Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.2.2013 15:43:16
|
|
|
|
pari
|
ja sam izabrala Genesis...čula sam dosta dobrih mišljenja o njima...dr Crnogorac radi...Meni je bitno kako se osećam, koliko mi se posvećuju...bitan mi je taj psihološki momenat i zato bih se pre odlučila za privatnu kliniku. Ali sve je to toliko individualno i niko ne može da ti garantuje nigde da će biti baš tamo dobro...zato po svom osećaju!
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 3.3.2013 12:28:17
|
|
|
|
mace75
|
Cao svima.. Mene interesuje koliko se ceka na postupak, posle prikuplenih analiza, i prvostepene komisije?
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 6.3.2013 10:01:54
|
|
|
|
Snekile7
|
Devojke, jeste li cule za ovo da vise privatne klinike nisu u opticaju, zna li neko nesto o tome?
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 7.3.2013 9:54:00
|
|
|
|
mace75
|
Da, do 28.februara je vazilo. Od 1.marta samo drzavne.
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 7.3.2013 9:58:10
|
|
|
|
Snekile7
|
Pa jel zna neko nesto, sta dalje, kada ce opet biti u opticaju? Strasno...nemam reci.
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 7.3.2013 11:55:31
|
|
|
|
mace75
|
Pa i dalje imamo drzavne klinike!
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 10.3.2013 19:09:02
|
|
|
|
Snekile7
|
E pa izgleda da vise nemamo ni njih.
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 11.3.2013 20:13:40
|
|
|
|
cicibanns
|
a jel neko negde ovo zvanicno saopstio ili se to samo prica?
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 11.3.2013 20:16:45
|
|
|
|
degu
|
mene brine ta priča da je zauzeto sve do juna, to će biti do septembra jer jul i avgust svakako ne rade vto. Opet čekanje od godinu dana. Ko je uleteo sad u ovih par meseci da preda papire imao je sreće. Plašim se da nas opet čeka čekanje i čekanje.
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 11.3.2013 21:02:37
|
|
|
|
imperial
|
I ja se plašim da nam se ne ponovi scenario od pre par meseci,da ne možemo da dobijemo ni državnu kliniku
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 9:55:50
|
|
|
|
jess021
|
Ja ne znam sta da mislim, ici cu u betaniju ovih dana pa cu pitati. Ja sam, svakako birala Genesis, pa cu pitati i tamo. Ludnica, znala sam da ce biti neko sr... cim je sve ostalo islo tako brzo!
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 11:19:07
|
|
|
|
srculence25
|
Zvala sam socijalno u NS da pitam za ovu infoirmaciju zena se iznenadila i kaze da prvi put cuje za ovo i da nema nikakvu informaciju
< Poruku je uredio srculence25 -- 12.3.2013 11:25:14 >
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 18:46:55
|
|
|
|
cicibanns
|
srculence jess kad ides u betaniju? pre komisije? ja bi trebala da idem tamo negde cetvrtak/petak!
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 18:52:20
|
|
|
|
jess021
|
Ma nemam nista zakazano, hocu samo da odem da proverim kod sestre da li mi jos nesto treba od uputa, to za UZ i za spermogram, da proverim, jer su mi preko tel. rekli da treba samo taj overen uput iz socijalnog. Mogu i u cet i u pet, ali ici cu oko 7:30, jel ti to rano?
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 18:54:47
|
|
|
|
cicibanns
|
uh Boga mi jeste, pogotovo sto su tad dr u viziti pa ni ne vredi da idem... nista, ti javi sta si uradila, a pijemo kafu za vikend!?
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 18:56:51
|
|
|
|
jess021
|
Javljam naravno, a kafa moze uvek . Cujemo se, najbitnie mi je da proverim ovu pricu da nema vise mesta za VTO, sta to znaci i na koga se odnosi,
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 18:59:43
|
|
|
|
cicibanns
|
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 20:29:22
|
|
|
|
degu
|
Ima i ja da vas nahvatam nekad za tu kaficu
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 12.3.2013 20:51:50
|
|
|
|
cicibanns
|
degu, ajd sad za vikend sa nama...
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 13.3.2013 9:54:15
|
|
|
|
srculence25
|
Jess021 jesi li bila u betaniji?
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 13.3.2013 10:34:19
|
|
|
|
Snekile7
|
Da bi se u program VTO uključile ustanove van Plana mreže (private klinike) neophodno je da RFZO dobije mišljneje od Instituta "Batut" da su državni kapaciteti popunjeni, a potom i saglasnost Ministarstva zdravlja za uključivanjem privatnika u proces VTO. Onog trenutka kada od pomenute dve institucije dobijemo neophodno mišljenje I saglasnost, RFZO će shodno svojim finansijskim mogućnostima, pokrenuti postupak javne nabavke za uključivanjem ustanova van Plana mreže u procedure. Srdačan pozdrav
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 13.3.2013 10:35:41
|
|
|
|
Snekile7
|
Ovaj prethodni post, je odgovor koji sam dobila , od nadleznih iz Rzzo, na pitanje o ukljucivanju privatnih klinika.
|
|
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 13.3.2013 10:37:16
|
|
|
|
jess021
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Jess021 jesi li bila u betaniji? Nisam draga, ici cu krajem nedelje.
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 13.3.2013 21:52:18
|
|
|
|
degu
|
Za ovaj vikend ne mogu, al videćemo se sigurno Srculence sam upoznala u Betaniji mada smo tek kasnije skontale ko je ko Otišle smo ot :))) Nego Jess jesi li uspela da izabereš privatnu kliniku, šta se dešava? Nadam se da nisi zakasnila.
< Poruku je uredio degu -- 13.3.2013 21:53:42 >
|
|
RE: Savet za izbor klinike za vantelesnu oplo... 14.3.2013 0:21:02
|
|
|
|
srculence25
|
degu ti si meni jos kad smo pricale u Betaniji bila od nekud poznata a bilo mi glupo da ti kazem :) 100 % sam te bar jednom videla kod tebe na poslu a idem dosta cesto tamo.Jess021 i cicibanns imam zelju i vas da upoznam :) Degu pisala je Jess021 na drugoj temi o tome da je za Genesis za sad stopirana i tek su na redu zene od prosle godine ali da ce ponovo raspisivati tender
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
božanaŠta biste uradile kada bi vaša svekrva vašem detetu pričala stvari protiv vas,s ciljem da dete veže za sebe. (
78%)
(
22%)
Ukupan broj glasova: 88Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!