|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Idemo u vrtić-2. deo
10.10.2013 14:40:14   
vonavoj
auu..kakav je ovo vrtic? deluje mi kao da je za ispiranje mozga?

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 601
10.10.2013 14:41:46   
lanajelena
Dzepove svakako ispira user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 602
10.10.2013 14:46:08   
vonavoj
Koliko kosta?

Direktna veza do poruke: 603
10.10.2013 15:15:37   
jole82
Auuu kakav fansy & spooky vrtic user posted image a posebno "himna vrtica"
Svidja mi se kanabe kod psihologa user posted image i ovi divni lavaboi za iskopavanje ociju u prolazu user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 604
10.10.2013 15:37:23   
isidora88

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Slazem se u potpunosti Peace klik...cak im je i sajt zastrasujuciuser posted image

ovo je kao sekta, bas sam negde ovde na forumu komentarisala, uzas, ne bih tamo dete pustila

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 605
10.10.2013 15:39:47   
pocahontas
kosta oko 300-350e, nisam sigurna, drugaricina klinka tamo ide, ona kaze da je zadovoljna, mada mislim da je to preterivanje i pomodarstvo...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 606
10.10.2013 16:23:30   
Modessty
Ja se nadam da će danilo prihvatiti novo okruženje i nov vrtić, tj školicu i da predhodno loše skustvo neće mnogo da utiče na njega. Videćemo. Verujem da će ga Ivanka opustiti user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 607
10.10.2013 16:26:26   
lesica
Mod, biće to ok! Dajte mu malo vremena da prihvati promene i biće super user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 608
10.10.2013 19:21:35   
Lu
Meni taj vrtić izgleda super, kažem izgleda a ne znam nikog čije dijete ide tamo naravno.
Vidim da se ima mogućnost izbora stranog jezika znači nije obavezno da oba uče, pa i moje dijete je učilo engleski u vrtiću zašto da ne.
Jest skup za većinu možda ali neki ljudi imaju mogućnost pa zašto da ne.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 609
11.10.2013 8:14:46   
bea83
Meni deluje jezivo. Oni andjeli što biraju decu na prvoj strani su morbidni user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 610
11.10.2013 8:34:18   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Slazem se u potpunosti Peace klik...cak im je i sajt zastrasujuciuser posted image

ovo je kao sekta, bas sam negde ovde na forumu komentarisala, uzas, ne bih tamo dete pustila

Ja sam bas skoro tamo konkurisala za posao ..naravno papire sam predala obezbedjenju .. nismo mogli ni da se skontamo 5 min kuda da udjemo!

Direktna veza do poruke: 611
11.10.2013 8:37:29   
isidora88
anck drzim fige da dobijes posaouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 612
11.10.2013 13:00:06   
lanajelena
Anck i ja ti drzim fige,dobre su plate tamo user posted image

Direktna veza do poruke: 613
11.10.2013 13:24:14   
bea83
Ja sam juče bila na roditeljskom (drugom po redu za poslednjih dva meseca) koji je trajao sat i po user posted image  koliko li će trajati u osnovnoj školi ako je sad ovako user posted image  Al neka ne bunim se, baš su detaljne i svašta novo sam čula a staro ponovila

Direktna veza do poruke: 614
11.10.2013 13:35:22   
Ana RR
Ja danas idem na roditeljski user posted image

Konačno petak, jedva sam čekala da se svi odmorimo. Od juče mu je opet nos slinav i zapušen user posted image

Mnogo je vezan za mene, čitavo vreme je u paničnom strahu da ću ja izaći iz sobe i ne ispušta me iz vida, samo se gura uz mene. Igrao bi se ali ako idem i ja sa njim. Danas ga je teta uzela i rekla mu da mama ide da kupi keksić i da će on da bude tu da se igra, odmah je počeo da plače. Rekla sam mu ćao, brzo će mama doći i izašla. Plakao je i plakao i plakao... onda sam otišla u auto da ga ne bi čula user posted image

Posle 40ak minuta su me pozvali da uđem, on sedi kod tete u krilu (meni okrenut leđima) i ona mu priča nešto i mazi ga, on je zagrlio i jeca, ali sve se trudi da bude hrabar. Pre nego što mu je rekla da sam došla, rekla mu je ajde da se ljubimo, on je zagrlio, poljubio i onda se okrenuo ka meni. Skočio je u vis od sreće user posted image pa se smeje a sve mu sizuce idu niz obraze. Ja donela grisine i kažem mu evo mama vam kupila da grickate pa je podelio sa drugarima. Plakao je dosta ali je bio mnogo bolji nego prethodnih dana, uspela je da ga smiri i uteši. Kaže ona da sada hoće kontakt, tražio je da ga uzme, treba mu uteha a ja nisam tu, onda se prepustio njoj. Malo je pišnuo u gaćice ali to ume da mu se desi kada je uznemiren.

Sve u svemu, ona kaže da ide na bolje, oset_ljiv je (kaže, rekla bih na mamu, hihi), da budemo strpljivi i da idemo polako.

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2013 13:37:06 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 615
11.10.2013 14:46:27   
jovicaa
evo da vam javim konacan i definitivan cenovnik naseg vrtica, mislim da je zrenjanin i dalje ubedljivo najskuplji.
znaci placamo:
pribor 1200 din.
pametnica 750 din.
casopis 1500 din.
svaka predstava 130 din. valjda ce ih biti par ove godine.
i racun za mesec septembar za vrtic 4500 hiljade.
znaci ovo je sve sad provereno, nema dezinformacija.
da li jos neko ima ovolike troskove za drzavni vrtic?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 616
11.10.2013 14:50:37   
bea83
Jovice, jel su ovo troškovi na mesečnom nivou ili za celu godinu (mislim ova pametnica,časopis i pribor)?

Mi plaćamo 8 000 dinara mesečno plus predstave, ništa drugo se ne plaća.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 617
11.10.2013 14:58:10   
Olga75
evo kod nas :
- 5381 cena
-3000 sredstva za higijenu , papirni ubrusi , salvete , wc papir , papire maramice , krema , sapuni , ako se neto od casa , tanjira polomi ( koriste staklene case i keramicke tanjire ) ako se izandja nesto od materijala pokriva se iz tih para
-990 knjiga za engleski
-900 dine mesecno casovi engleskog
- ove nedelje smo platili 100 din ulaznica za zoo i 150 autobus do Tavankuta
- svaka predstava je 120 din
-imaju fotografisanje ( nemam pojma posto ce biti )
- placamo paketic
i to je otprilike to

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 618
11.10.2013 18:01:24   
jovicaa
mi smo sa jednom platom..
pribor je za jedno polugodiste, ili za celu godinu, nisam sigurna.
casopis za celu godinu 1500 din. valjda izadje 120 din broj, tako nesto.
i pametnica, je verovatno isto ili za celu godinu ili za jedno polugodiste.
i kupili smo septembra pakovanje vlaznih maramica, jedno ono veliko pakovanje papirnih, plasticne case, ubruse.. e sad ne znam kada se opet kupuje, za sada nam nista nisu rekli.

< Poruku je uredio jovicaa -- 11.10.2013 18:04:55 >

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 619
11.10.2013 20:49:48   
Moiraina
Mi plaćamo 9.700 mesečno (nemamo pravo na umanjenje cene), časopis 2.000 za celu godinu (ko hoće, nije obavezno naravno), predstave se plaćaju oko 200 dinara ali već 3 meseca nisu imali nijednu, i imaju kao neke časove plesa, isto ko hoće (mislim da je oko 1.000 mesečno, ne znam tačno pošto mog to ne interesuje). Jednom mesečno donosimo pakovanje vlažnih i običnih maramica. Na proleće kada mlađi bude krenuo u jaslice plaćaćemo 20% manje za obojicu (znači negde oko 16.000 ukupno).

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 620
11.10.2013 23:31:36   
jovicaa
joj moriana to je jaaako puno, ja ne znam da li je ova drzava vise normalna, stvarno..

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 621
12.10.2013 7:00:21   
Lu

IZVORNA PORUKA: Olga RR

, ako se neto od casa , tanjira polomi ( koriste staklene case i keramicke tanjire ) ako se izandja nesto od materijala pokriva se iz tih para

Zar se smiju koristiti staklene čaše i ker. tanjuri u vrtiću?
Kod nas su i tanjuri i šolje od inoxa i vidim često djeca to obore na pod pogotovo maliuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 622
12.10.2013 8:05:50   
sonyasha
Što se parica tiče mi plaćamo 9000 i donosimo vl.maramice, ubruse i pl.čaše, što je meni sve jezivo skupo, ali šta je tu je.
krenuli smo sredinom septembra, išli dve nedelje, taman počeo i da spava i cvrc, razboleo se :-( evo sada treba da krenemo opet u ponedeljak, mada bi ja nastavila gde smo stali, sa dve spavanje, ali videćemo šta će reći!
Voćko nije tamo pravio puno drame, kenjka dok ne uđe i unutra je super(tako kažu),ali kod kuće i popodne samnom nepodnošljiv, kenjka i viče onako tužno"tu je mama" :-(, pored toga se noću češće budio...sav je bio tužan, naravno samnom, sa svima ostalima(tata,babe,dede)super skroz regularan...To je očigledno njegova reakcija, nego se samo pitam dokle će da traje, sa sve ovim prekidima i bolestima...
jel ima neko iskustva sa ovakvom post reakcijom? :-(

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 623
12.10.2013 8:48:55   
Olga75
zvercica je dve nedelje isla u vrtic i bilo joj je super i tako i onda , kad se valjda umorila i skapirala da je to obaveza pocela je da place. Plakala je pa dobrih mesec dana svaki dan kad je ostavljam , kad dolazim po nju i tako , proslo je uglavnom user posted image
Lu , pa izgleda da smeju da koriste user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 624
12.10.2013 12:21:26   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi smo sa jednom platom..
pribor je za jedno polugodiste, ili za celu godinu, nisam sigurna.
casopis za celu godinu 1500 din. valjda izadje 120 din broj, tako nesto.
i pametnica, je verovatno isto ili za celu godinu ili za jedno polugodiste.
i kupili smo septembra pakovanje vlaznih maramica, jedno ono veliko pakovanje papirnih, plasticne case, ubruse.. e sad ne znam kada se opet kupuje, za sada nam nista nisu rekli.

Jovice sta kazu ostali roditelji na sve to,ovi casopisi su skroz bezveze jer su oni jos uvek mali da bi ih to nesto interesovalo,kod nas u vrticu L je prosle god uzimala radni list i sada kao predskolac ranije nisu uzimali nista,tebi se vise isplati privatan vrtic

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here