Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 24.8.2009 12:12:14
|
|
|
|
mikanica
|
to i pokusavam... samo trazim tu temu?? cek, cek
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 24.8.2009 12:21:02
|
|
|
|
mikanica
|
evo jedne malo veselije
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 25.8.2009 14:48:31
|
|
|
|
Nellyca
|
nadam se da je uspelo
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 27.8.2009 14:18:16
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:03:03
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Nadam se da sam uspela
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:05:29
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Recitemi trudimse da ubacim sliku i asledila sam uputstvo guppy-a i prepisala sam kod koji je bio u slikomat.com tamo naravno sam kopirala i opet nemogu otvoriti sliku.U cemi grsim.Molim vas pomozitemi
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:08:22
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
molim vas recite mi dali vi vidite sliku moje male lepotice
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:11:03
|
|
|
|
Lu
|
Super mama,jesi kliknula na prvi link (dupli klik),kopiraš i u poruku paste, ne u onaj mali prozorčić iznad poruke,koji koristimo za linkove Vidi se slika kad se klikne na nju,pokušaj još koji put
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:16:04
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Lu objasnimi molimte zasto se neotvara.ja sam kopirala u slikomat i bukvalno prepisala ovde kod i nemoze da se otvori.Molimte ako nije ti tesko objasnimi korak po korak sta da uradim gde da kliknem, jer nisam te razumela.Izvini sto te maltretiram
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:21:35
|
|
|
|
Lu
|
Ja vidim tvoju sliku kad kliknem na user posted image. Kopy prvi link u slikomatu i zatim u poruku paste, to je to,ne znam zašto neće
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:25:36
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:28:37
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Lu evo ponovo pokusavam u slikomatu u browsw stavila sam sliku i pritisla sam kopiraj onaj kod za forume(PHPBB) i dalje sta da radim
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 16:45:42
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Nista od slike
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:06:55
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: SUPER MAMA Lu evo ponovo pokusavam u slikomatu u browsw stavila sam sliku i pritisla sam kopiraj onaj kod za forume(PHPBB) i dalje sta da radim I paste u poruku Evo gdje si poriješila,nisi dobro kopirala link,mora da počinje sa url i da završava sa url,znači nisi dobro kliknula,samo dvaput i da poplavi to je to,nemoj ga pratiti mišem od početka do kraja(ovo je se meni dešavalo pa predpostavljam i tebi
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:14:34
|
|
|
|
simke
|
Kad otvoris poruku iznad prozora gde pises imas opcije.Klikni na opciju link, otvorice se manji prozor, tu paste ono sto si copy,potvrdi,zatvara se manji prozor,onda klikni na potvrdi da posaljes poruku Ala sam objasnila Nadam se da si razumela
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:16:22
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: simke Kad otvoris poruku iznad prozora gde pises imas opcije.Klikni na opciju link, otvorice se manji prozor, tu paste ono sto si copy,potvrdi,zatvara se manji prozor,onda klikni na potvrdi da posaljes poruku Ala sam objasnila Nadam se da si razumela Simke to je kada postavljamo link,za sliku se kopira direktno u poruku
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:17:41
|
|
|
|
simke
|
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:19:20
|
|
|
|
simke
|
Da Lu sad vidim da moze i tako,ali ranije nije moglo(bar kod mene),pa nek proba
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:22:47
|
|
|
|
Lu
|
< Poruku je uredio lu -- 28.8.2009 22:25:36 >
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:24:58
|
|
|
|
Lu
|
Vidi stvarno može i tako Baš sam brzopleta u odgovorima,sory simke Ajde probaj supermama u prozorčić kopirati! U svakom slučaju mora da počinje sa url//http
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:37:40
|
|
|
|
simke
|
A jos je sve bilo na slovenackom,pa je umesto link pisalo povezava Ajoj ala sam se napatila A SUPER MAMA je izgleda odustala
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:40:21
|
|
|
|
Lu
|
Supermama pretražuje portal,a mi se ovdje mučimo da joj postavimo sliku Nije ona ni vidjela da sam joj postavila njenu slikicu
|
|
|
|
RE: Kako se smanji i ubaci slika? 28.8.2009 22:42:56
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: simke A jos je sve bilo na slovenackom,pa je umesto link pisalo povezava Ajoj ala sam se napatila A SUPER MAMA je izgleda odustala Pa u mene i sad piše dodaj povezavo A znaš kako mi je guppy objasnila,imaš globus i pločicu,tu kopiraj link
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Повратак на посао након породиљског одсуства.AdminСа којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?Немам проблем да се вратим на посао. (
0%)
Преоптерећење и недостатак енергије. (
0%)
Прилагођавање иновацијама и променама на радном месту. (
0%)
Страх од губитка посла. (
0%)
Проблеми у равнотежи између посла и породице. (
0%)
Ukupan broj glasova: 0Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!