Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.2.2013 23:03:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Sanja mila, evo i tvoje priče, hvala ti na njoj KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 26.2.2013 23:33:23
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Didy Mogla bih i ja svoju s drugog porođaja, da ulepšam onaj prvi put. Dok ne zaboravim sve detalje. Napisala, poslala. Hvala mila, evo je KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 0:36:26
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: Didy IZVORNA PORUKA: Didy Mogla bih i ja svoju s drugog porođaja, da ulepšam onaj prvi put. Dok ne zaboravim sve detalje. Napisala, poslala. Hvala mila, evo je KLIK Jeee! Brzi ste, svaka cast! Skoro kao moj porodjaj.
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 9:07:28
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Sanja mila, evo i tvoje priče, hvala ti na njoj KLIK prikazuje cvrckovu pricu kad kliknem
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 9:50:55
|
|
|
|
Sanja90
|
Ali ovo nije moja prica,vec sam je citala ne secam se cija je,ali moja nije! Jel moze to nekako da se ispravi?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 10:14:49
|
|
|
|
Sanja90
|
E da,inace imam jos jednu porodjajnu pricu da napisem br.2 ,pa da vam posaljem,ali sacekacu malo,da vidim da li cete moci da ispravite moju prvu porodjajnu pricu jer nije moja
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 12:03:54
|
|
|
|
Sanja90
|
Samo da javim, vidi se moja prica jedino sto pocetni deo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.2.2013 12:07:20
|
|
|
|
Sanja90
|
E samo da javim da se vidi moja prica samo sto na vrhu tamo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi Inace nesto strasno koci ovaj sajt...
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:47:03
|
|
|
|
Skockica
|
Gde je moja pricica, ima vec tri nedelje kako sam poslala?
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:56:14
|
|
|
|
dunja RR
|
Draga Skockice, proverila sam mailove (i spam), nije nam stigla tvoja priča; probaj da pošalješ ponovo, ili forwarduj mail koji si slala, da vidimo o čemu se radi.
< Poruku je uredio dunja RR -- 2.3.2013 18:57:46 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 18:58:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 E samo da javim da se vidi moja prica samo sto na vrhu tamo gde stoji kao deo price i dalje nije moj,ali nadam se da ce i to da se sredi Inace nesto strasno koci ovaj sajt... Kod mene je sve ok, programeri sređuju sajt, pa možda zbog toga ima malo problema. Ja sve vidim kao i u mailu koji nam je stigao od tebe
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 19:04:53
|
|
|
|
Sanja90
|
Dunja,sad je sve ok,vidi se sve Tog dana su sve i sredili.E sad cu da pripremim i drugu porodjajnu pricu,a za trecu cemo da sacekamo septembar
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 22:26:22
|
|
|
|
Skockica
|
Draga Dunja nadam se da je sad ok
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 2.3.2013 22:36:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Mila, stigla je, pripremiću je sada
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.3.2013 1:14:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Skockica Draga Dunja nadam se da je sad ok Evo je mila, hvala ti na divnoj priči KLIK
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 3.3.2013 1:31:51
|
|
|
|
Skockica
|
Dunjice bas si me obradovala, hvala ti
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 27.4.2013 19:33:54
|
|
|
|
buba.marica
|
i ja sam poslala svoju pričicu nadam se da će te je uskoro i objaviti . Hvala :-*
< Poruku je uredio buba.marica -- 27.4.2013 19:34:15 >
|
|
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 28.4.2013 17:10:03
|
|
|
|
dunja RR
|
buba.marice, hvala mila na divnoj priči, objavili smo je OVDE Napišite nam svoju priču
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 30.4.2013 21:42:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Pišite nam svoje priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 11:52:37
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja sam juce poslala moju drugu porodjajnu pricu
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 12:01:30
|
|
|
|
dunja RR
|
Super Objaviću je u toku dana
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 9.5.2013 12:16:33
|
|
|
|
Sanja90
|
Super
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:32:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Stižu nove priče
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:36:51
|
|
|
|
dunja RR
|
MajkaHrabrost: Moja porođajna priča MajkaHrabrost hvala na divnoj priči
< Poruku je uredio dunja RR -- 13.5.2013 10:37:08 >
|
|
RE: Nova rubrika "Porođajne priče" 13.5.2013 10:48:33
|
|
|
|
Sanja90
|
Jedva cekam da ih procitam
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?