|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
18.4.2013 8:06:14   
Figaro88
Filip je jako lepo ime.Ja volim i Djordje,Nikola,Nemanja.....David mi se isto puno svidja.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 601
18.4.2013 15:01:26   
MicinaMama
Meni se sada svidja i ime Kosta....tako se zove moj tata tj Konstantin,ali meni se svidja samo Kosta.

Ali svejedno mm nebi nikada dao da ponovim tatino ime sem nedaj Boze da ga nema.Imamo dogovor da necemo davati mena po familiji.

Ako ikada budemo imali musko dete zvace se Mihailo po slavi.Slavimo svetog Arhangela Mihaila.Mada cisto sumnjam da cemo imati musko dete.Svi rodjaci ode mm-a imaju same curice i sa majcine strane i sa oceve...pa tako mislim da cemo i mi isto tako.Do duse jos se nikome nije rodilo trece dete.Svako ima po dvoje (dve devojcice)...

Mada oni su mnooogggooo stariji od nas mislim da su svi sedamdeset i neko godiste.Mi smo bas mladi i zelimo jos decurlije pa nebitno sta budu.Ja sam vec i navikla samo na zensku decu.

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 602
19.4.2013 8:46:37   
Modessty

IZVORNA PORUKA: Verolina

mod, ja stvarno smatram da bi uz batu Danila isao bata Filip. To bi bez sumnje bio moj izbor. Licis mi na mamu od Filipauser posted image

user posted image Engimengi je mama Danila i Filipa, nije lepo da joj uzimam štos user posted image
A znam da mm neće Filip 100%
Sinoć mi kaže da odlučim onog trenutka kad ga budem prvi put videla u porodilištu user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 603
19.4.2013 8:47:56   
Modessty

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

Mada oni su mnooogggooo stariji od nas mislim da su svi sedamdeset i neko godiste.Mi smo bas mladi i zelimo jos decurlije pa nebitno sta budu.Ja sam vec i navikla samo na zensku decu.

Leleeee mnogo stariji a sedamdeset i neko! Pa ja sam sedamdeset i neko! A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam? user posted image Ja se ne osećam tako matoro

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu MicinaMama)
Direktna veza do poruke: 604
19.4.2013 8:55:01   
marince1
Mod opet decak?Diiiivno user posted image

Da je Dunja bila decak zvala bi se Filip ili PEtar

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 605
19.4.2013 9:20:28   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: Modessty

Leleeee mnogo stariji a sedamdeset i neko! Pa ja sam sedamdeset i neko! A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam? user posted image Ja se ne osećam tako matoro

Ja sam '80. pa se osetih matoro user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 606
19.4.2013 9:29:58   
pahulja76

IZVORNA PORUKA: Modessty

ja sam ˙76. i uopste se ne osecam matoro user posted image
inace, mm i ja imamo problem da izaberemo musko ime, tj. ja sam mu dala predloge al on se nesto mnogo misli.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 607
19.4.2013 10:13:32   
Anoniman
A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam?

veruj mi, ne zelis da pitas ...

(odgovor članu pahulja76)
  Direktna veza do poruke: 608
19.4.2013 10:19:46   
Olga75
ja sam evo na izmaku one prve mladosti , ode moj pubertet i adolescencija user posted image
a ime za decaka , hmmm pa ne znam ali Fedor i Konstantin su mi super user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 609
19.4.2013 10:22:26   
Modessty

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

A kolko vi to onda imate godinica, ako smem da pitam?

veruj mi, ne zelis da pitas ...

user posted image user posted image user posted image
ti si očigledno obaveštena
user posted image

Olga ja evo u pubertetu, sve me napale bubuljice user posted image

Izvinjavam se za "off topic" user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 610
19.4.2013 10:44:23   
Anoniman
eee, OZNA ...
jednom je bas MM izjavila kako je matora pa su je pitali koliko joj je godina, a ja sam na odgovor omatorila jos 10.
neka fala, sa razlogom se zene ne pitaju za godine.

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 611
19.4.2013 12:46:58   
MicinaMama
hahaha...jaojjjj izazvah pobunu user posted image !

Pa samo sam rekma da su stariji od nas.Ja sam 89 god,a mm je 87-o....Od mene su stariji skoro oko 15-ak i + godina.Hehehe nisam rekla da su ovako matori.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 612
19.4.2013 13:03:02   
Brand new mama
E,mila moja,ti se ni Slobe ne sjecas,a kamoli Tite,a ja sam sa Boskom Buhom u razredu bilauser posted image user posted image Ja vooollliiiiimmmm ime Konstantin(u stvari -htjela sam Milos Konstantin,ali moj dragi ima srcane napade u vezi mojih ideja),a svidja mi se i Jakov,Aron, Isak...volim jevrejska imena,sta cuuser posted image

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

Direktna veza do poruke: 613
19.4.2013 13:24:04   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Brand new mama

E,mila moja,ti se ni Slobe ne sjecas,a kamoli Tite,a ja sam sa Boskom Buhom u razredu bilauser posted image user posted image ]

Ahahaha user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 614
19.4.2013 13:28:03   
Olga75
ma BNM ti i ja smo ispisnice ? ikl sam ja starejsa user posted image
a i Bosko je onako zvucno ime kad bolje razmislim
Micinamamo , nema bune , mi stare zene za to nemamo snage ni volje ni zelje , izbunovale smo se dok si ti u vrtic isla i sad mozemo kako nam se hoce user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 615
19.4.2013 13:28:36   
MicinaMama
BNM hahahah..user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 616
19.4.2013 13:53:04   
Brand new mama

IZVORNA PORUKA: Olga RR

ma BNM ti i ja smo ispisnice ? ikl sam ja starejsa user posted image
a i Bosko je onako zvucno ime kad bolje razmislim
Micinamamo , nema bune , mi stare zene za to nemamo snage ni volje ni zelje , izbunovale smo se dok si ti u vrtic isla i sad mozemo kako nam se hoce user posted image

Ma na godinicu-dvije do penzijeuser posted image Meni je samo super fora to sto sam Ü30,jes' da se okrecem okolo kad mi se obrate sa "gospodjo" ili kad klinci kazu "teto",ali navikne se covjek. Mozes i Nikola(po Nikoletini Bursacu ili Tesli). MM,mila moja,moja baba se rodila u zavrsnici II svjetskog,a pradjed vozio austrougarske oficire,tako da sa te strane nemam pravo 'ic da se bunimuser posted image Jes' - rodila mi caleta sa 38,tako i ja imam jos koju godinicu fore za trece. Olga-a Dositej?

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 617
19.4.2013 14:01:22   
Olga75
pa BNM ja vise vremena za trece nemam moram na brzo drugo user posted image
a ono Dositej i to pa kolko su onda ziveli majkumu , mi sad
konfor imamo user posted image
elem znam je jednog klinca Dositeja , nije mi nesto po gustu
nego ako sad rodim , imacu pa ohoho , ko nekog odraslog mama i beba zvace se Felix
da ne kazem Srecko - jer koliko je srece imao da mu bas ja mater budem mora takvo ime da ima user posted image

< Poruku je uredio Olga RR -- 19.4.2013 14:02:20 >

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 618
19.4.2013 17:52:09   
Anoniman
MM,mila moja,moja baba se rodila u zavrsnici II svjetskog,a pradjed vozio austrougarske oficire

user posted image Moji su onda nesto okasnili ... cale (Miladin, moja ponuda za imena) se rodio '46, a deda (Spasoje) 1911.
Nema vise tih starih imena. Mislila sam drugog sina da nazovem Mihailo, ali se dvoumim. Bas mi veliki problem predstavlja sto imena vezujem za osobe koje vec znam (tako da imam uzasno negativne reakcije na Snezane).

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 619
20.4.2013 0:31:13   
MicinaMama
Ma sto se tice decaka uvek se okrecu Jovan,Nemanja,Milos,Marko,Lazar...to su uvek hit imena kod nas.

Npr moja kuma je svom sinu dala ime Danilo.Nisam skoro cula da je neko u mojoj okolini dao to ime,ali malom i pristaje i svidja mi se.Bas sada razmisljam i ne pada mi nista ne pada na pamet sem Kosta ili Konstantin..Meni je to nekako za sada naj bolje ime.

Ovde izgovaraju kao Konstantan,ali bas mocno izgovore i mnooogo mi se svidja.Ali znam da mm nebi to dozvolio .Lepo mi je ime i Petar,tako se mm zove.Brat mi se zove Zarko...i to mi je bas nekako posebno ime.heheheh ocigledno mi se svidjaju imena iz moje porodice user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 620
20.4.2013 10:40:34   
Verolina
Micina mama, Konstantin i jeste mocno ime.user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 621
22.4.2013 8:24:57   
cvećka
Ammm... nama su konacno dosla neka muska imena, Todor i Aleksej, mada nismo jos ubedjeni... Mm se zove Dario, to mi je oduvek bilo baaas lepo (:
Moj direktor je nazvao sina Sava, pola familije je htelo da ga se odrekne, nista mi nije jasno user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 622
22.4.2013 8:55:45   
Modessty
ovo je godina konstantina velikog pa računam da će biti puuuuno Konstantina user posted image
E cure baš me lepo nasmejaste. user posted image Olga i BNM niste matorije od mene. Tu smo negde user posted image
Moje dede su se zvale Branislav i Velimir i nijedno ime ne volim. Ne pitajte zašto, eto jednostavno ne volim. Igorov deda se zvao Danilo, pa kad sam to čula odmah sam rekla: e imaćemo sina koji će se zvati Danilo po dedi user posted image I iz zezanja godinama pre i pomisli na trudnoću, jednog dana se stvarno rodi Danilo.
Imala sam pradedu Stevana, koga sam obožavala. Pa mi zato u opciji i to ime. Sve ostalo iz familije mi nije baš odgovarajuće. Nešto mi se uvrtelo ono Nikola, ma koliko da je često.
Ma znam da ću doneti odluku tek kad ga rodim user posted image

(odgovor članu cvećka)
Direktna veza do poruke: 623
22.4.2013 9:05:21   
minna
Mod, Stevan je bas lepo, i cini mi se ne toliko cesto.
Mi smo bas imali muku sa muskim imenom, za zensko bih mogla da smislim dosta i ima ih vise koja su mi lepa, a za decake meni nekako bas tezak zadatak, nista mi se ne svidja

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 624
22.4.2013 9:07:04   
Modessty
minna a tek žensko je problem user posted image
za sad skupljam ideje, ima još vremena za razmišljanje

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here