|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zubići - redosled?
10.4.2013 12:24:23   
Moiraina
Kada bi trebalo da izniknu petice? I jesu li one stalni zubi? Moj sin ima 2g. 8m. i petice nam nisu ni na vidiku user posted image
Trebalo bi svakako da idemo kod stomatologa sledeće nedelje, pa ću videti sa njim, ali da pitam i ovde...

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 401
10.4.2013 12:31:05   
Anoniman
prvo donje jedinice (zajedno) pa gornje jedinice (zajedno) pa gornje dvojke i sad jedna gornja cetvorka, a sprema se i druga.

(odgovor članu Moiraina)
  Direktna veza do poruke: 402
11.4.2013 0:41:36   
Bebilina
Sincicu je prvo izasla donja leva jedinica sa 7meseci i 16 dana, pa onda donja desna jedinica sa 8 meseci i 3 dana. user posted image  Ostale cekamo, mislim da ga svrbe donje dvojke.

Cera je dobila donje jedinica sa 6 meseci, onda pauza do 9 i od 9 do 12 10 zuba- gornje jedinice, donje dvojke, gornja dvojka, cetvorke i druga gornja dvojka koja je cekala sve cetvorke pa onda ona. Onda od 14 meseci trojke, pa petice, sve do poslednje sa 22 meseca.
Kazu da sto kasnije izrastu, kasnije ce i ispadati da ustupe mesto stalnim. Ceri sa 5.5god krenule da se klimaju donje jedinice i iza te koja joj je prva izrasla se vidi novi zub. user posted image

You give them life, they give you more to live for...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
20.4.2013 10:30:46   
Moiraina
Danas, 6m 2d - jedinica dole levo
Dole desno, gde sam mislila da će prvo da izbije, je i dalje modro i natečeno i baš ga muči

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 404
4.5.2013 22:07:41   
New Mom
Nikolaj
dole levo jedinica (5m,20d)
dole desno jedinica (5m,21d)
gore levo jedinica (6m,10d)
gore desno jedinica (6m,12d)
gore levo dvojka (7m,10d)
gore desno dvojka (7m,25d)
dole levo dvojka (10m,8d)
dole desno dvojka (10m,10d)
gore levo četvorka (1g,20d)
gore desno četvorka (1g,20d)

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 405
4.5.2013 22:12:45   
madre
nama tek sada izbijaju leva gornja i desna donja petica! tesko mu je bas, ali proci ce...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 406
4.5.2013 22:17:25   
New Mom
Ja sam biser koji nije ni pokontao kad su Kaći izbile petice. Da nije pala pa sam joj pregledala da su joj zubi čitavi, ne bih možda još znala da ih ima.user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 407
4.5.2013 22:18:44   
Ana RR
Marku je koooonačno pre neki dan izbila jedna trojka, druga samo što nije. Dvojkama ni traga ni glasa user posted image Ima 21 mesec a od zubića 4 jedinice, 4 četvorke i vrh jedne trojke user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 408
5.5.2013 15:55:48   
Mama.Veki
Nama je proces izbijanja zubica jako dug i naporan. Prva dva zubica dole su mu izasla na 6,5 meseci. Posle jos gornje jedinice i dvojke. Znaci na 10 meseci je izasao poslednji od tih 6 zuba. Pa sam i mislila da ce mu lakse i brze izaci i drugi, ama jok! Prosli su meseci i meseci, pocela sam da se tripujem da mu nece ni izaci, i kad su krenuli odjednom na 18 meseci, uzas! Evo sad je 19,5 meseci i poslednje dve donje trojke mu izlaze i nikako da probiju, a toj se budi nocu po sto puta i nece da jede i vise mi je dosta od tih zuba! Posle ostaju jos samo petice od mlecnih zubica, ama te izlaze nakon dve godine koliko ja znam... malo da odmorimo...

Ana RR mom sinu su prvo izasle gornje trojke pa i cetvorka, pa tek donje dvojke..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 409
5.5.2013 21:42:30   
Ana RR
Mama.Veki, moj sin je osuđen na to da nema dvojke (gornje) jer ih ja genetski nemam (nema ih niko sa tatine strane) a mm iz nekog nepoznatog razloga nema jednu dvojku (imao je mlečnu ali stalnu nema). Tako da.. user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 410
5.5.2013 21:51:21   
lesica

IZVORNA PORUKA: lesica RR

IZVORNA PORUKA: lesica

IZVORNA PORUKA: lesica

Sa 8 meseci-donja leva jedinica
sa 9 meseci-donja desna jedinica
dan pred rodjendan sam koooonacno uspela da vidim da su joj izbile gornja desna cetvorka i gornja leva cetvorka
pre dva dana izbila donja leva cetvorka
danas donja desna cetvoka
ovih dana ocekujemo gornju levu jedinicu,a od desne ni najave user posted image

Mislim da niko nema ludji redosled izbijanja zubauser posted image

Ovako je bilo u maju a od tad:
U junu gornja leva jedinica
u julu gornja desna jedinica
u avgustu obe gornje dvojke
u septembru donja leva dvojka
u oktobru donja leva trojka
pre nekih desetak dana pocele su da izbijaju preostale trojke i to je prvo probila donja desna a pre nekih tri dana odjednom i obe gornje.

Danas primecena i donja leva petica,desna ce ovih dana a i gornje samo sto nisu.
Nije ni cudo sto je skroz slinava i zapusena sa upalom grla kada su joj unazad deset dana ruke non stop do laktova u ustima.user posted image

Evo sad nadjoh kako je izgledalo Lenki izbijanje zuba. Uglavnom sa 22 meseca je imala sve mlečne zubiće.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 411
5.5.2013 22:49:07   
Mama.Veki

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mama.Veki, moj sin je osuđen na to da nema dvojke (gornje) jer ih ja genetski nemam (nema ih niko sa tatine strane) a mm iz nekog nepoznatog razloga nema jednu dvojku (imao je mlečnu ali stalnu nema). Tako da.. user posted image

Aha, ok ... To je vec druga prica user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 412
7.5.2013 9:08:41   
bea83
Konačno izađoše četvorka (treća po redu)  i trojka (prva po redu) i to naravno opet istog danauser posted image  Naravno uz propratne pojave temperatura, proliv, nervoza (kako to bajno zvuči, više je ustvari ličilo na besnilo) i štrajk glađu

(odgovor članu Mama.Veki)
Direktna veza do poruke: 413
7.5.2013 15:58:29   
Leax

IZVORNA PORUKA: bea83
temperatura, proliv, nervoza (kako to bajno zvuči, više je ustvari ličilo na besnilo) i štrajk glađu

user posted image Super si ovo napisala jos bi kod nas dodala i hronicno ne spavanje pa da slika bude kompletnauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu bea83)
Direktna veza do poruke: 414
7.5.2013 16:28:45   
cockic
leni prvi zubic
5m jedinica
6m jedinica
7m jedinica
8m jedinica
e onda dvojke imase pauzu prva oko prvog  rodjendana
i onda lancano ostale dvojke

da bi sad izbila donja desna cetvorka,mada lici mi da ce i ta trojka.

i sto kaze bea starajk gladju kod lene 3-4 dana,ona se i prehladila.mala tura 37.8 sama prosla.imala je jedno popodne.zub sam napipala prekljuce,koliko se secam.

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 415
7.5.2013 19:59:38   
Moiraina
Mojima trenutno obojici rastu zubići user posted image Mali je još na jednom, ali proviruje polako i drugi donji kec.
Velikom rastu petice, obe donje su već provirile, nikako da mu skroz izbiju i stalno mi se žali da ga boli. Za 3 meseca puni 3 godine i baš su kasno počele da mu niču (doduše i prvi zubić je dobio kasno).

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 416
7.5.2013 22:27:58   
Bebilina
I kod nas ista prica- ceri rastu stalni, sinu mlecni... user posted image
Cera se ne zali, jedva ceka sledeci, klacenje, ispadanje. Mada mislim da su donje jedinice koje ima lakse, gornje su bolnije, pa videcemo. Ona se kao beba nije uopste patila sa nicanjem, nadam se nece in sad.
Sin je danas hteo puno da se mazi i spavao jako dugo. Odmah posumnjala na zubice, kad pogledam gornju vilicu desni se izmedju jedinica i dvojki razdvojile, napravilo se udubljenje, al nije pukla koza. A zubi se unutra vide formirani duze vreme, bukvalno smo mogli kroz kozu da gledamo kako se formiraju vremenom. Interesantno posto sa cerom nisam primetila tako sta...

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 417
8.5.2013 8:40:08   
bea83
IZVORNA PORUKA: Leax RR

IZVORNA PORUKA: bea83
temperatura, proliv, nervoza (kako to bajno zvuči, više je ustvari ličilo na besnilo) i štrajk glađu

user posted image Super si ovo napisala jos bi kod nas dodala i hronicno ne spavanje pa da slika bude kompletnauser posted image

A pa to se kod nas podrazumeva pa zato nisam navelauser posted image  Šta god da mu fali on ne spava, ako se prejeo ne spava,ako je gladan ne spava, ako mu izlaze zubi ne spava, ako mu je malo zapušen nos ne spava, ako prducka ne spava, ako....i tako on uvek nađe razlog da ne spavauser posted image

Inače prešli smo u fazu "jedem sve što stignem", znači da se mukama vidi kraj, samo još da regulišemo proliv

Kad pomislim da imamo još 8 komada da preživimo zavrti mi se u glaviuser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 418
9.5.2013 16:13:17   
Moiraina

IZVORNA PORUKA: Moiraina
20.04., 6m 2d - jedinica dole levo

Danas, 6m 3ned - jedinica dole desno, konačno user posted image , baš ga je namučila

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 419
9.5.2013 16:22:14   
Anoniman
nas raspored je malo blesav, prvo donje jedinice odjednom, pa gornje jedinice pa gornje dvojke, pa jedna gornja cetvorka, pa jedna donja jedinica, pa sad druga gornja cetvorka...i to obicno po dva odjednom izlaze, pa sad ocekujem da se odmah pojavi jos neki, verovatno druga donja dvojka.

(odgovor članu Moiraina)
  Direktna veza do poruke: 420
9.5.2013 20:39:48   
Bebilina

IZVORNA PORUKA: Bebilina
Donja leva jedinica sa 7meseci i 16 dana
Donja desna jedinica sa 8 meseci i 3 dana

Evo novi, jutros videla, juce su verovatno izbili:
Obe gornje dvojke sa 9meseci i 7 dana user posted image

Jedinice su skroz formirane, mislim da nece dugo pre nego izbiju.

A ja sve zaboravljam kako pisem- jel bese njegova leva ili moja leva user posted image Tamo u chatu pisala moja, sad vidim ovde njegova...

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 421
9.5.2013 22:17:13   
leamalamut
Mojoj beci su prvo iznikle donje jedinice u paru , par dana pre nego sto ce napuniti 6m . Pa onda pauza . Posle meec i po izrasle su gornje jedinice i dvojke - sva 4 zuba odjednom . Sad opet pauza . Mada ovih dana neko blago ludilo , sumnjam na donje dvojke...

Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može

(odgovor članu Bebilina)
Direktna veza do poruke: 422
13.5.2013 9:13:33   
mlada_mama
Sofija nema zubica, voda joj ide od 3mj, i trpa sve u usta, zadnja 3 dana sam primjetila da su joj desne dole malo natekle i pobjelile. i kad je hranim kasikom place kao da sam je uvrijedila user posted image jel moguce da ce brzoo user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

(odgovor članu leamalamut)
Direktna veza do poruke: 423
13.5.2013 11:50:24   
Zemunka85
Mi ponovo imamo sve simptome nicanja zubica. Nervozna je juce ceo dan, budi se, kenjkava, balavi, grize dudu .. pakao ...
Samo mi nije jasno koji ce sada da izbiju, kada od 7. tj punih 6 meseca imamo osam zuba, sada vec skroz uzasli.
Jesu sada na redu cetvorke?

(odgovor članu mlada_mama)
Direktna veza do poruke: 424
13.5.2013 13:00:20   
Bebilina
Zemunka da, sledece obicno cervorke izlaze user posted image
Steta sto se tako mucite, al s pozitivne strane tim tempom mozda do godine imate sve mlecne i mirna backa user posted image

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tata "podojio" bebu dok se mama op...
POROĐAJ ponekad ne prolazi kako žene planiraju.
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here