Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2013 8:02:40
|
|
|
|
Pretty78
|
Martina ulazi u kupatilo i ne zna da je tata tamo da se tusira....kad je videla tatu kaze: jaoooooooooo tata pa ti imas malu kitu k`o David pokidala sam se od smeha a tata je je isterao iz kupatila
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2013 8:06:47
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 Martina ulazi u kupatilo i ne zna da je tata tamo da se tusira....kad je videla tatu kaze: jaoooooooooo tata pa ti imas malu kitu k`o David pokidala sam se od smeha a tata je je isterao iz kupatila
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2013 18:24:48
|
|
|
|
Figaro88
|
Ahahahaha Prity,strasno Vuk me jednom pitao dok sam ih kupala -Keka gde je Dreji pisa?
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2013 18:28:46
|
|
|
|
Trcosava
|
Žmu me zove da proveri stanje na putu kod nas, kažem ja ''ovo g*vno i dalje pada'', a Ana će u pozadini ''Mamaaaa, ne pada goo*vno pada sneeeeeg'' Ljubi je mama, oko moje sokolovo
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 18.3.2013 18:32:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Genijalac mali
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:20:27
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Dok smo bili bolesni moja mama je toliko bila dosadna i zvala nas je po 15 puta dnevno,posle 6 dana razboli se i ona i sad ja i mm pricamo kako ne znamo od koga je mogla da dobije kad se nije videla sa nama tek ce Lana ko joj je kriv sto nas je stalno zvala pa joj preslo preko telefona IZVORNA PORUKA: Nada RR Kaze M. sinoc : Razmisljao sam kad porastem da postanem tata . To ti je bas super. Samo kazes djeci da pokupe igracke i oni to urade,ne moram j a sam . crkavam od smeha! provale su im super! A ja pricam V pre neki dan kako su me napale macke kad sam prolazila kroz dvoriste, kaze on meni - Mama, da sam ja bio rekao bih ninjagoooo, i one pobegnu
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:42:23
|
|
|
|
Snelle
|
Ninjago Moja L ima foru da kaže: "Ja sam nindža" ali ne zbog ninjago-a već zbog tate.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:46:07
|
|
|
|
lesica
|
Ja ne smem ni da napišem kako Lenka kaže nindža A jako lepo izgovara slovo N,ali neeee njoj je zabavnije da zameni.
< Poruku je uredio marince RR -- 19.3.2013 20:12:49 >
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:47:30
|
|
|
|
Snelle
|
Hahahaha Lesice, i Lana tako kaže Iako sam je sto puta ispravila!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:49:20
|
|
|
|
lesica
|
I što je više ispravljam,ona sve više viče i sve glasnije
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 13:51:20
|
|
|
|
Snelle
|
Ma magupi, znaju da je to nešto nevaljalo pa namerno
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 14:05:45
|
|
|
|
Dada81
|
kako ja volim da ih slusam. Upravo je David u ladici nasao cistu svesku,sav odusevljen miluje bele listove :''Daj mama olovku,ovde nema ništa'' ubice me mm,nema gde nije crtao i pisao.. ''Davide,ali sta ces tu da pises (pokusavam da ga zadrzim) ''Pisacu tati da kupi pola kila kamaka '' Ne znam otkud mu to,mi kupujemo 900g(kanticu)
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 20:17:12
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja ne smem ni da napišem kako Lenka kaže nindža A jako lepo izgovara slovo N,ali neeee njoj je zabavnije da zameni. David onaj crtac Nindzago zove Mindzago
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 20:18:20
|
|
|
|
lesica
|
da,da to je to!!!
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 20:28:33
|
|
|
|
Sanja90
|
Sad moja cerka onu devojcicu Miu iz crtanog Mia i ja zove Zmija
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 19.3.2013 20:32:30
|
|
|
|
sneza24
|
Oblačim ja steznik (mider gaće) i David se smeje al mi nije jasno zašto pa ga pitam. Šta je Daki, što se smeješ? D : Mama ima velike gaće.
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 1:04:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Isla Iva u setnju sinoc sa tatom, videla polumesec na nebu i pita "Tata, a gde je drugi mesec?"
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 15:03:59
|
|
|
|
Sanja90
|
Ovo sam napisala vec u jednoj temi, moja cerka posto voli da slusa grupu Riblju Corbu kaze meni: "Mama,hocu da slusam rucak"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 15:13:01
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: marince RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja ne smem ni da napišem kako Lenka kaže nindža A jako lepo izgovara slovo N,ali neeee njoj je zabavnije da zameni. David onaj crtac Nindzago zove Mindzago Ajde sto zovu deca, nego pre neki dan moja baka kaze Vladi - ajde pusti malo mamu, gledaj taj tvoj Mindžago Crkla je od smeha kad sam joj rekla kako se zove crtani
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 15:23:24
|
|
|
|
Pretty78
|
Martina kaze meni juce: -mama kada cemo mi imati limunizu? -sta? -limunizu? -a sta je to limuniza? -pa onaj veliki beli auto!
< Poruku je uredio Pretty78 -- 21.3.2013 15:24:07 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 16:04:27
|
|
|
|
mtajcica83
|
Ja prije nekoliko otisla do jednog lika koji je mojima doguovao neke pare, i kazem svrcu koji ostaje sa babom i negoduje sto ja idem..Ani ide mama kod cika da uzme pare i odmah se vracam...Dosla ja brzo kuci, kuca neko na vrata, ulazi tetka a on onako iz sveg glasa Tetka, mama bilja kod cika i ciko mami dao paje i mama dosja...Mogu misliti sto bi neko iz komsiluka pomilsio da je cuo ..
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 18:54:15
|
|
|
|
marince1
|
Keko vidi,ja imam spajdermena u gace (im na gacicama sliku spajdermena) Redituje mii David ''Al je lep ovaj svet'' i ja mu uredno kazem bravo i teram ga da recituje tati,a on kaze ''nemogu mama,to je nasa tajna''
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 21.3.2013 19:40:55
|
|
|
|
Sanja90
|
Kaze meni Marija moja starija cerka dok sam bila u kupatilo (inace vole da mi otvaraju vrata kad sam tamo) "Mama ti imas veliku guzu i tata ima veliku guzu,a maja maluuuuuu"
|
|
RE: Da se smejemo našoj deci... :-) 26.3.2013 16:50:34
|
|
|
|
Trcosava
|
Jaoj mesec mi ne pominjite, detetu nikako da objasnim da postoji samo jedan mesec. Kad krenemo iz vrtića, pa se vidi mlad mesec,kaže ''mama, vidi mesec'', pa onda nastavi dalje... pa se onda iza drveta ne vidi mesec, pa kad ga spazi opet ''mama vidi još jedan mesec'' i tako dete nabroji jedno 5 meseca A najnoviji biser. Kažem ja njoj kad kaka, da se napne i da kaže ''izaaaaađi govance'', sedi ona sad na noši, pa nešto ne ide. Siđe ona sa noše, nabi glavu u nošu i dere se ''izaaaaađi govance''
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?