Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 22.4.2009 21:49:36
|
|
|
|
Sneža
|
Naravno da se ne ljutim,može samo da mi laska ,ali neznam možda se prase ljuti
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 22.4.2009 21:50:34
|
|
|
|
dunja RR
|
prase nadam se da se ne ljutis
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 22.4.2009 21:57:51
|
|
|
|
prase
|
Nije tako lako naljutiti prase, moraćete više da se potrudite Kako me dugo nema, ne bih se začudila da me niko više i ne pominje, a kamo li da me pobrka sa nekim drugim korisnikom Al' držim vas ja na oku, prase vidi sve he-he-he...
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 22.4.2009 22:07:58
|
|
|
|
guppy RR
|
evo pozdrav za prase i od gupike i mračnog NS :)
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 22.4.2009 22:37:02
|
|
|
|
eugenija
|
Prase, drago mi je da si se javila, sredi to sa Telenorom, pa dođi na partiju moždikanja
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 24.6.2009 9:41:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Prase obožavam tvoje postove ...tako odlično obrazložiš ...izmoždikaš .... ma odlično
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 23.9.2009 9:02:57
|
|
|
|
Anoniman
|
nema ni nje .... pa majku mu Prase evo puna tepsija baklave
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 23.9.2009 9:03:57
|
|
|
|
Jeca*
|
Prase se vratila na posao...pre neki dan se javila u temi, mislim da je Kako povecati kolicinu mleka.
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 21.11.2009 21:47:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Miss you chick
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 21.11.2009 21:57:03
|
|
|
|
Dora
|
Prasence naše, bez tebe RR nije ista!
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 28.12.2009 12:59:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Kao što Dora reče RR nije isti bez tebe
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 28.12.2009 13:01:22
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam sa njom u kontaktu. Ona je bas u guzvi, a na poslu ne moze na net... prenecu joj pozdrave
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 28.12.2009 13:04:52
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala Jeco ...nego sam je sad skužila u temi "bolan rast zubića" pa mi i ova tema na um pade
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 3.8.2010 9:36:46
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Prase "za kafu koja je društveni događaj, a ne napitak"
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 3.8.2010 15:45:52
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Prase "za kafu koja je društveni događaj, a ne napitak" Nego sta je nego drustveni dogadjaj... bar za mene, to jest, nas
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 18.8.2010 15:42:07
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Prase moje dragooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 19.9.2010 15:40:53
|
|
|
|
NadaR
|
Bas mi nedostaje mozdikanje nase drage Prase
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 19.9.2010 17:09:27
|
|
|
|
marince1
|
JEco kako nam je prase?KAd ce beba?
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 19.9.2010 17:32:25
|
|
|
|
Jeca*
|
svakog trenutka se očekuje bebica prase je superiška, pupupu
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 4.2.2011 15:40:04
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ja znam da bi Prase naša draga sad imala da napiše koju mudru na trenutno aktualnoj temi "problemi u srbiji" Prase pozdrav
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 17.6.2011 15:05:44
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 19.6.2011 23:26:32
|
|
|
|
prase
|
Zene, raspadam se... Bila bih redovnija ovde i u mnogo cemu drugom da dan kojim slucajem traje 34 sata... Ali nece, probala... Kako ono bese, radim kao konj, zivim kao pas a u stvari sam magarac... Tako mu dodje... Sta da pricam dalje kad sam dala bebu u jaslice a nije ni 9 meseci napunila Kad prodje ovo sto traje, guzva, ako prodje ikada, vracam se u velikom stilu
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 19.6.2011 23:27:42
|
|
|
|
Ana RR
|
Prase, da te hug-nem jednom
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 11.6.2013 15:06:19
|
|
|
|
Lu
|
Ostao mi u glavi kometar od Viking...pa rekoh da zajedno promoždikamo IZVORNA PORUKA: viking RR Ja učestvujem u ovome zbog timskog duha, ali priznajem da uopšte ne vidim smisao ove igre.... Nije mi normalno da 100 žena sedi za kompom i kuca neke gluposti, koje inače nikad ne bi, a za to vreme se "iza paravana" broje neki zamišljeni poeni na potpuno netransparentan način. A čak i da je sve trenasparentno, i dalje ne vidim čemu sve ovo, protiv koga se takmičimo i zašto, mislim, sve mi koje učestvujemo smo inače ovde skoro svakog dana već godinama, i ne znam šta ćemo promeniti time što ćemo nedelju dana objavljivati gluposti, spamovati ljude na Fejsu i trošiti sate samo da bismo imali više postova. Ne znam, meni je ovo potpuno "van mozga", ali učestvujem... Izvinite.
|
|
RE: Dan, kad je prase moždikalo... 11.6.2013 15:08:05
|
|
|
|
Lu
|
Inače, poželila sam prasence puuuuno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?