Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.7.2012 11:16:59
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uf ja s jeseni na odmor, deca u vrtic a ja ne radim.... al cu da kafeniseeeeeeem.....sem ako me ne zovnu da radim
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 23.7.2012 11:40:01
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Olga, mm mi je obecao jedan odlazak u Segedin. Obavezno svracam da te vidim ako budes mogla tad jedva cekam
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 10.8.2012 21:57:24
|
|
|
|
jance
|
nas dvoje smo sami sutra pa bi se malko druzili, pa ako je neko zainteresovan neka mi se javi...
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.12.2012 18:26:11
|
|
|
|
bojanica7
|
novosadjanke, sad sam se smorila sto nisam dosla na deda mraza da se malo druzimo, pa hajde da se malo vdiimo ovih novogodisnjih dana, ako ste raspolozene. mi idemo 2. januara kod babe i dede na nedleju dana, al smo pre i posle toga slobodne ko je za? mozda bolje posle, taman da se uzelite vi koje ste se sada videle a i da prodje ova prednovogodisnja zurka
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.12.2012 18:56:41
|
|
|
|
isidora88
|
Mi smo za, samo javite
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.12.2012 19:21:23
|
|
|
|
Adriana83
|
I ja sam za! Ja uopste nisam uspela da se druzim ovaj put ali mi je jako drago sto sam bila!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 29.12.2012 20:20:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja sam Za ali sve zavisi tog dana kakav mi bude raspored s cuvanjem dece... tako da nesmem da obecam!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 10:21:10
|
|
|
|
isidora88
|
hocemo li se mi novodjanke okupiti ove godine?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 10:23:29
|
|
|
|
lanajelena
|
da znas da bi mogle
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 10:41:44
|
|
|
|
isidora88
|
neka neko napise kada mu odgovara, naravno kada prodje takmicenje
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 10:44:45
|
|
|
|
lanajelena
|
Ja za vikend imam neki rodjendan,radnim danima sam uglavnom slobodna jer su mi deca na raspustu pa ih cuvam,bolje onda da se sotali dogovore a ja cu da se uklapam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 17:51:34
|
|
|
|
lelaigor
|
JA ću da se uklopim kad vidim kad ste se dogovorile, jer zbog posla nikad ne znam tačno kad mogu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 18:04:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja se uvek javim al nikad nista ne ispadne! Ja mogu al solo nikako il jako tesko, bar jedno dte vodim...znaci ... loodnica Neznam, dogovorite se , ako je radni dan uklopicemo se nekako...viknd tesko! mada..ko zna
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 19:05:19
|
|
|
|
isidora88
|
ja svakako planiram da vodim mateju, tako da mozda odemo u kafic scenario, ima park za decu od godinu dana pa i za one starije od 5,6 u sklopu kafica je, to je preko puta pokrajinske bolnice sta kazete za ponedeljak popodne ako bude lepo vreme?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 20:54:44
|
|
|
|
lanajelena
|
Sto se mene tice moze,i ja vodim prikolice
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 20:59:53
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Onda super, nadjite neki dobar lokal da mugu i deca da prave Sr***
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 11.6.2013 21:08:37
|
|
|
|
isidora88
|
Onda nek bude kafic "Scenario", ponedeljak 17.06. evo link da vidite kako izgleda kafic i igraliste za decu KLIK samo recite koje vreme vam odgovara, meni odgovara pre podne do 12h ili posle 16h, kad malo zadje sunce
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.6.2013 11:14:13
|
|
|
|
isidora88
|
niko se nije izjasnio
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.6.2013 14:44:46
|
|
|
|
lanajelena
|
meni odgovara mozda bolje popodne
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.6.2013 16:31:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ako cemo popodne moze oko 5-6H? Gde je ovaj kafic?? Ceka sad cu da nadjem
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 15.6.2013 16:33:33
|
|
|
|
isidora88
|
moze ponedeljak u 17h ili 18, recite kako vam odgovara
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.6.2013 12:45:56
|
|
|
|
lanajelena
|
Meni odgovara vise u 17h jer tad pijem kafu ako je druzenje u 18h onda moram da popijem kuci pa cu kasniti Isi jel to kod bazena otvorenog?
< Poruku je uredio lanajelena -- 16.6.2013 12:47:11 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.6.2013 14:54:05
|
|
|
|
New Mom
|
Odvojeno je ogradom od bazena, ako si imala to na umu.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.6.2013 15:18:53
|
|
|
|
lanajelena
|
...mi te cekamo a ti vidi da rasteras goste do tada
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 2. deo 16.6.2013 15:30:40
|
|
|
|
New Mom
|
Stvarno ne znam. Pre podne sam na faxu, a valjda treba da dam klincima priliku i da me vide. Javiću ti još.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?