|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
26.4.2013 9:55:24   
Modessty
evo par slikica sa moba i od mene!

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 701
26.4.2013 9:56:10   
Modessty
mati sledeći put opet pivo, nema vajde od kafe! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 702
26.4.2013 9:59:41   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: mati

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty

Žao mi je što Milenatea i Ivanka nisu bile tu.

user posted image

I Iva. user posted image

ja sam došla kući u 14h, a gospođica Iva je spavala od pola 3 do pola 6 i ja taman ugrabila da spremim ručak za danas i njima večeru (jer izlazim za koji minut i vraćam se oko 4), pa otišla na posao u 19h i vratila se u 22:50 user posted image

Neki drugi put...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 703
26.4.2013 10:00:50   
J@n@
user posted image user posted image !Bas vam zavidim...tako bih kafenisala sa vama...moze i pivce...user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 704
26.4.2013 10:02:13   
mati

mati sledeći put opet pivo, nema vajde od kafe! user posted image

Ma kakva kafa, to mi vise ne odgovara, ali mi pivo itekako prija. user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 705
26.4.2013 10:40:07   
Jole84
Super su slikice user posted image Šerpi ne zeki,baš si mačka,Toma će da bude ponosan na mamu user posted image Mati u pravu si za Lenu,ako mi je ostavi,više se ne vrati dete kući. Da znate samo kako mi je divan crtež nacrtala "Lena i Jovana",dve devojčice,sunce,drvo....kad dođem kući i pogledam da je čak i ptičicama na grani obeležila naša imena,htela sam da padnem u nesvest,duuuuša user posted image user posted image
Mod,mogu da te zamislim kako si posle branila Danilov fejaji user posted image Al on i Mata su preslatki,baš se lepo izigrali.
Lana od LJ je malo bila stidljiva,ali nadam se već sledeći put će da juri s klincima user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 706
26.4.2013 11:09:22   
nata11
Super su slikice klinaca a i Vaše cure naravno. Baš ste uživale, nadam se da samo da su trudnice pile bezalkoholno pivo user posted image , a i da nisu neće se bebice buniti za jednu čašu.

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 707
26.4.2013 11:18:49   
Jole84
Nato,nadam se da ćeš jednom da nam se pridružiš ako dolaziš na ovam' user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 708
26.4.2013 13:29:24   
nata11
Jole cesto idem na ''tam user posted image bar jednom u dve nedelje ali je to uvek neka brzinska organizacija. Bice prilika user posted image vi ste mi najblize posto u LE nemam nikog sa RR

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 709
27.4.2013 11:20:54   
hanka
Sugradjanke user posted image slicke su vam prelepe a malisani su prave bombonice.Ljubim vas sve i nadam se da cu sledeci put uspeti da dodjemuser posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 710
13.5.2013 10:22:56   
Anoniman
Devojke,danas sam postala matorija za jednu brojku user posted image
Jeste li raspolozene da se malo castimo? Od srede ce valjda lepse vreme. Meni odgovara bilo koji dan I vreme. Pisite kad koja moze. Ljubim vas

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 711
13.5.2013 10:47:41   
Ivanka 75
Srecan rodjendan Bebi user posted image
Meni odgovara samo petak popodne i vikend... kao i obicno user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 712
13.5.2013 11:30:37   
Leax

IZVORNA PORUKA: bebi13

Devojke,danas sam postala matorija za jednu brojku user posted image

Srecan rodjendanak user posted image user posted image i sve najlepse ti zelim user posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 713
13.5.2013 16:32:51   
mati
Srecan rodjendan bebi13!!!
Ja bi trebalo da sam slobodna, kad god se vecina dogovori...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 714
22.5.2013 23:59:51   
Azra_
Ako se uskoro organizujete, zovite i mene! Konačno sam u Nišu za stalno!

Kad sam ovde, da malo skrenem s teme, mame, kažite mi neku dobru igraonicu gde mogu da odvedem dete da se pošteno izigra. Sad kad su grozni dani, da ne bude u kući stalno...nije bitna lokacija, samo da je lepo....

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 715
23.5.2013 10:10:17   
Modessty
hej Azra!!!!user posted image Pa javi se bre ženo da se malo družimo! user posted image

I žene kad idemo na kafu?!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 716
23.5.2013 11:33:36   
mati
Kafa? moze... Valjda ce da se prolepsa malo ovo NEvreme.
Azra i ja sam trazila cele zime igraonicu koja radi preko dana tako za igranje, ali bezuspesno. Sad je lakse , jer u tvrdjavi kafici imaju svasta za decu, sto mozes videti po slikama gore. Ja Matu vodim kod prijateljice koja drzi igraonicu, samo sto mi je na drugom kraju grada pa me mrzi da se vozimo toliko...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 717
23.5.2013 13:07:20   
Ivanka 75
Ajte zene i ja konacno da dodjem na druzenje, za vikend sam slobodna ko pticica user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 718
23.5.2013 21:05:10   
Azra_
Deluje mi da No-NO nije loša. u Dušanovoj je. verovatno je radnim danom prepodne otvorena, a za Bla bla u Duvaništu sigurno znam da radi stalno, samo da se ubode kad nisu rođendani. Kad je lepo vreme, nemamo problem, imamo veliko dvorište, a i parkić nam je blizu.

Javljajte se žene... Meni je muž na odmoru do sredine juna, mada on i kod kuće radi, ali mogu da se iskradem nekad. Mali će mu prokljuvati glavu ˝mamamamamamama˝.user posted image

< Poruku je uredio Azra_ -- 23.5.2013 21:06:27 >

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 719
23.5.2013 22:04:36   
serpica
Moze li subota prepodne oko 11h u tvrdjavi ako nema kiseuser posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 720
23.5.2013 22:11:24   
serpica
Subota oko 11h tvrdjava ako nema kise,moze?

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 721
23.5.2013 22:22:53   
Ivanka 75
Može subota, 11h, Tvrđava user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 722
23.5.2013 23:52:29   
Azra_
Što se mene tiče ok...samo da nema kiše...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 723
24.5.2013 9:14:44   
Modessty
Može ali ja verovatno, tj sigurno moram da vodim Danila

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 724
24.5.2013 9:16:56   
Ivanka 75

Može ali ja verovatno, tj sigurno moram da vodim Danila

Povešću i ja Ivu user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here