|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dečija obuća
6.10.2013 0:39:46   
Azra_
Mi smo danas kupili patofnice(da vidimo hoće li pristati da ih nosi), cipelice za suvu jesen i cipelice za kišnu jesen. Šta reći??? Finansijsko obeščašćivanje!user posted image Nadam se da će ih bar nositi kao prošle. Sandalice smo na leto ,u Encimenciju ,i to na sniženju platili 5000din. Sada, nakon sezeone, nije mi žao ni dinara. Tako ih je lepo nosio, lako se obuvali, izuvali...baš ih je iznosio, a kao nove su i sad.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Sesilija 83)
Direktna veza do poruke: 1651
6.10.2013 10:50:29   
Ana RR
Azra, a zašto si mu uzimala dve vrste cipela za jesen? Mislim da nema potrebe dok su tako maleni, a nešto sumnjam da će jesen biti lepa user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1652
7.10.2013 0:56:36   
Azra_
Anči, te za suvu jesen su kao patičice, ove koje ima su već knap, pa da ima nešto pliće za sada, ove druge su malo dublje, toplije, ne propuštaju vodu, a i uzeli smo malo veće pa možda budu i tamo za kraj zime... Probala sam mu one snegarice, obložene. On jedva hoda u tome. Duboke su , sa kramponima... Jadničak probao je tog dana preko 10 pari obuće i jedino je za te snegarice tražio da mu skinemo. Vidi se da su tople. MM kaže da bi se navikao, ali nisam baš sigurna. Nekako mi deluje da će takvu obuću nositi sledeće zime. Šta misliš? Mame, iskustva? Ne bih da se zeznem kao sa pojedinom obućom za koju sam pukla čudo para, a nije mogao da hoda u tome.

< Poruku je uredio Azra_ -- 7.10.2013 0:57:45 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1653
7.10.2013 8:49:49   
Lu
Azra, ja uvijek kupim malom čizme za snijeg (sankanje, igra u snijegu) i normalne gležnjerice za vrtić, grad itd.
Tvoj dečko je još mali i naravno da su mu čudne jer izgledaju velike ali ima ih baš laganih, uzmete mu neke koje nisu jako duboke samo da idu ispod skafandera.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1654
7.10.2013 9:26:38   
Peace*
U subotu smo kupili cipele.

Luki:

user posted image

Marku:

user posted image

user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1655
7.10.2013 9:45:10   
Sanjica26 RR
Ja sam u dilemi kakvu obucu da kupim Teodori za ovo godisnje doba. user posted image
Ona vise nosi patike, ali mislim da sad nije vreme za patikice. Mislila sam da joj kupimo one cizmice za kisu.
Ili da kupimo cipele koje su za kisu i za suvo vreme?

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1656
7.10.2013 10:29:52   
big mum

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Ja sam u dilemi kakvu obucu da kupim Teodori za ovo godisnje doba. user posted image
Ona vise nosi patike, ali mislim da sad nije vreme za patikice. Mislila sam da joj kupimo one cizmice za kisu.
Ili da kupimo cipele koje su za kisu i za suvo vreme?

Za ovo vrjeme je najbolje da kupiš gležnjerice koje mogu za kišu i suvo vrjeme tipa ovih

A kad baš pada kiša uzmete joj najobičnije postavljene gumene čizmice one su jeftine

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1657
7.10.2013 14:29:00   
Peace*
... a onda kada padne sneg, onda kupite čizme za sneg. Pa kad okopni, sve prethodno su izrasli.

Iz istog razloga sam ja razmišljala ovako: Realno, dok su tako mali, neće baš puno šetati napolju (sve kad sabereš, max 3 sata), te sam Marku uzela jesenje cipele u Deichmanu, bez da sam razmišljala koliko su kvalitetne, uslov je bio da budu tople i nadam se nepromočive i jeftine, a uzela sam mu kvalitetne patofne za vrtić i kući, jer u njima provodi mnogo više vremena.
Oko gumenih čizmi se još uvek lomim. Realno, Luka nije voleo barice, pa tada nisam razmišljala, al Marko voli... To ću još videti, ali ja ne želim postavljene, šta će mi postavljene, kada pada kiša nije nužno i hladno da bi imao krzno u čizmi.
I sledeće što mi treba (sva sreća nasleđuje od brata) su zimske čizme.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 1658
7.10.2013 14:36:33   
Sanjica26 RR
U pravu si Peace. Ipak nece oni provoditi sad puno vremena napolju. Idu u vrtic, pa bolje tamo da imaju kvalitetne patofnice.
Teodora voli barice. Zbog toga sam mislila gumene cizmice. Za zimu ima cizme. Pogledacu i ja u Deichmanu.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1659
9.10.2013 0:21:54   
Azra_
Evo naših za suvo vreme:
user posted image

I za kišne hladnije dane:

user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1660
9.10.2013 14:52:48   
Ana RR
Azra, baš su lepe, ove druge pogotovo user posted image gde si kupila, koja je marka?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1661
9.10.2013 15:58:17   
Azra_
Anči, Naturino su. Kupljene u Rumi. 4000din! Malo su podigli cene, ali dobro,opet su jeftinije nego u ostalim radnjama...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1662
9.10.2013 17:30:53   
Ana RR
Pomislila sam da su Naturino user posted image čini mi se da sam ih videla u Beba kids-u. Super su. I nisu skupe, mi smo u Geoxu platili 5000 ali na popustu.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1663
9.10.2013 23:31:38   
Azra_
Mi smo za zimu kupili danas. Adidas patike-cipele. Tople, nemaju velike krampone, nisu teške. Skoro 8000din. I sa obućom smo do proleća kvit!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1664
10.10.2013 0:25:23   
Sanchy
Big Mum vidim da si postavila link za Frodo cipelice pa me zanima gde se one mogu naci u Bg?Ako znas ili neko?Svidjaju mi se modeli..,trenutno nosi ciciban poluduboke i ok su ali mislim da ce mu uskoro biti male pa bih uzrla neke od Frodo modela jer stvarno izgledaju super..a po komentarima bih rekla i da su ok sto se tice kvaliteta..,

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1665
10.10.2013 7:34:07   
adulence
Zene sutra idemo prvi put u kupovinu hodajucih cipelica,stta da gledamo odakle da pocnem,imate li nesto za preporuku....moj najveci strah je da joj necu kupiti dobar broj...sto se modela tice na sta da obratim paznju?

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1666
10.10.2013 7:46:49   
Lu
Adulence što se tiče broja nećeš pogriješiti, kad obuje cipelicu bitno je da ti stane prst iza pete, da ima prostora za rast nogice.
Što se tiče modela zaista ne znam svako preferira nekog svog prozvođača ali najbitnije je da ima povišeni dio za zglob da se nogica ne izvrće i naravno da su od prirodnih materijala, gumeni đon da se ne kližu, savitljive. Slobodno ih dlanom savij u ruci.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1667
10.10.2013 8:02:54   
Anck Su Nmaun
Obavezno da budu komotnije, i da se dobro drze za nogu!
Jednom sam grozno prosla s nekim sandalicama jer su bile knap pa su je nazuljale... poludela sam!
Od tada uvek za bar pola broja uzimam vece, nekad se desi i ceo broj ako je manji kalup.

Djon bi trebao biti malo savitljiv znaci ne onako uzasno cvrst

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1668
10.10.2013 8:09:17   
adulence
hvala lu ...to npr da prst treba da stane iza nisam znala ,jos jedno pitanje pertle ili cicak,da li je bitno uopste...

< Poruku je uredio adulence -- 10.10.2013 8:16:43 >

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1669
10.10.2013 8:16:40   
Trcosava
Adulence, to za prst - ja uvek pitam tete koje rade u prodavnici da i one pogledaju. Probam i ja, ali se konsultujem i sa njima jer su veštije nego mi.

Čičak svakako savetujem.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1670
10.10.2013 8:22:14   
bea83
Nama je fizijatar skrenuo pažnju da prve cipelice obavezno budu na pertlanje. E sad sto doktora sto mišljenja. Mi svakako ne možemo zbog visokog risa da se uvučemo u nijedne sa čičkom tako da nam je izbor ograničen

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1671
10.10.2013 8:30:37   
adulence
videcu valjda najbolje na licu mesta a i nadam se pomoci prodavacica....jer ja bas nemam pojma i ni a sta me do sada nije bilo strah kad je Iva u pitanju,ali ove cipelice me ubise...no nadam se najboljem,sto se tice Beograda odakle da pocnem?

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 1672
10.10.2013 8:59:52   
Trcosava
Pa zavisi gde si stacionirana. Ako se ne varam, ti si na Nbg? Moj reon user posted image je bulevar. Gore oko Đerma ima jedno 4-5 dečijih prodavnica sa obućom. Dve su u pasažima. Pluton i još neke deru kožu. Svaka čast vama kad imate 80€ za dečije cipele. Ani uzimam do nekih 30€ cipele/patike/čizme. Za patofne dam, jer u cipelama i tako nije mnogo. Do vrtića i nazad.
Sad za vikend smo išli da kupujemo i mnogo sam se naljutila. Videla sam neke patika/cipele i odem, kad ona meni pa znate to su za dečaka, ove su za devojčice i okrenem se a SVE ROZE!!!! Sa sve prokletom HelloKitty koje smo na kraju i kupili user posted image
Ove sam htela - kažu muške (29€)
user posted image

Ove smo uzeli (25€)
user posted image

A ove bi uzela, ali su 60€ i malo mi je bezveze da dajem 60 za nešto što će nositi 2 meseca max, mada vrlo je verovatno da ću ih uzeti za sebe možda (brojevi su od 31 do 39)
user posted image

< Poruku je uredio Trcosava -- 10.10.2013 9:00:27 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1673
10.10.2013 9:13:24   
adulence
trco iskreno da ti kazem i meni se bas ne daje 80e to je bas puno...ja sam planirala do nekih 5-6 hiljada,mada i to je mnogo oni to brzo prerastu,ali dobro...da da novi beograd...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1674
10.10.2013 9:27:54   
Janncica
Bea a kakva je razlika na pertlanje ili cicak(mislim sto je doktor tako posavetovao)?
Meni su nekako te na pertlanje,posao same po sebi.Za cas izvuku pertlu,olabave i hop ispadne cipela.Imamo ne hodajuce na pertlanje i ja ko sta radi samo obuvam user posted image .Cvrsto sam resila da mu kupim na cicak.user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Devojčica sa šibicama - najtužnija bajka d...
Bliže se praznici i nekako se uvek setimo jedne od najtužnijih bajki svakog detinjstva.
Nova Godina kuca nam pred vratima
video
Novogodisnja pesma hora Carolija

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here