Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 17.5.2013 21:20:44
|
|
|
|
jela 76
|
Alex, čestitam ti! Ja sutra idem na uz, da ih prebrojimo, što bi rekao moj dr. Devojke, samo napred!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 17:49:21
|
|
|
|
alex88
|
Jelo jesi bila na uz,koliko vas ima?
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 19:31:04
|
|
|
|
lalojedac
|
jelo koliko vas je? volela bih da vas ima vise ali hvala Bogu,samo nek je sve u redu a broj nije bitan... devojke jedno pitanje,ja sam na sredini druge kutije kontracepcije i u cetvrtak nam zakazali ali mi nisu rekli sta,pa me zanima sta se radi taj dan i koliko para da ponesem,odradila sam sve analize koje su mi trazili i sve je u redu,i jos tad su mi zakazali za 23.05 ali mi nisu rekli koji su pregledi u pitanju,ako neko zna,znacilo bi mi da mi kaze...pozdrav devojke i samo hrabro.....
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 19:57:25
|
|
|
|
alex88
|
lalo radice ti ultrazvuk i reci kog dana ciklusa da dodjes,ne bi trebalo nista drugo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 19.5.2013 22:14:25
|
|
|
|
jela 76
|
Evo me! Još je rano, tek peta nedelja, ali žurilo nam se. Pa, jedno sigurno, a pored je neka crna mrlja, pa da se ne iznenadim ako za nedelju dana ''iskoči'' još jedno. Dešava se... Videćemo. Biću zadovoljna u obe varijante! Alex ! Lalo, samo ti rade uz, i dogovarate se za dalje. Samo opušteno, bitno da je počelo.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 8:42:36
|
|
|
|
lalojedac
|
divno jelo,cestitam najvise me zanimalo zbog para,koliko bese uz dole,jer su nama sve nekako naplacivali vise stvari pa ne znam cenu? ma da,konacno smo stigli do ovog koraka,godinama se mucimo a u Le smo krenuli 19 juna prosle godine i evo u junu je vto pozitivni smo,imamo i straha,normalno,ali draze mi je da mislim da ce sve biti ok i da cu za mesec dana biti trudnjaca zaprasite nas vas dve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 8:57:06
|
|
|
|
J@n@
|
Alex,Jelo, !Cestitam! !Zelim vam laku i lepu trudnocu!Uzivajte i vucite jakoooo!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 10:27:33
|
|
|
|
alex88
|
cestitam Jelo,zelim ti skolsku trudnocu.Takodje sam i ja otisla dve nedelje posle bete,dr mi je rekao da je jos mala trudnoca i da ponovimo uz za dve nedelje,ali misli da se primio jedan zvrcak,vidi se jedna mrljica a i zbog vrednosti bete.J@n@ vucemo vas sve jako za nosice...Lalo uz je 1500din
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 19:47:47
|
|
|
|
ivanicasale
|
Devojke evo mene ponovo,morala sam da se malo izolujem.Nadam se da mi ne zamerate.Novim devojkama zelim dobrodoslicu na forum i puno srece.Alex i Jelo cestitam na male bebice.Jelo nadam se da su dvojke!!!Tu sam da se radujem sa vama:) Lalo samo napred,radice ti samo uz ne brini!Pozdrav
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 19:59:01
|
|
|
|
17 joka
|
Jelo da bude i druga bebica ako ne uzivaj u tom jednom daru od BOGA Lalo mila moja srecno i bices ti nama trudna svim srcem
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 22:33:18
|
|
|
|
marly
|
Lalo jel ti ovo prva vto?Ja idem u julu...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 23:02:35
|
|
|
|
jela 76
|
Ivanice, Joko, Lalo, Jano, Alex - divne i hrabre žene! Ljubi vas i vuče Jela!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 20.5.2013 23:06:34
|
|
|
|
17 joka
|
Jelo vuci, i ti si divna zena mazi tibu i uzivaj
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 11:20:44
|
|
|
|
Mariolka
|
Devojke nisam stalno na forumu,ali vas pomno pratim i zelim: Svim devojkama koje su zelim da uzivaju u svojoj trudnoci,a ostalim sve najbolje imajte strpljenja,nade i vere i da sve,a i ja sa vama u skorije vreme budemo !!!!! Pozz!!!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 11:48:09
|
|
|
|
lalojedac
|
jeste mi prva vto i imam malu tremu zbog ishoda,ali s druge strane sam mirna jer znam da smo na prao mesto otisli,godinama nas zavlace,a eto konacno smo stigli do vto price,molim se da sve bude u redu i da vam javim lepe vesti..ja dobijam oko 5 juna tako da smo posle toga dole...drzite palceve
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 12:12:33
|
|
|
|
lalojedac
|
zenskice jos jedno pitanjce,kad se pocinjem sa famoznim inekcijama,to mi je najgori deo cele vto price,mrzim ih... i da li hoce mucnina od kontracepcije, juce sam u sred prodavnice sa materijalima za torte morala da izletim napolje,jer mi je od onih mirisa tako bilo muka,da prosto ne znam kako sam uspela da susdrzim i ne povratim,od jutros ista prica...do sad nisam nista osetila a pri kraju sam druge kutije!
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 14:53:34
|
|
|
|
marly
|
Lalo bice sve ok,sigurno...ja jedva cekam jul da odradimo vto.Zelim ti puno srece,isto nkao i sebi
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 14:56:03
|
|
|
|
marly
|
A mucnina hoce.To su mi rekli u Leskovcu,Ja je srecom nemam.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 21.5.2013 22:50:46
|
|
|
|
17 joka
|
srecno svima
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 7:40:39
|
|
|
|
daca77
|
Lalo, mucnina se moze javiti kod uzimanja Mikroginona...ja sam je uvek imala, kada sam uzimala po 2 tabl.dnevno.
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 9:08:50
|
|
|
|
lalojedac
|
hvala zene...niko mi ne rece za inekcije,kad se pocinje sa njima? drzite palceve,ujutru smo u Le a danas sam na slavi kod zaove pa me nece biti...javljam vam se sutra
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 22.5.2013 9:54:03
|
|
|
|
Mariolka
|
Lalojedac sto se tice injekcija meni su poceli davati od 3 dana ciklusa i mogla sam birati ruka ili stomak,pa kako prvi put pocnes tako se nastavlja,mada pred vto sam dobija 2-3 injekcije koje se daju u stomak,mislila sam da to izbegnem ali ipak nije moglo te injekcije moraju u stomak. Mista nije strasno sem sto malo pecka kad se primaju.
< Poruku je uredio Mariolka -- 22.5.2013 9:55:16 >
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.5.2013 17:30:23
|
|
|
|
lalojedac
|
evo mene,vratili smo se...uz je uredan,malo mi je zavaljena materica ali kaze da je to u redu,kazu da lepo reagujem na kontracepciju i da cu biti na nekom kratkom protokolu,nemam pojma sta to znaci,imam jos 7 tabletica i 3 dc da idem na kontrolu i tad cu dobiti inekcije a od 7 dc da budemo dole. Jedna zena je zvala dok smo cekali da javi da joj je pozitivna beta i bas su svi na klinici bili radosni i komentarisali o njoj,kazu bila je vedra,pozitivna i uspela iz prve iako je vise puta bilo zamrzavanja spermatozoida,hvala Bogu...tako zenske,primaklo se i nase vreme i nadam se da cu vam javiti pozitivne vesti, dr Nebojsa kaze da misli da ce sve biti u redu jer sam mlada i bla,bla,jedino ce biti problem koliko cemo upotrebljivih spermatozoida imati ali dace Bog pa ce ih biti taman koliko treba....srecno svima...
|
|
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 23.5.2013 17:31:42
|
|
|
|
Jole84
|
Lalo
|
|
RE: VTO - Klinika SPEBO Leskovac 25.5.2013 12:48:32
|
|
|
|
jela 76
|
Lalo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?