|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sta mi je ovo "trebalo" u zivotu?
8.9.2013 22:39:28   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Leptiric imam jedno pitanje za tebe samo mi reci da li i dalje mozes da stignes da se lepo istusiras, operes kosu, ispeglas je i nalakiras nokte pri tom da ti je beba cista da si sama sa njom , da imas rucak svaki dan i da ti je sve po kuci cisto. A daaaaa i da si naspavana?
Ako sve ovo mozes svaki dan ti si zeno ZMAJ i ja ti skidam kapuuser posted image

Dijana, pa dje si ti user posted image
Veruj mi da moze. Izgleda kao bombauser posted image A i stan joj je cooluser posted image
Neko se brze organizuje u zivotu neko sporije. Ali to ovde nije tema. Tema je nesto drugo za sta ja zamalo da budem izbacena sa foruma. I da, nisam rodila dete, ali sam izvela njih najmanje 50 do prijemnog ispita, uzivala u svakom njihovom uspehu, polovinu njih dovaspitala i usmerila ka nekim lepim zivotnim ciljevima. Cesto su mi smetali njihovi nadobudni roditelji, ali deca nikada ne. Zato sam ja posebna, a mnogi od vas nisu. Zato ja umirem sa svakom decijom patnjom, a mnogi od vas ne. I ponosim se sobom.Tako da (iako mi nisu ispali iz vagine) uz njih sam se nekada osecala kao pravi roditelj. I ne, nikada se ovo nisam zapitala. Ali to se mozda odnosi samo na cinjenicu kad imas svoje dete. Tako da ja mozda nikada necu shvatiti kakav je to osecaj. A vise bih volela da to ne osetim, pa ako zato ne treba da imam dete, neka ga i nemam.

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 151
8.9.2013 22:44:08   
17 joka
Verka user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 152
8.9.2013 23:10:27   
Janncica
Ajmo svi sad u tromesecja da se macujemo sa trudnicama koje kukaju na mucninu,strije,gorusicu,debljinu,ruznocu,suljeve i ostale cari trudnoce.Jer su znale sta zele...Nema kukanja sad. Sram da ih bude.user posted image
Majku mu,svi smo razliciti.
Ja bih moju najbolju drugaricu tukla kad pocne da mi kuka kao joj je dosta vise(7.mesec).A ona mene kad kazem da su mi deca dosadna k'o prolivi. Ali se i dalje volimo nas dve,sto kaze moja J,do delta sitija.
Verka...lavisem i tebe do delte... user posted image user posted image

Shvatite da ste roditelj kad kupanje u dvoje ne cine vise ljubavnicke ludorije,vec prskanje vode,mehurovi od sapunice i neobuzdana radost

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 153
8.9.2013 23:16:16   
Verolina
user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Janncica)
Direktna veza do poruke: 154
8.9.2013 23:17:58   
Leptiric123
Prvo jedno "vazno" obavestenje a imam i svedoka Verolina moze da potvrdi.Nokti su mi nalakirani i to u dve boje,prekljuce sam isla sa drugaricom u soping i bas nabavila lakice a muz je pricuvao malenu.Kosa mi je ispeglana uvek,ofarbana i opranam.Tusiram se 2-3 puta dnevno,cak i namazem mleko za telo i uradim piling.Dete je okupano svako vece a nekada i preko dana (ako se puno ukaka),obuceno i to ne tek obuceno nego volim da je malo modiram :-) dojim je na zahtev i pored toga izmlazam mleko koje doniram banci humanog mleka (sto zahteva jednu proceduru dezinfekcije pre svakog izmlazanja).Rucak ne kuvam svaki dan ali svaki drugi kuvam (muz kada radi ruca na poslu a ja ne mogu sve sama da pojedem).Muz mi je trenutno dva dana bio odsutan i nas dve smo se fino prosetale i druzile (u medjuvremenu sam se kupala,kuvala,sredila kucu,isla sa detetom kod mojih i kod prijateljice).Izlazim kad god zelim uvece samo ostavim mleko u flasici.A sa ranom od epiziotomije sam imala gadnih problema sto je zajtevalo svakodnevni odlazak na "previjanje" u bolnicu,i u medjuvremenu i muz i dete su preziveli :-)
Par dana posle porodjaja sam svakodnevno vise puta odlazila da nahranim i prosetam psa jer su moji bili na putu.
U cetvrtak pocinjem da idem na treninge,i to da pomazem treneru oko nekih vezbica sa decom skolskog uzrasta (inace sam se time ranije bavila) i prijace mi ce mi vezbe da se vratim u staru formu.

E sad drugo...nikoga nisam prozvala i sudila o braku sto sam i naglasila.Ne razumem zasto se neko nadje prozvan.Ne vidim da je nekome brak idilican ako kuka na muza i svevezano za njega...Moj muz meni odgovara,i ne pitam se sta mi je to trebalo kada on ode sa drugarima na kafu,ili na trening ili bilo gde...nego kazem i treba da odmori,zasluzio je.Cini sve najbolje za mene i nase dete,meni je savrsen i ne zelim da mu brak bude robija,nas brak je isti kao i veza i mogu se ponositi time da se nikada ali nikada nismo posvadjali.Isto tako ujutru kada se dete probudi on je uzme i mene pusti da spavam,kada je tu sve u kuci mi pomogne i uvek mi napravi vremena za moje "tretmane".
Da imamo i sex,ako i to treba da podnesem u izvestaju,i jako se radjem seksu,ne dozivljavam to kao neku obavezu...mi uzivamo kada to zelimo i koliko zelimo.

Usput studiram i sad spremem tri ispita.
Nisam sa reklame,nije ni moje dete,samo se dobro organizujemo i nista jedno drugom ne cutimo.Nikada nikomd nisam rekla nii jednu ruznu rec za svog muza i znam da nije ni on za mene.

Porodjaj sam imala uzasno tezak (sto ni sama nisam znala dok nisam cula sta je receno mojom.mami i muzu) mislila sam da je tezak ali ne toliko.Za ranu od epiziotomije doktori sunmi rekli da je kao za dete od 10 kg a ne od 3 kg.Lecila sam eserihiju i otvarala mi se rana,dete 7 dana nisam smela da podignem i evo me ziva i zdrava,sve bih opet prezivela i deset puta ako treba samo za nju,samo za onu srecu koju sam dozivela kada je moj puz prvi put uzeo u ruke,za svaki trwnutak od kad se rodila.

I jedan savet za kraj...deca sve osecaju,vasu srecu,vasu nervozu...i ona postaju takva.Dete moze biti srecno samo pored srecne i zadovoljne majke,ja se trudim da to ostanem a muz mi u tome pomaze.

Nadam se da sam odgovorila ma sve sto moze biti interesantno.

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 155
8.9.2013 23:28:56   
17 joka
Leptirko potvrdjujem za opis user posted image da je tako
ljubi princezu

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Leptiric123)
Direktna veza do poruke: 156
8.9.2013 23:35:38   
Leptiric123
Hahaha Joko hvala :-) a mamina princeza je jos sredjenija nego mama...jbg ima bolje krpice :-)

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 157
8.9.2013 23:37:28   
17 joka
videla sam ma ona ti je user posted image

Direktna veza do poruke: 158
9.9.2013 0:29:48   
jovicaa
Zato sam ja posebna, a mnogi od vas nisu.
plus sledece dve recenice
uf, uf, uf kako teske reci.... mene bi bilo sramota da napisem ovako nesto, ali iskreno. morala sam da prokomentarisem, toliko bode oci.

< Poruku je uredio jovicaa -- 9.9.2013 0:33:58 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 159
9.9.2013 1:25:59   
Modessty

IZVORNA PORUKA: bea83

Vidim osetile ste se etiketirane,prozvane...nije mi to bila namera, ja sam etiketirala stav a ne žene pojedinačno jer iskreno me i ne zanima šta ko radi u svom životu a pogotovo šta ko misli...Ali ono što je izazvalo moju rekaciju je odgovor članici koja se bori da dobije dete koji je počeo sa "zato što nemaš dete..." Ehej, gde smo to mi? Pa šta ako nema dete? Nema pravo da ima različito mišljenje??? Evo ja imam dete pa mi se ne motaju po glavi ovakve misli iako mi je dete daleko od savršenog, a životna situacija takodje. Takođe, daleko od toga sam mama sa reklame sa podočnjacima do poda, izrastkom do pola glave, koja jedva baulja od umora po kući u kojoj se jedva nazire gde je krevet a kamoli veš koji eto čuda nije uopšte snežno beo.
I dalje mislim da sam ipak povlašćena i neizmerno srećna jer znam da ima mnogo onih koji bi sve na svetu dali za to i menjali svoje beskonačne hormonske analize i muke za moj umor, neispavanost, nervozu i manjak živaca

Mogu da joj kažem baš tako kako sam i rekla tj napisala. nIsam je uvredila ni nju nidrugarice koje se i dalje bore za svoju bebu. Borila sam se i ja, bila spremna i da usvojim, umalo dva puta umrla na operacionom stolu zbog te želje i borbe, izgubila tri bebe... Itekako mogu da kažem svima sve u lice! Nemoj mi molim te izvrtati reči i stavljati me u koš sa zlonamernima!
Muka mi je od onih "savršenih" i "odgovornih". Nisam savršena i ponosim se time! Smatram sebe za junaka, jer sam se izborila sa veoma teškim životnim situacijama i borim se i dalje.
A vi savršene nemojte ni pisati u ovim temama! I nemojte me prozivati bar dok se ne porodim. Sad sam duplo nervoznija i rasppoloženija za svadju nego inače!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 160
9.9.2013 1:46:12   
Modessty

IZVORNA PORUKA: jovicaa

Zato sam ja posebna, a mnogi od vas nisu.
plus sledece dve recenice
uf, uf, uf kako teske reci.... mene bi bilo sramota da napisem ovako nesto, ali iskreno. morala sam da prokomentarisem, toliko bode oci.

Jao ja nesmem ni da napišem šta sam pomislila na ceo njen post! user posted image Bolje da ćutim i budem fina. Poznajem neke takve ljude kojima je kao sve savršeno u životu... Izgleda da ne volim savršenstvo i trebaju mi izazovi user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 161
9.9.2013 4:36:11   
vukosava
Ja i dalje tvrdim domacice (izdrzavana lica) su najsrecnije. user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 162
9.9.2013 4:40:11   
vukosava
A sad, pod organizaciju ako spada raspremanje kuce, biti bomba, lakirati nokte, peglati kosu i slicno... Definitvno to jesu akcije koje zene prave privlacnim za alfa muzjake i da opravdaju ulozeni novac. To naravno. Treba to sve organizovati eh...

Ja necu uopste da ulazim u nabrajanje sta sam sve uradila odkad sam zatrudnela, smesno mi je da uopste i pominjem i nabrajam. Daleko je od lakiranja i peglanja kose... user posted image Ali nek bude sve to moja tajna, ne vidim razlog da se puvam ovde svojim organizacionim vestinama. A da, pitam se uvek sta mi je ovo sve trebalo u zivotu. Ali opet, ne bavi se svako istim poslom, mora neko i ovim svime da se bavi, sta da se radi. Ali dileme uvek postoje...

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 163
9.9.2013 6:52:00   
Misha i Ljisha
Verolina i ja sam bila razredni staresina u skoli, imala privatne djake koji su sad na fakultetima i redovno me zovu da pitaju kako mi je curica i ja sam uvek govorila da su svi oni moja deca. I jesu. Ja sam imala najvise dece valjdsuser posted image ali ne moze to da se poredi sa svojim naravno. Ja sam drzala privatne casove vec druge nedelje posle porodjaja a nisam bas mogla najbolje da sedim zbog rane. Isla sam i ja na depilaciju i sta ti ja znam ali je cinjenica da sad iako se organizujes dobro ne mozes da se organizujes jer su deca nepredvidiva. Evo primera. Ja nikad ne kasnim, nigde i spremim sve da idemo na ultrazvuk kukova sve superiska krecemo na vreme mozda cak malo i pre vremena a moja se na izlazu iz kuce usere do pola ledja. I vracaj se, kupaj je, presvlaci, a treba mi nekad i pola sata do grada u zavisnosti od guzve i vremenskih prilika (kad zaveje treba i sat vremena) i naravno da smo kasnili. Isto tako isplaniram da cu recimo sutra uraditi to to i to a ona sutradan mrzovoljna zbog zuba, nece ni na minut da ostane sama, nosam je i sa sobom u kupatilo plus nece da spava preko dana ili taman kad mislim da je zaspala ona se probudi za dvadeset minuta i ne mogu opet nista da uradim. Bilo je dana da ne stignem da jedem ko svet vec na brzinu. Zivim na salasu i vise od pola dana sam sama sa cerkom a posla uvek ima. Moja je plus imala strasne grceve i to je bilo nosanje non stop jedno vreme da je spavala na meni a ja u fotelji. Nije mi ni padalo na pamet da je spustim da bih ja otisla u kupatilo da sredim pete ili da se mackam. Prosto mislim da covek treba prioritete da postavi. Sve je ispeglano, sredjeno, svi smo cisti, skuvano je, basta je u manje vise ok stanju jedino sto ne stizem da idem do grada kao ranije jer smo relativno daleko a tempo moje cure je takav da i dalje jede na tri sata, ja joj sve pravim pa i to zahteva vreme, hocu uvek sve da bude sveze napravljeno pa ne pravim danas za sutra, moja rano leze u krevet vec je u 8 u carstvu snova tako da mesta za setnju po gradu jednostavno nemam. Nokti mi nisu nalakirani i nema svrhe da ih lakiram cak su mi ruke uvek crne, sto od mladog krompira, sto od voca i ostalih stvari koje spremam za svoje dete i ne marim, operem nesto na ruke ili oribam kupatilo da bi mi nokti bili beli ali to je kratkotrajno jer vec sledeci dan bude ista prica. Moje dete niko ne cuva, niti imam bilo kakvu pomoc od mojih ili mm roditelja, a mm odlazi od kuce u pola 6 a nekad se vrati tek u 7 uvecee. Niti sam u gradu da mi je sve na dohvat ruke, prva prodavnica mi je na 6 kilometara odavde. Ja smatram da sam super organizovana i zna se tacno kad dete spava, kad se kupa, kad jede nisam je nikad dojila na zahtev osim u skokovima u razvoju, bila je uobrocena od starta sto je upravo olaksica u organizaciji. Rano ustajem vec oko 5 a nekad i ranije a znam da legnem oko ponoci. PRitom se moja devojcica nekad budi a nekad ne.

I hocu da kazem kad je bebac mali i samo spava i jede e pa onda mozes da lakiras nokte i ostalo ali vec kad dete napuni dva meseca zdravo dovidjenja lepi nokti, depilacije, cupanje obrva i ostalo. Moja je htela da bude sve vreme sa mnom i kako raste sve je zahtevnija. Igras se sa svojim detetom ne ostavljas dete da bude samo da bi ti nalakirala nokte i ispunjavala svoje hireve. Ja to prosto tako gledam. Moja je vec sa pet i po meseci sedela, klatila se ali sam ja uvek bila pored nje, sad vec odavno lepo sedi ali svako malo bacim pogled na nju za svaki slucaj ako je sama u sobici i ako se igra dok ja nesto radim.Evo sad idem da joj spremim projice za dorucak. A instant mame kao moja snajka koja je uvek doterana, osisana sa super frizurom i td svoju decu hrane instant kasicama i kupovnim pecivom. A ja za svoju curu svaki dan kuvam supicu i ostalo. Sve to oduzima vreme od mog uzitka i ne zalim se lepo mi je, ponosna sam na sebe jer moje dete jede zdravo iz baste i dvorista, domace. Ali cinjenica je da bih nekad otisla u "provod" a ako i odem idem uvek sa njom. Prilepak maliuser posted image

Znaci nema se vise vremena toliko za sebe kao ranije. Ja eto uvek jedem hladan rucak. MM jede dok hranim cerku i kad njih dvoje zavrse onda sam ja na redu. To prosto tako i treba da bude. Ali eto desi se majkama taj zamor i frustracija sto nekad ne mogu svom detetu da pomognu kad place a ne znas sta joj je, a i ti si plus umorna nenaspavana ili bolesna. Svim ova misao prodje kroz glavu pre ili kasnije.

A Leptiricu ne predlazem neko ekscesivno vezbanje jer mlecna kiselina odlazi u majcino mleko, plus da bi se organi vratili na svoje mesto treba im cak i do godinu dana. Tako da malo uspori nigde sene zuri. Ja sam evo tek juce uspela da stanem u svoje stare pantalone i jako se ponosim sobom iako su me stezale fest ali sam stala i nisu pukleuser posted image U svakom slucaju bebac ti je jos mali da tvrdis da sve postizes, kako dete raste imas vise obaveza sa njim i organizacione sposobnosti ce ti se menjati sa ritmom deteta, taman mislis da ste upale u rutinu a nesto je poremeti. Tako sam i ja mislila kao vidi sto sam organizovana a ona se onda nesto razboli pa smrca, pa je mrzovoljna pa izvlaci slince, pa onda ne kaki po nedelju dana pa jadna stenje 48 sati, pa onda zubi pa place pa se budi nocu iako je spavala celu noc, pa nece vise sama da se uspava pa nunaj iako to nisam ranije radila i sve to remeti tvoju organizaciju ma kakva god da je. Tako da ima jos vremena da tvrdis. I meni je sve super bilo prva dva meseca i kazem nisu me lupali hormoni a i onda sam dobila menstruaciju i bum ispalo iz mene STA HOCES VISE??? Prosto to su takve situacije. JA ne mogu da popijem lek za bolove jer je dojim a stomak ubija, menjam ulozak svakih pola sata, zovem svog ginekologa da cujem sta se smatra pod odlivom, onda place najstrasnije, mene krsta ubijaju imam podocnjake do poda i kako onda to ne bi ispalo iz mene??? I grize me i dalje savest zbog tog ispada ali ja smatram da sam dobra majka i moje dete je srecno i nasmejano jer sam i ja srecna i nasmejana.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 164
9.9.2013 7:24:22   
vukosava
Ja vam zene najozbiljnije kazem postporodjajna depresija je najnormalnija pojava nakon porodjaja. Kod nas ce uvek da se pojave "super mame" tj one koje takva pojava ocigledno nije drmnula i one jadnice koje samo li "a" kazu odmah ce da dobiju kritike i drvlje i kamenje. Dajte malo se edukujte, proucite tu normlanu pojavu izazvanu hormonima, nespavanjem i ostalim velikim zivotnim promenama. Nema svako iste zivotne uslove tako da se to kod nekog javi kod nekog ne. Vi koje stameno stojite na nogama nakon porodjaja, razumite malo da nije svima kao vama. Sidjite malo sa vaseg pijadestala medju obicni svet i mozda cete nesto novo nauciti. Evo par linkova (nisu RR ovi na srpskom ali ce pomoci):

Postporodjajna depresija
Clanak i diskusije sa jednog drugog foruma na slicnu tematiku
Clanak sa drugog portala
Youtube filmici

Secam se kao da je juce bilo kad je neko pomenuo horor film "Newborn" na mom trecem tromesecju. Danima mi to sve nije izlazilo iz glave i osluskivala sam sebe i pokusavala da prepoznam neke naznake nakon porodjaja. Meni su u skolici vise drzali o tome nego o pravilnom disanju. A na prvim pregledima bebe nakon rodjenja rekli su da isto tako gledaju i majku kako je ona i kako se ponasa. Bas se secam kad me je ginekolog pitao nesto vezano oko postporodjajne depresije. Mene je srecom zaobisla, ali citala sam i videla da ima slucajeva da je mnogo cesca nego sto mi to uopste znamo.

< Poruku je uredio vukosava -- 9.9.2013 7:25:21 >

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 165
9.9.2013 7:27:43   
Trcosava
Ja ne znam da li da se citiram ili....

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 166
9.9.2013 7:28:46   
Leptiric123
Hahahhaha izdrzavano lice?

Draga daleko od toga,radim od 19.godine u drzavnoj firmi,zaposlena za stalno,na jako odgovornom mestu.Fakultet sama finansiram od svoje plate,dok sam bila dete zavisila sam od svojih roditelja a sad iskljucivo od sama od sebe. Uvek sam imala dovoljno za svd svojd potrebe,brak je nesto drugo,dete isto tako da sada ravnopravno ulazemo u sve.

Znam da treniranje utice na dojenje,radicu samo ono sto smem,laganije,zato i idem sa decom da radin jer moji treninzi bili su daleko od laganog....pocecu ovako pa dokld stignem.

Ne znam kako ce biti za 2-3 meseca i kasnije ali nikada necu reci ovu recenicu koja je naslov teme,u to sam apsolutno trebala,jer brak i dete su moj izbor,a za svoje postupke se ne kajem niti kukam nad njima.Kada je tesko nasmejem se i guram dalje,od kukanja i kajanja nema nista niti ce mi biti lakse.

Trudicu se.da uvek napravim vreme za sebe ma koliko bilo tesko.
Nalakirani nokti i ispeglana kosa nisu mi nikad sluzili kao oruzje za privlacenje alfa muzjaka, to je ono sto je potrebno da se sama sebi svidjam. A muz ako je ozenio jednu mene necu sada dozvoliti da se uplasi ujutru kad ustane,zasto? Zato sto sam se udala,rodila dete i sad je moj. Brak je dobar samo ako zavodjenje nikada ne prestane

Direktna veza do poruke: 167
9.9.2013 7:36:00   
daca77
Leptirko, slazem se u potpunosti user posted image ...ali, moram priznati da si me odusevila onim peglanjem kose neposredno pred polazak u bolnicu. Isto sam i ja radila pre laparoskopije, a onda sam tamo besnela sto me sve zivo boli i sto mi T raste.

Direktna veza do poruke: 168
9.9.2013 7:39:15   
jovicaa
e a ja ja ja ja ja JA SAM DALA 10 ISPITA i odslusala celu godinu na fakultetu u periodu od aleksovih sest meseci do godinu i po. a niko mi ga nije cuvao izuzev tih par sati dok sam na predavanjima i tad sam lakirala nokte... a jel sam faca sad ovde?user posted image a jel jesam, jel sam posebna, makar malouser posted image

Direktna veza do poruke: 169
9.9.2013 7:41:38   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Leptiric123

Hahahhaha izdrzavano lice?

Draga daleko od toga,radim od 19.godine u drzavnoj firmi,zaposlena za stalno,na jako odgovornom mestu.Fakultet sama finansiram od svoje plate,dok sam bila dete zavisila sam od svojih roditelja a sad iskljucivo od sama od sebe.

Mislila sam da si domacica zato sto nigde ne pominjes posao. Ali tvoj nivo opustenosti definitvno opravdava siguran drzavni posao...

Direktna veza do poruke: 170
9.9.2013 7:42:21   
jovicaa
mom muzu srecom ne smeta ni suma, ni grmlje, zato sto je normalan covek. ali ja se brijem, secem nokte i cesljam iskljucivo zato sto se tako bolje osecam, o cemu vi pricate zeneee, covece, ne budite takvi puki materijalisti, po stoti put cu na ovom forumu reci... ohh but there is something inside too..

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 171
9.9.2013 7:43:40   
vukosava

e a ja ja ja ja ja JA SAM DALA 10 ISPITA i odslusala celu godinu na fakultetu u periodu od aleksovih sest meseci do godinu i po. a niko mi ga nije cuvao izuzev tih par sati dok sam na predavanjima i tad sam lakirala nokte... a jel sam faca sad ovde?user posted image a jel jesam, jel sam posebna, makar malouser posted image

Najjaca si faca sa sve noktima hehe

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 172
9.9.2013 7:43:42   
Trcosava

. a jel sam faca sad ovde?user posted image a jel jesam, jel sam posebna, makar malouser posted image

Jesi baby, najposebna user posted image

Ajd' sad dođi malo u kafanu da pijemo kafu user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 173
9.9.2013 7:46:03   
jovicaa
i nijednog momenta ne zelim da umanjim znacaj profesora u detetovom zivotu, ili nekom periodu odrastanja.. ali to ne moze da se poredi sa majcinstvom, bez uvreda. divno je sto ste se trudile da budete dobri pedagozi toj deci. ali niste vi bile sa tom decom 24 h 365 dana u godini 18 godina, pa da mozete da kazete da je isto. nije isto vidjati neko par sati nedeljno i posavetovati ga i biti majka full time ceo zivot...

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 174
9.9.2013 7:46:33   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Trcosava

. a jel sam faca sad ovde?user posted image a jel jesam, jel sam posebna, makar malouser posted image

Jesi baby, najposebna user posted image

Ajd'' sad dođi malo u kafanu da pijemo kafu user posted image

uf fala trco i vuko, sad mi je lakse, mogu da dodjem da pijem kafuuser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here