Torbica
|
Jovice, finansije? Vidi, bez neke lazne skromnosti, moja deca su sva bili na mom mleku, ja iskreno ovo trece nisam osetila, sto se finansija tice. Peace, vrtic? Pa besplatan je za trece dete! Plus jos sto sva deca kad krenu u skolu imaju besplatne pokazne karte, ulaznice za bazen....ne znam da li ima jos nesto, uglavnom, iskreno, nikad mi finansije nisu bile u glavi, oboje radimo, sa odlicnim platama, tako da je to nama marginalna stvar. U svojoj kuci, sami, bez kredita. E sad, fizicki, opet, moja sreca sto su mi decaci daleko manje zahtevni od cerke. Ona je ta koja stalno trazi paznju i stalno se bori za svoje parce sunca i najvise se sa njom bavim. U svakom smislu. Daleko mi je lakse sa njima dvojicom. Bebac mi je andjeo. Dok je bio beba, spavao je za medalju, sad kako je uveliko na svojim nogama, priheftao se njima i tu je sta god da oni rade. Cerka nekad zbrise, nekad ne, ako bi da se igra sama, zbrise na krevet na spratu i ima tamo svoje carstvo princeza i kojecega. Meni je sa dvoje pesma, bukvalno, kad mi neko jedno od dece uzme, bilo komsinica, deda, baba, ko god, ja sam blazena. Ovo trece zna da zaguzva u smislu - jednom se piski, jedno je gladno, jedno se ispolivalo pa imam povremeno situacije da balansiram, sta je prioritet. I mala razlika medju decacima. Mada, kad ih spakujemo uvece u krevete, pa im gledam i ljubim obrascice, najsretnija sam na svetu. bez obzira sto imam non stop vesa za pranje i sto se desi da operem i dve masine za sudove od 12 kompleta. Razlika jeste ali ja bih uvek ovako uradila, kao sto smo i zeleli, da rastu zajedno i budu drugari, svo troje. Ni ja neisam imala godine za cekati. I sad mi kazu, ma imaces ti jos, super se organizujes i sve.... Ne, mislim da je to to, ovo mogu da iznesem i aktivno da se bavim svima. To je moje iskustvo. Plivamo!