Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:07:44
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam jednom kupila mateji bodic arilje i uopste nisam zadovoljna, grozan je pamuk, grub i nikakav. moj ti je savet da ipak negde opipas pamuk jer sa slike bas i ne moze da se vidi kakav je kvalitet.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:07:47
|
|
|
|
cockic
|
e dobra tema,a jer arilje ima i majcice dug i kratak rukav sa nekom aplikacijom decije naravno.ja im najvise uzimam u panteru ali cena je oko 500-700 din sto je dosta skupo.do 300-400 po majci je ok.sve preko je mnogo.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:11:18
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nisu loši, kvalitet je dobar ali ih ima raznih, Ivi sam dosad kupovala samo njihove bodije i odlični su, veš majice su dobre dužine, a i mm sam kupila njihov veš, sviđa mu se
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:12:43
|
|
|
|
zoća
|
uzimam pidžame i veš međutim malo me nervira što posle nekoliko pranja moram da ušivam odrubljene krajeve
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:16:45
|
|
|
|
cockic
|
ja sam mislila na majcice bela pamucna pa da ima neku slicicu.pirocanac ima dobar ves.sveki sve uzima kod njih uglavnom za pekija i lenu. a sto se tice decijih gacica,po meni su jasmil super peki ima sve njihove.leni uzela jedne pa cu sad da krenem njoj da kupujem.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:21:02
|
|
|
|
17 joka
|
ja nemam decu,ali ih imaju svi oko mene pa su kupovanja cesta ariljski ves i ostalo mi se ne dopada skupe se stvari, brzo se pocepa... ovde kod nas deci sve kupujem u prodavnici Medo Brundo i sve je kvalitetno jako a jeftino
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:21:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni su njihove stvari odlicne. Imam njihovu pizamu koju obozavam da nosim po ceo dan.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 16:25:16
|
|
|
|
Shishica
|
Jasmil su mnoooogo dobre gace one sto nemaju cvrstu gumu nego su kao izjedno samo pamuk.. Dobro, imaju robu koja je stvarno razlicitog kvaliteta, nesto je dobro nesto ne..
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 17:22:36
|
|
|
|
sarti
|
Ja deci kupujem od pirocanca i zadovoljna sam.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 17:26:15
|
|
|
|
Maraj
|
ja sam za Jasmil definitivno
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 19:37:48
|
|
|
|
zoća
|
sada ću otići of ali moram da prokomentarišem moja ćerka je otišla u Ušće tržni centar kupila brusić naravno papreno ga platila a on kineski kod njih je isti takav 300 din odlepila sam
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 20:39:45
|
|
|
|
minnica
|
Ja kupujem Jasmil i Piroćanac marke i dobre su Inače, ariljski veš u kineskim radnjama je povoljniji nego u radnjama koje prodaju isključivo ariljski veš
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 20:43:49
|
|
|
|
Figaro88
|
Mi smo kupili majice atlet i gacice za Vuka i Andreu.Maice su super,ali gacice su lose.Andrea ih nije ni nosila,a Vukove su se rastegle
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 20:58:08
|
|
|
|
M.mama
|
Ja imam dosta majica, bluza tog proizvodjaca. Cene fine a kvalitet stvarno nije los. Majice su iznosene, prane a nisu ni mrdnule, jos belu perem na 90 stepeni non stop. Kupila sam bebcu bodic, tj. mm je kupio plavi jer mu mama kupuje sve zeleno i kupio onaj jeftiniji i stvarno nije loseg kvaliteta a 200din sa dugim rukavima. Sad mi je tetka uzela Jasmil spavacicu, bas je fina... Sve u svemu ja zadovoljna!
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 21:00:51
|
|
|
|
caca81
|
Potkošulje ok, gaće se rastegle posle nekoliko pranja.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 21:38:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni je kod njih sve ok mislim da su kvalitetni
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 21:40:30
|
|
|
|
Figaro88
|
Dobro je da nisam jedina koja ima lose iskustvo sa gacama
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 21:44:43
|
|
|
|
nata11
|
I ja narucujem preko neta i ok mi je, kupovala sam i ves i pizame.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 22:29:20
|
|
|
|
sneza24
|
Ima više proizvođača neki su dobri neki loši. Radović de je po meni ok Piroćanac, Jasmil, Mali Kovač, Izvor, Maja teks . Deci uglavnom uzimam njihov veš i zadovoljna sam. Sebi nikako da stignem da uzmem.
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 12.3.2013 22:32:10
|
|
|
|
Modessty
|
Ja Danilu kupujem sve što mogu od Piroćansa i drugih proizvodjača iz arilja. Gaćice se razvuku one najobičnije i najjeftinije, ali ima ikvalitetnijih. Majce Mosqito su super! NAročito što imaju ono kopčanje sa strane, na ramenu. Imamo i pižamice i majce i veš i bluze... Vrlo sam zadovoljna
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 13.3.2013 12:39:16
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Zavisi od proizvodjaca i cena... npr Jasmil i Extreme su ista firma a velika razlika u ceni,jasmil mi je ok,a ima moja K neke 2 majicebas pise arilje na njima i skratile se posle 2 pranja bzv.
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 13.3.2013 12:41:34
|
|
|
|
milenatea
|
ja imam jasmil ves i extra je
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 13.3.2013 13:18:29
|
|
|
|
Shishica
|
Nato odakle tacno preko neta?
|
|
|
|
RE: Arilje ves i garderobica 13.3.2013 13:23:15
|
|
|
|
boba 11
|
kvalitetniji jeste ali me nerviraju jasmilove gace te bez gume uvlace se tamo gde ne treba
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?