Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 20:53:08
|
|
|
|
Torbica
|
Ja imam utisak kao da ove dame poznajem iha-haj! Sve ste sjajne! Super nam je bilo! Olga, cekam te!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 21:36:42
|
|
|
|
lanajelena
|
Kao i prethodni put odusevljena ,bas kazem mm kako smo uigrana ekipa i da se uvek super provedemo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 21:38:59
|
|
|
|
isidora88
|
i ja to kazem kao da se druzimo godinama, ponovicemo jos jednom pre mora anck cekamo slike
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 21:44:47
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 i ja to kazem kao da se druzimo godinama, ponovicemo jos jednom pre mora anck cekamo slike aj kad si navalila
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 21:46:58
|
|
|
|
Figaro88
|
Isidora jel se ti krijes iza Lanejelene?Videla sam sliku na FB,bas vam zavidim,ja opet nisam otisla na druzenje u Bg,a islo mi seeee bas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:03:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Evo jednih plavih okica sto se stalno kriju Ima jos slika al mi nesto slabo radi..pa polako...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 27.6.2013 22:04:47 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:07:19
|
|
|
|
isidora88
|
pih kakva sam, ima da angazujem profi fotografa pa neka fotoshop ucini cudo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:23:54
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
a za susednim stolom
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:28:06
|
|
|
|
Torbica
|
Prelepe slike! Bravo Anck!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:30:35
|
|
|
|
lesica
|
Ma sve ste mi kao med, a tek mali medenjaci
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:31:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
ma kad smo sve macke pa ni slike ne mogu biti lose hiihiih
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:37:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Mačke, šaljite mi slike na mail: marketing@danu.biz Super ste
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:40:31
|
|
|
|
jole82
|
Opa.... bilo danas kafenisanje i lepojki iz NS Pravi dan za duzenje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 27.6.2013 22:54:55
|
|
|
|
viking
|
ovo sam ja htela da kažem IZVORNA PORUKA: jole82 Opa.... bilo danas kafenisanje i lepojki iz NS Pravi dan za duzenje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 9:33:21
|
|
|
|
Olga75
|
ih kakE ste nadruzile ste se vidim
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 10:08:22
|
|
|
|
pocahontas
|
suuuper je bilo!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 10:13:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Super ste, devojke, a tek dečica
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 10:28:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Olga za sledece druzenje smo ti rezervisali mesto
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 11:43:57
|
|
|
|
Torbica
|
A muza cu po duks da posaljem danas posle posla , ko je jos mogao i na to da misli! Obelezila sam teritoriju!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 11:48:11
|
|
|
|
lanajelena
|
,dobro je kad si dete povela
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 12:48:13
|
|
|
|
Torbica
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 12:56:37
|
|
|
|
lanajelena
|
Mala sala,za sve koji ne znaju Torbica je zena zmaj,troje dece a izgleda kao da im je starija sestra,a o osmehu da nepricam,kez od uva do uva i sve ostale zene su fenomenalne svaka na svoj nacin
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 13:27:40
|
|
|
|
isidora88
|
jeste me sada nasmejale super smo ekipa
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 13:46:44
|
|
|
|
Torbica
|
ijao lj, sad sam se postidela, hvala ti. U dobrom drustvu je lako biti nasmejan, a ja sam inace kako cemo-lako cemo. Videla si, Djole je samo jednom pao sa ljulje , i vozi dalje.. ljubim ja vas sve, pa se druzimo opet!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 28.6.2013 19:17:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma Torbica je mama i po! A duhom najmladji devojcurak
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?