Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 17:19:53
|
|
|
|
adulence
|
Sa slike znam jedino anck ali mogu da probam da pogadjam torbica u roze haljinici?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 17:47:47
|
|
|
|
Snelle
|
Jelena, kako te nije sramota da piješ kafu bez mene Na stranu to što (vidim) "nemaš" vremena za mene
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:09:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Snelle ,Isi daj i onu gde si ti ,ja sam ona u zeleno,plavoj majici,inace nisam tako krupna ne znam sta mi je juce bilo ,a decu pa nismo ih ni pazili a kamoli slikali Torbica u rozoj haljinici a ona druga divna dama je Pocahontas
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:24:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Snelle ,Isi daj i onu gde si ti ,ja sam ona u zeleno,plavoj majici,inace nisam tako krupna ne znam sta mi je juce bilo ,a decu pa nismo ih ni pazili a kamoli slikali Torbica u rozoj haljinici a ona druga divna dama je Pocahontas Cak smo na momente mislile i da nismo ni dosle s decom E Isi nije feeer... ti tvoju nisi stavila a vid kakva sam ja ispala Sva sa coskovima i 10 kila viska.. ma nista ti ne valja traj aparat
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 18:35:03
|
|
|
|
lesica
|
Devojke, pa vi ste stvarno uživale
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 19:03:25
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam ispala natprosecno debela sledeci put se slikamo 10 puta ima da ubedemo bar par komada na kojima smo mrsave
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 19:20:34
|
|
|
|
adulence
|
lesice moracemo i mi da napravimo seriju fotki,novosadjanke opasna konkurencija,mnogo ste slatke...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 20:17:02
|
|
|
|
Trcosava
|
A što sve posakrivale cigare Devojke za druženje!!!!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 21:04:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja tek sad vidim da smo bas sve na ovoj slici uspavane Pocahontas gleda dole, Torbica zaspala, ja otisla u aut a Lanajelena na pola koplja Sledeci put citav Fotoseshn ( il kako se vec pise)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 21:27:43
|
|
|
|
pocahontas
|
ijaaaao kak'e smo, ko upisane vazno da smo se mi provele i jos vaznije da sto pre ponovimo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:16:52
|
|
|
|
lanajelena
|
Mogle bi opet od nedelje jedan dan
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:34:16
|
|
|
|
Torbica
|
Hihihihi, jao devojke, nasmejale ste me bas! Pa da, toliko smo se zapricale da je mog Djoleta donela neka zena i pitala, da li je ovo necije dete? Uh, kako sam ga pazila i do izlaza je dosao! A mali je uglavnom bazao po travi i okolo, ispitivalo dete teren. Isidoraaaa, meni si bas slatka, kakve kile, pa nije tako strasno, ima da te paparaco slikamo sledeci put! Sve vas , sjajne ste!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:40:21
|
|
|
|
isidora88
|
torbice hvala ti, ali ja hocu da budem kao ti mozemo sledece nedelje opet, utorak, sreda...popodne isto da se deca igraju u hladu
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 22:43:53
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Hihihihi, jao devojke, nasmejale ste me bas! Pa da, toliko smo se zapricale da je mog Djoleta donela neka zena i pitala, da li je ovo necije dete? Uh, kako sam ga pazila i do izlaza je dosao! A mali je uglavnom bazao po travi i okolo, ispitivalo dete teren. Isidoraaaa, meni si bas slatka, kakve kile, pa nije tako strasno, ima da te paparaco slikamo sledeci put! Sve vas , sjajne ste! htedoh i ja da napisem ali ajde da ne budem najgora od sve dece
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 18.6.2013 23:42:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Morala sam da citiram sliku, divne steeeee IZVORNA PORUKA: isidora88 evo me evo jedna slika,(zaboravili smo decu da slikamo ) a sledeci put cemo da se malo vise slikamo
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 19.6.2013 8:07:24
|
|
|
|
Torbica
|
Isidora, tajna je u mojoj trojci! Salu na stranu, cista genetika, mama mi je takva, hvala joj. Tj nismo sklone gojenju. A sto kaze jedna divna profesorica-endokrinolog, nije smrsao samo onaj koji nije hteo. Skinuces vec Dunja, ljubimo te! Mi smo tu, dolazimo, moze sledece nedelje repriza.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 12:44:31
|
|
|
|
isidora88
|
novosadjanke jeste li za kafu 27-og? popodne? malo da pariramo beogradjankama
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 13:24:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sto da ne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 14:44:52
|
|
|
|
pocahontas
|
ja sam za! isti kafic?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 15:01:48
|
|
|
|
Torbica
|
Moze! U 17h?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 15:19:39
|
|
|
|
isidora88
|
moze isto mesto, isto vreme u 17h
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 16:07:57
|
|
|
|
pocahontas
|
znaci cetvrtak u 17h! see ya!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 16:11:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Vidimo se !
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 17:34:31
|
|
|
|
Torbica
|
Jupiiii!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 24.6.2013 17:44:53
|
|
|
|
isidora88
|
opet limunada ( muka mi vise od limuna ali sve za dijetu ) cetvrtak u 17h, kafic scenario vidimo se
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?