|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Amniocenteza?
21.8.2013 23:45:47   
viking
Hvala, videćemo šta će biti, ja sam raščistila u glavi i spremna sam na sve ishode.

Lesice, neću ići, odlučili smo u korist amnio, pa ne vidim svrhu odlaska kod nje. A i sama si rekla da će mi ona reći da idem na amnio :)

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu dacamladenovic)
Direktna veza do poruke: 1476
22.8.2013 8:51:26   
cvećka
Vik, zakazi onda na vreme, pisale su na nekim prethodnim stranama da je guzva haos user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1477
22.8.2013 13:21:57   
Agripina
daco, drago mi je da je beba dobro.

Ja sam danas išla na kontrolu, dr kaže da je s bebom sve ok, a što se kontrakcija tiče, kaže da bi se vjerovatno javile i da nisam radila amniocentezu. Sad su mi naredili strogo mirovanje i pojačali terapiju, i saznala sam da nosim dječaka. :) Još samo da stignu rezultati (nadam se za 2 sedmice), pa da čujem da je sve u redu.

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 1478
22.8.2013 14:33:59   
dacamladenovic
Hvala Agripina, bice i kod tebe sveok,ne brini ,samo odmaraj user posted image user posted image

(odgovor članu Agripina)
Direktna veza do poruke: 1479
23.8.2013 10:33:46   
dacamladenovic
Uzela sam rezultat ,normalan zenski kariotipuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1480
23.8.2013 10:43:15   
viking
SUper daco, vidiš da si se sve vreme brinula bez razloga :) Aj sad fino opušteno, slobodno nam se pridruži i na drugim temama :)

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 1481
23.8.2013 15:00:29   
Powerpuff Girl
Daco, super vesti! user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1482
23.8.2013 16:00:14   
Dani.kv
Vik drago mi je zbog odluke. Ipak su testovi statistika a ovo je konkretna stvar. Ja se najvise plasim kontrakcija posle toga al saznacemo pol pa da polako razmisljamo o imenima

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1483
23.8.2013 16:03:27   
viking
Dani, biće sve ok, kad smo već dovde dogurale user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1484
24.8.2013 16:57:09   
jacadjukic
cao,devojke! evo ja se vratila sa ac ,radila sam u imd. sve je proslo dobro. svi su ok tamo. lezala sam 4 dana. dobila sam otpusnu listu i tamo me je nesto zbunilo ,pise pojacanja ehogenost intestinuma. da li neko zna sta to znaci? moj gin.je na odmoru do 9 sep.a ja sam pocela da brinem :(

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1485
24.8.2013 17:06:13   
Dani.kv
Vik i moji s posla smatraju da je kriza prosla pa kazu mogla bi da krenes da radis?!
Da putujem 35km svaki dan, sedim na salteru na promaji i budem na raspolaganju poreskim obveznicima kojima zivci nisu jaca strana. Ja, VTO dupla trudnica

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1486
25.8.2013 12:41:05   
viking
Pa nema oni šta da smatraju, njihovo mišljenje je potpuni irelevantno, ti imaš bolovanje koje ti je otvorio lekar, i nema dalje priče. Svašta... Nemoj mi samo reći da si se nasekirala oko toga.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1487
27.8.2013 15:06:38   
jela 76
Uzeli smo danas rezultat, normalan ženski karotip!!! user posted image user posted image

Uživamo u saznanju, a i planiranju svih ostalih stvari, od imena pa na dalje.

Svima bih preporučila da rade AC! Žene, ne plašite se.
user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1488
27.8.2013 21:15:36   
Powerpuff Girl
Jelo, divne vesti, bas mi je drago!

(odgovor članu jela 76)
Direktna veza do poruke: 1489
4.9.2013 19:09:51   
subotičanka
Drage trudnice,ja sam nova na ovom forumu.Pozdrav svima.
Bila sam na expertnom UZ koji je super,doktorka prezadovoljna.Double test katastrofa.Preporučuju AC.
Čitam već dva dana razne komentare i slučajeve na ovom forumu i dolazim do zaključka da nas šalju na AC kao na obično vađenje krvi.
Nije mi normalno,a u većini slučajeva rezultati AC budu dobri(hvala Bogu).
Možda sam ja paranoik ali ovo smrdi na otimačinu para,da li direkno iz naših džepova ili od zdravstvenog osiguranja.
Nisam još uvek odlučila da li ću ići ili ne,ali sam u frci OGROMNOJ!

(odgovor članu Powerpuff Girl)
Direktna veza do poruke: 1490
4.9.2013 19:13:30   
17 joka
Jelo user posted image bas mi je drago

Dani i ostale cure srecno na ACuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu subotičanka)
Direktna veza do poruke: 1491
4.9.2013 19:18:00   
dunja RR
Subotičanka dobrodošla!

I meni se čini kao i tebi ..

U svakom slučaju, tvoja je odluka, a ja ti želim sve njabolje, šta god odlučila user posted image
IZVORNA PORUKA: subotičanka

Bila sam na expertnom UZ koji je super,doktorka prezadovoljna.Double test katastrofa.Preporučuju AC.
Čitam već dva dana razne komentare i slučajeve na ovom forumu i dolazim do zaključka da nas šalju na AC kao na obično vađenje krvi.
Možda sam ja paranoik ali ovo smrdi na otimačinu para,da li direkno iz naših džepova ili od zdravstvenog osiguranja.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

Direktna veza do poruke: 1492
4.9.2013 21:20:32   
viking
Subotičanka, ja ne mislim da je AC otimačina para, naročito ako ti je loš dabl. Na kraju, niko te ne tera da ideš, odluka je tvoja. Tačnost dabl testa je oko 80%, ekspertnog ultrazvuka nešto više (s tim što se pravi ekspertni radi mnogo kasnije, oko 20. nedelje jer su pre toga bebe male da bi se sve dobro videlo), a ti sama proceni da li ti odgovaraju ovi procenti i da li je to dovoljno da mirno spavaš.
I naravno, dobro došla na forum!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1493
4.9.2013 21:22:31   
lesica
Vik, kada ti ides na amnio?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1494
4.9.2013 21:25:50   
viking
Za 12 sati user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1495
4.9.2013 21:28:03   
lesica
user posted image Bice to sve sjajno.

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1496
4.9.2013 21:29:15   
17 joka
Vik, bice sve ok user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1497
4.9.2013 21:29:36   
viking
Ma da, to i ja kažem. Nisam danas ni pomislila na to, evo tek sad kad si me pitala. Neke stvari stvarno nisu u mojim rukama, ne vredi se sekirati.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 1498
4.9.2013 21:33:34   
lesica
Bas tako draga.
Svidja mi se to razmisljanje user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1499
4.9.2013 21:50:20   
Agripina

IZVORNA PORUKA: subotičanka

Hoćeš li ići ili ne, odluka je samo tvoja, ali ja bih se uvijek odlučila da idem, da budem sigurna i što je viking napisala, da mirno spavam, bez obzira što mislim da su možda i počeli da pretjeruju sa AC. Ipak je to moja beba i da ne daj bože nešto ne bude kako treba, ne bih sebi nikad oprostila što nisam ništa preduzela. Sama amniocenteza nije strašna, ne boli, izgledi da se nešto desi su skoro zanemarivi, a ja lično ne bih podnijela da se još 4 i po mjeseca pitam da li je sve u redu. Ovako... još dva dana i sve ću da znam.

Direktna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here