti do pocetka njenog vto s obziro da jos nije bila na konsultacije .koliko sam skontala SPEBO trazi skorz sveze analize .meni je ostao UZ uterusa (sutra ga radim ) ,i progesteeron 21dana ciklusa ,a to je negde 25og okotbra .i sa tim su moji nalazi gotovi .ovih dana ocekujem od njih poziv za histeroskopiju i bas mi je drago sto ce mi raditi hietrosopiju para nedelja pred vto.to puno znaci . meni se isto Aleksandra javljala na tel ,,,ali meni je nebitno sta govore .po pet puta ih pitam dali su dobili email i koliko tacno analiza su mojih dobili ,jer se desavalao da ne mogu da otvore sve dokumente koje im saljem emilom.pa ja nazovem i preispitam sve .uvek su mi odgovarale,ako ne odmah ,onda pri kraju radnog vr tj oko 14,15 h me nazovu ,smire me i kazu mi sta im je u planu samnom nadalje . mi smo tj mm je imao ureaplazmu non stop mesecima i jedva neki put uspemo da izvucemo sterilan nalaz.posto spebo ne trazi za mm nalaz ureaplazme,ja sam ih upozorila da je mom m to veliki problem i da bi bilo najbolje da se to izleci bezobzira sto na papiru za anlize ne stoji da klinika spebo trazi ureaplzmu za muskarca. slozili su se samnom i rekli da i mm mora imati sterilan bris ,pa tek onda se mozemo ušustiti u avanturu oko histeroskopije. za divno cudo njega su izlecili sa samo jedno kutijom dovicina u sta smo mi bas bas sumnjali ! on je znao da popije i po 2 gr antibiotika (eritromicina ) na dan ,po preporuci doktora i nije uspeevao da se izleci. pomislili smo -pa kako se onda moze izleciti sa samo jednom???! - ali eto ,,uspeo je i nadam se da ce tako ostati! zato smatram da je clanica F... ,krenula jako rano sa analizama,jer ce oni posle traziti verovatno da se jos nesto ponovi. nama je doktror stojkovic odmah rekao da je trebala histeroskopija izmedju 2 vto ,i da samo ja uradim kariotipe (posto kaze-mm vec ima decu ,pa on ne mora !) meni su hormoni ok osim prolaktina koji je malo povisen i rekose da ce mi dati tabletice za to ,pa cemo da vidimo. hocu da vama kaze cure ,da zovete i pitate po sto puta nesto sto vas zanima i nista bez njih da ne radite .mene su tako ucili ,i vidim da su moje drugarice bile u pravu ... ko sto rece jedna cura ovde ,i sestre tamo imaju svoje krizne i nervozne trenutke -moramo i to da razumemo...mi imamo nas cilj ,a one samo moraju raditi njihov posao ,sve ostale je na doktorima ,sreci i BOGU!
ja --"76...hsg-ok,ureaplazma-kako kad... oktobar 2013,histeroskopija-otkolnjen septum mm--"72.oligospermija i ureaplazma -non stop od 2008 god! (otac dvoje dece!) 1.vto KC.Nis-2010god.--spontani u 2mesecu 2. vto KC Nis 2013-beta 0...
|