|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu II deo
18.3.2013 13:00:11   
Ana RR
Pa gde nađoste petak user posted image ja radim, jbg, i to do 8, nema šanse da dođem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 501
18.3.2013 13:00:16   
Verolina

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojčice, devojke, žene user posted image

Pijemo kafu kod "Vuka", u petak popodne (tačno vreme i mesto dogovaramo ovde).

Dobitnicama čije se nagrade preuzimaju u RR kancelariji, mogu doneti na kaficu, samo mi javnite unapred da ponedem.

Za sada dolazimo:

Lesica RR
pandina
Figaro88
dunja RR

Ko će još da nam se pridruži? user posted image

Ja. U petak sam slobodnauser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 502
18.3.2013 13:07:21   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Devojčice, devojke, žene user posted image

Pijemo kafu kod "Vuka", u petak popodne (tačno vreme i mesto dogovaramo ovde).

Dobitnicama čije se nagrade preuzimaju u RR kancelariji, mogu doneti na kaficu, samo mi javnite unapred da ponedem.

Za sada dolazimo:

Lesica RR
pandina
Figaro88
dunja RR

Ko će još da nam se pridruži? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Sam Bog zna kad ću ja u Bg-u biti, verovatno kad svi budu klisnuli negde

p.s. lepo se provedite user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 503
18.3.2013 16:51:47   
Figaro88
E pa ovako,ako dolazim u petak moram da dodjem busom,i moram da povedem ovo cupavo samnom.A moje cupavo obozava da sedi po kaficima,tako da to nije problem.jedino sto ja nikada nisam isla busom za Bg,samo kolima.Znam naravno gde je autobuska,ali ne znam da li cu peske moci da se snadjem.Kolima ssve znam,ali to mi nekako nije isto.I koliko se putuje busom od Lazarevca do Bg-a?

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 504
18.3.2013 16:55:06   
Snelle

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Pa gde nađoste petak user posted image ja radim, jbg, i to do 8, nema šanse da dođem.

A gde nađoste sad kad sam ja u devetom mesecu i nije baš preporučljivo da se klatim busom user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 505
18.3.2013 16:57:35   
Figaro88
Sada sam gledala red voznje i ima buseva na svakih pola sata,cak i nekih ekspres koji staju samo na par stanica.

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 506
18.3.2013 19:40:33   
dunja RR
Figaro, od autobuske tramvaj sedmica (smer ka Ustaničkoj), ide direktno do Vuka, tu siđi (oko 15 minuta vozi tramvaj). Poslaću ti moj broj telefona na pp, pa mi pošalji sms kada uđete u tramvaj, i sačekaću te na stanici.

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 507
18.3.2013 21:17:12   
Figaro88
Mogu i autom ali da budem u Bg oko4-5huser posted image Ako je to kasno onda cu busom.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 508
18.3.2013 22:33:06   
dijana1*
I ja bih volela da se druzim sa vama ako moze ali bez Vuka. Njega bih uvalila svekijevcima , sto je sigurno sigurno jeuser posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 509
18.3.2013 22:43:08   
Figaro88
Ja moram Andreu da vodim,nemam je gde.A da povede jos neko dete,da ne bude da je samo moje pravilo haosuser posted image Salim seuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 510
18.3.2013 22:52:05   
dijana1*
Ja svoje vise nigde ne vodim. Plasim se da ce uci u tramvaj I traziti od cike da vozi ili da ce stati na sred Bulevara da zaustavlja vozila I da kontrolise dokumenta kao cika policajacuser posted image
Svasta njemu padne na pamet user posted image

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 511
18.3.2013 23:17:29   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Figaro88

Mogu i autom ali da budem u Bg oko4-5huser posted image Ako je to kasno onda cu busom.

Ja baš predložila vreme 17.00 (u pp odgovor), onda ti je to još lakše draga.

Jal ok vreme 17.00?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 512
18.3.2013 23:18:09   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Ana RR

A gde nađoste sad kad sam ja u devetom mesecu i nije baš preporučljivo da se klatim busom user posted image

user posted image

Ti nam se čuvaj user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 513
19.3.2013 9:20:18   
nela79

IZVORNA PORUKA: Figaro88

E pa ovako,ako dolazim u petak moram da dodjem busom,i moram da povedem ovo cupavo samnom.A moje cupavo obozava da sedi po kaficima,tako da to nije problem.jedino sto ja nikada nisam isla busom za Bg,samo kolima.Znam naravno gde je autobuska,ali ne znam da li cu peske moci da se snadjem.Kolima ssve znam,ali to mi nekako nije isto.I koliko se putuje busom od Lazarevca do Bg-a?

Figaro ako hoces ja cu da te sacekam na stajalistu preko puta zeljeznicke stanice.. Imam iskustva sa dolaskom iz Lazarevca za Bg ;) Tebi ce trebati sigurno vise od sat vremena, ako ne i sat ipo. I ja ako dolazim, naravno da dolazim sama :)

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 514
19.3.2013 9:24:17   
Verolina
E, pa bice nasuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 515
19.3.2013 9:30:15   
minna
Dosla bih i ja, ali nemam kome da ostavim Vladu, u 17h nam je super, samo nisam bas sigurna kako ce to da izgleda sa njim
Figaro ako budemo isli, mi cemo ici najverovatnije tramvajem od zeleznicke, tako da nije problem da se nadjemo...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 516
19.3.2013 9:32:38   
Verolina
E, a koji kafic je u pitanju i gde tacno kod Vuka?

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 517
19.3.2013 9:34:31   
pandina
supe super super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 518
19.3.2013 9:38:21   
pandina
Love coffee je najblizi Vuku, samo se meni ne svidjaju bas tamo stolovi i stolice, ne moze lepo da se zasedne ako nas je vise.

Moj omiljeni kafic kod Vuka nedavno pretvoren u knjizaruuser posted image , tako da vam prepustam da izaberete kafic.

< Poruku je uredio pandina -- 19.3.2013 9:39:56 >

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 519
19.3.2013 9:46:30   
lesica
Koliko dece ide?
Palo mi je napamet da u tom slučaju odemo u igraonicu tavanko, Imaju i lep kafić i veeeeliku terasu i igraonicu (i samo da nema rodjendana)

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 520
19.3.2013 10:12:37   
Verolina
Ja nista oko Vuka ne znam. Tamo nikada ne sedim.user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 521
19.3.2013 10:45:04   
nela79

IZVORNA PORUKA: minna

Dosla bih i ja, ali nemam kome da ostavim Vladu, u 17h nam je super, samo nisam bas sigurna kako ce to da izgleda sa njim
Figaro ako budemo isli, mi cemo ici najverovatnije tramvajem od zeleznicke, tako da nije problem da se nadjemo...

Onda mozemo sve zajedno. Ja ionako izlazim tu sa 511-ke. :)

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 522
19.3.2013 10:57:05   
Verolina
Nela, jesi ti iz Zeleznika ili Sremcica?

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 523
19.3.2013 11:01:26   
Figaro88

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Koliko dece ide?
Palo mi je napamet da u tom slučaju odemo u igraonicu tavanko, Imaju i lep kafić i veeeeliku terasu i igraonicu (i samo da nema rodjendana)

Lesice ja tebe obozavam.To bi bilo savrseno,onda bi Andrea mogla da upozna i nekog drugara,zato sto ja nju moram, da vodim sa sobom,a ona obozava igraoniceuser posted image
A i vreme je super,bas se radujem sto cu vas sve upoznati.Samo da vam odmah kazem da sam ja pomalo stidljiva,da ne mislite posle da mi se ne svidjateuser posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 524
19.3.2013 11:10:25   
lesica
Figaro, videću kasnije da pozovem igraonicu, naravno ako se žene slože.
Onda bih i ja možda povela L,inače će sedeti kući.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Figaro88)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here