Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:51:19
|
|
|
|
isidora88
|
trudim se ali mi ne ide, jako mi sporo otvara slike i nemam pojma da li vam stizu komentari, ja ne dobijam bodove nesto me zeza forum, nadam se da vi vidite komentare jer kikcem na njih po 10 puta
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:52:56
|
|
|
|
salle
|
ma i mene zeza.... a niko ne javlja da li mu stizu poeni... ali ja klikcem do iznemoglosti vidim da nekada ostae nekoliko mojih istih kom....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:53:32
|
|
|
|
pandina
|
salle kod mene nisi bila
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:53:57
|
|
|
|
Figaro88
|
I meni sporo ide,ali komentare mi odmah ubaci.Jedino sto me stalno odjavljuje.... Ja sam privukla fotelju,skuvala kafu i sada cu da nadoknadim to sto ceo dan nisam bila tu Andrea spava,mm je na poslu pa je komp samo moj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:54:17
|
|
|
|
Dada81
|
IZVORNA PORUKA: salle IZVORNA PORUKA: Maraj http://album.ringeraja.rs/index.php?page=browse1&type=1 evo i mene krecem sa tobom a link koji si stavila su moji albumi Ovaj link su MOJI albumi Ne salim se,stvarno Sta se desava?
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:54:54
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: pandina salle kod mene nisi bila nabaci link i eto me cim zavrsim sa isidorinim albumima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:55:39
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Andrea spava,mm je na poslu pa je komp samo moj Ovako je i kod mene samo sto su sudovi neoprani, ves neispeglan i da ne nabrajam....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:58:30
|
|
|
|
pandina
|
Evo, draga imas da biras koji ces album. KLIK
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Ruka mi je otpala,a oni nam beze za 29 hiljada. Ja ozbiljno mislim da se tu nesto muti Sabotira nas neko
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 21:59:13
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Dada81 Jovana ljubi dete dado salle evo kod tvojih sam trenutna pa cu redom
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:00:05
|
|
|
|
pandina
|
Bolje gledajte moje ranije albume jer su tu lepse slike....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:00:08
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: bebi13 Ruka mi je otpala,a oni nam beze za 29 hiljada. Ja ozbiljno mislim da se tu nesto muti Sabotira nas neko 29000?!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaaaakoooooooooo?!! pa bilo je 17 000?!!! sigurno se nesto muti uBosni!!!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:00:26
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja imam muza koji je opterecen pranjem sudova,cim u sudoperi ima vise od tri stvari on ih opere
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:01:24
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: pandina Bolje gledajte moje ranije albume jer su tu lepse slike.... je l stvarno mislis da obracam sada paznju na slike?!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:03:44
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: pandina Evo, draga imas da biras koji ces album. KLIK zasto kad kliknem ovde izadju mi moji albumi pandina ako si stavila link do mojih hvala ionako ja ne znam to da uradim
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:03:56
|
|
|
|
pandina
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja imam muza koji je opterecen pranjem sudova,cim u sudoperi ima vise od tri stvari on ih opere e blago tebi, moj bi punio do plafona
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:05:25
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: jovana13 IZVORNA PORUKA: pandina Evo, draga imas da biras koji ces album. KLIK zasto kad kliknem ovde izadju mi moji albumi pandina ako si stavila link do mojih hvala ionako ja ne znam to da uradim daj ponovo link
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:05:31
|
|
|
|
jovana13
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja imam muza koji je opterecen pranjem sudova,cim u sudoperi ima vise od tri stvari on ih opere figaro draga blago tebi ovaj moj ni soljicu za kafu da opere radije bi i u casu kafu sipao nego solju da opere
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:09:49
|
|
|
|
pandina
|
E jbg sad nece da mi otvori Cekaj cas, ljubim te
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:10:48
|
|
|
|
jovana13
|
e pa po prvi put i meni koci RR
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:11:58
|
|
|
|
salle
|
IZVORNA PORUKA: pandina E jbg sad nece da mi otvori Cekaj cas, ljubim te usla sam u jedan tvoj album njega da obradim i odoh na spavanjac
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:12:03
|
|
|
|
lalojedac
|
zene kako napredujemo? gde pratite bosanke? na kom smo mestu?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:13:07
|
|
|
|
lanajelena
|
Ne mogu da uzmem nijedno drvo,nesto nece
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 13.3.2013 22:13:23
|
|
|
|
Figaro88
|
Meni izbacuje neku gresku kada pokusam da udjem u slike,bila sam kod Isidore88 u albumu....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?