Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:22:54
|
|
|
|
salle
|
Boze, kako su sva ova deca lepa!!!! PU; PU; PU, sto bi babe rekle
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:27:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Lepe mame pa lepa i deca
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:28:17
|
|
|
|
Pretty78
|
slikano u januaru
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:31:20
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Lepe mame pa lepa i deca bas tako
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:31:41
|
|
|
|
salle
|
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.3.2013 12:58:27 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:41:37
|
|
|
|
vikiveki
|
Baš su medeni,a frajer ima predivan osmeh
< Poruku je uredio Ana RR -- 18.3.2013 12:57:55 >
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 8:43:07
|
|
|
|
Trcosava
|
Ma sva su dečica puj puj A mnogo mi je slatko kad vidim bate i seke zagrljene i super srećna sam što ću imati i ja te slike
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 13:26:37
|
|
|
|
jole82
|
Ove su od jutros kad se probudila Osmeh Poljubac
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 14:58:09
|
|
|
|
nina26
|
Joj Teice,medenjaku jedan Evo Zoi, carobnice, ciribu ciriba http://i49.tinypic.com/245n436.jpg
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:03:02
|
|
|
|
Snelle
|
Jao kakva je, dušica, sa sve rupicama u obrazima
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:06:21
|
|
|
|
jole82
|
Jao nina pa ona je premedena
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:06:23
|
|
|
|
Verolina
|
Jole, lici na tatu medena je.. A Zoi carobnicu sam vec videla
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:09:06
|
|
|
|
jole82
|
Haha...jeste Verka...kad vec znas kako izgleda Evo na ovoj slici je ista tata A ima i plave oke na njega
< Poruku je uredio jole82 -- 18.3.2013 15:11:48 >
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:12:54
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Pretty78 slikano u januaru divno divno divno ljubav ljubav ljubav ... ... ... :))) :)))) Stvarno su prelepi oboje!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:15:07
|
|
|
|
World
|
super su slicice.. jole, to tvoje dijete mi nekako jako lici na moje.. a i moje je na tatu... ne znam je li to do mene, ali nekako u zadnje vrijeme mi sva djeca lice jedni na druge...
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:17:30
|
|
|
|
MarijaBg
|
Divna su nam ova deca
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:19:38
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: World jole, to tvoje dijete mi nekako jako lici na moje.. a i moje je na tatu... Hahaha
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:34:42
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Jole, lici na tatu medena je.. i ja htedoh da kazem,isti tata Snelle, to su mamine rupice
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:38:50
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: World ne znam je li to do mene, ali nekako u zadnje vrijeme mi sva djeca lice jedni na druge... ja sam to na pocetku govorila, da mi sva deca iz treceg lice jedni na druge
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 15:59:40
|
|
|
|
Leax
|
Bas su svi preslatki medenjaci mali
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 16:32:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Preslatka su vam decica
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 16:34:57
|
|
|
|
Pretty78
|
IZVORNA PORUKA: pandina IZVORNA PORUKA: Pretty78 slikano u januaru divno divno divno ljubav ljubav ljubav ... ... ... :))) :)))) Stvarno su prelepi oboje! da da da da da da da . . . . hvaalaa
< Poruku je uredio Pretty78 -- 18.3.2013 16:40:36 >
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 16:36:44
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, pravila se nisu menjala - nije dozvoljeno citiranje postova sa fotografijama.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 18.3.2013 16:40:59
|
|
|
|
Pretty78
|
eo ja sredila
|
|
|
|
RE: Slike naše dečice - V deo :) 19.3.2013 14:03:33
|
|
|
|
Zemunka85
|
Divno, divno, divno <3. Evo i naaaaaaaaas
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 19.3.2013 14:04:49 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?