Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 22:32:41
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Leax svima nama koji smo se borili do samog kraja i nasim divnim moderatorima koji su nas bodrili i davali nam podrsku. Bas nam je i trebalo ovo takmicenje na kojem smo se medjusobno bolje upoznale ,udruzile ,divno zabavljale a bogami i obnevidele od hvatanja drveca Cast mi je sto sam deo ove zajednice na kojoj druzenje i prijateljstvo jos uvek postoje. Juupiii za revans jer sada cemo biti spremnije .Cestitke pobednicama do sledeceg susreta Veliki ljubac za moje divne druge stvarno je neverovatno koliko smo se svi zblizili, i jedni drugima bili super podrska
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 22:40:19
|
|
|
|
leamalamut
|
Stvarno je bilo ludo , ja da sam pre neki dan provalila kao danas da sa dva profila lajkujem i komentarisem pa gde bi mi bio kraj .Ali bitno je da smo se dobro provele , ismejale i zblizile .Bice valjda jos prilike da pokazemo svoj borbeni duh i zajednistvo!
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 22:49:43
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: leamalamut Stvarno je bilo ludo , ja da sam pre neki dan provalila kao danas da sa dva profila lajkujem i komentarisem pa gde bi mi bio kraj .Ali bitno je da smo se dobro provele , ismejale i zblizile .Bice valjda jos prilike da pokazemo svoj borbeni duh i zajednistvo! pa ti nisi u toku?! bice revans
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 23:09:37
|
|
|
|
Modessty
|
Cure bile ste sjajne! Nadam se da će revanš biti kad mi je dete zdravo
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 23:36:47
|
|
|
|
leamalamut
|
Oho , pa onda obecavam dobru borbu sa moje strane kompjutera :)
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 15.3.2013 23:38:46
|
|
|
|
Modessty
|
ma sad kad znamo fore i fazone neće biti teško! Samo da nam programeri obezbede brz portal i bez problema sa poenima! Evo kako sad sve radi kako treba, a pre takmičenja kočilo sve živo da poludiš!
< Poruku je uredio Modessty -- 15.3.2013 23:49:29 >
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:24:39
|
|
|
|
*Maki*
|
Čestitam!!! Bravo za ženskice koje su se borile ko lavice,ja sam pokusala prva dva dana,ali ne smem da sedim puno pred kompom pa sam kliktala koliko sam mogla Bravo!
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:26:50
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ma sad kad znamo fore i fazone neće biti teško! Samo da nam programeri obezbede brz portal i bez problema sa poenima! Evo kako sad sve radi kako treba, a pre takmičenja kočilo sve živo da poludiš! Jeste nasli caku? Koja je?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:36:46
|
|
|
|
Sandricak
|
Hocu i ja recept za tu caku... :) bas nam svaka cast, ta podrska, to zajednistvo, to drugarstvo, ta igra, taj fer plej sve to cini nasu rr najbolju... Hvala vam svima na komentarima, na lajkovima ma na svemu... Volim vas iako vas ne znam licno... :* a sad odo da polako spremam zalihe hrane za revans...
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:48:15
|
|
|
|
Pretty78
|
revans.....kazes....
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:49:43
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Modessty ma sad kad znamo fore i fazone neće biti teško! Samo da nam programeri obezbede brz portal i bez problema sa poenima! Evo kako sad sve radi kako treba, a pre takmičenja kočilo sve živo da poludiš! Jeste nasli caku? Koja je? Helouuuuuuuuuuuuuu pa ne mislis valjda da ce ti OVDE reci....o cakama samo u pp
< Poruku je uredio Pretty78 -- 16.3.2013 10:50:12 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:50:59
|
|
|
|
Sanja90
|
devojke jeste li se lepo naspavale mene danas nesto glava boli. jao jedva cekam revans ima da budemo prve
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:52:53
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 IZVORNA PORUKA: Verolina IZVORNA PORUKA: Modessty ma sad kad znamo fore i fazone neće biti teško! Samo da nam programeri obezbede brz portal i bez problema sa poenima! Evo kako sad sve radi kako treba, a pre takmičenja kočilo sve živo da poludiš! Jeste nasli caku? Koja je? Helouuuuuuuuuuuuuu pa ne mislis valjda da ce ti OVDE reci....o cakama samo u pp hahahahah, kada napravimo strategiju
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:53:07
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha ha...a joooooj Pritika, ne masi mi tim celavim Krugerom od rana jutra, uplasih se
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:54:00
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 devojke jeste li se lepo naspavale mene danas nesto glava boli. jao jedva cekam revans ima da budemo prve boli te glava jer nemas da juris drvca
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:55:16
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ha ha ha ha...a joooooj Pritika, ne masi mi tim celavim Krugerom od rana jutra, uplasih se hahahah, izigrava strogocu
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:56:14
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Sanja90 devojke jeste li se lepo naspavale mene danas nesto glava boli. jao jedva cekam revans ima da budemo prve boli te glava jer nemas da juris drvca Mislis da je od toga??? A vidim ja da mi nesto fali
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:56:14
|
|
|
|
pandina
|
Saborci moji, hajde pomozite mi u ovoj temi KLIK
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 10:59:18
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: Sanja90 IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Sanja90 devojke jeste li se lepo naspavale mene danas nesto glava boli. jao jedva cekam revans ima da budemo prve boli te glava jer nemas da juris drvca Mislis da je od toga??? A vidim ja da mi nesto fali ma 100% je od toga, ti pokusavas da uhvatis drvca, a njih nema zato te glava boli
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 11:18:08
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Sanja90 IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Sanja90 devojke jeste li se lepo naspavale mene danas nesto glava boli. jao jedva cekam revans ima da budemo prve boli te glava jer nemas da juris drvca Mislis da je od toga??? A vidim ja da mi nesto fali ma 100% je od toga, ti pokusavas da uhvatis drvca, a njih nema zato te glava boli
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 16.3.2013 11:39:07
|
|
|
|
minna
|
Jos jednom za sve!
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 17.3.2013 9:14:08
|
|
|
|
lesica
|
Moram da vam kažem da ćemo većinu otvorenih tema prethodnih dana malo skloniti sa foruma, tek da se ne čudite-nisu obrisane,već na neko vreme arhivirane Uh, i poželite nam sreću u čišćenju!
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 17.3.2013 10:33:12
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Moram da vam kažem da ćemo većinu otvorenih tema prethodnih dana malo skloniti sa foruma, tek da se ne čudite-nisu obrisane,već na neko vreme arhivirane Uh, i poželite nam sreću u čišćenju! hahaha, za ciscenje odvajam jedan ceo dan
|
|
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 17.3.2013 10:37:35
|
|
|
|
lesica
|
Mi ćemo odvajiti dane i dane ali nema veze.
|
|
RE: RR žene, majke, trudnice, trudilice, BRAV... 18.3.2013 16:54:14
|
|
|
|
Leax
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Moram da vam kažem da ćemo većinu otvorenih tema prethodnih dana malo skloniti sa foruma, tek da se ne čudite-nisu obrisane,već na neko vreme arhivirane Uh, i poželite nam sreću u čišćenju! Puno srece u prolecnom spremanju jer meni je trebalo bas podosta da ocistim inbox koji je bio prenatrpan sa svim i svacim
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?