Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 16:48:47
|
|
|
|
bebać
|
ne znam jesam li pisala, sad se svi u kući zovemo 'buce' odnosno 'buco' a jedno vrijeme smo se ja i on zvali 'stari i stara' ili on mene 'debela' (jer sam mršava)....imenima se samo zovemo kad smo ljuti jedno na drugo
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 18:45:18
|
|
|
|
sojcica
|
Pa,na pocetku veze redovno sad po nekad kad smo bas raspolozeni ili nam nesto treba,ja njega srecko,on mene milice.Sve me cesce zove sojka,sojcica,zenko moja rodjena(nismo vencani).Kad sam ljuta koristim naziv jedne plemenite zivotinje,a on kad je ljut koristi naziv jedne zivotinjice koja ima runo.Zovem ga i imenom,po nekad,kad me bas iznervira.I mnogo se volimo
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 19:54:11
|
|
|
|
nina26
|
Mi bas koristimo nadimke, koji nama imaju posebno znacenje Zovem ga LOLO, Lolica, Kuklica a on mene Zlatuli, a sad samo Tuli Inace kad ga zovem po imenu zna da je nesto nagrabusio
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 20:02:24
|
|
|
|
cockic
|
izgleda da vecina nas ima one nadimke coko,cokili...cocko a kad sam ljuta po prezimenu
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 20:16:14
|
|
|
|
Anoniman
|
sada ce vam biti smesno, ali ja mog m zovem bolbona, a on mene milice, a od prosle godine ga zovem smrco, a i on mene, a i bebica je mali smrco... e a kada sam ljuta naravno po imenu.
< Poruku je uredio Unina mama -- 19.4.2012 20:17:36 >
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 20:20:09
|
|
|
|
Figaro88
|
Zovem ga sreco,kada sam ljuta imenom,i moj mali bratic ga zove sreco,misli da mu je to ime Kad smo sami zovem ga hrcak....
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 19.4.2012 21:36:46
|
|
|
|
vukosava
|
Zovem ga mobilnim
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 1.11.2012 11:40:15
|
|
|
|
mimikica
|
svog dragog zovem cale i on mene isto tako
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 1.11.2012 11:42:21
|
|
|
|
jacagoga
|
uvek maliso a one mene mici ili mico, kad sam ljuta onda psujem ne obracam mu se ni po imenu
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 11.3.2013 17:50:26
|
|
|
|
Maraj
|
sreco
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 13:50:41
|
|
|
|
minnica
|
po imenu/nadimku, kao i on mene
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 13:54:09
|
|
|
|
Shishica
|
Shile
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 13:58:37
|
|
|
|
Sanja90
|
Ja mog supruga zovem Mikica ili Mikili,a moja mama i baba(mamina mama) dok smo se zabavljali su ga zvale Klimentije Inace ime mu je Miodrag
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 14:04:09
|
|
|
|
bojana92
|
zovem ga bebo ili zeko :)))
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 14:06:34
|
|
|
|
Ognjenka
|
Srecica i Dinjavac.
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 14:11:09
|
|
|
|
imperial
|
Ja mm mozda sam 5 puta pozvala po imenu,inace je tu mali milion tepanja,dusa,dusica,cokica,ljubavi najcesce i kad sam ljuta ja mu kazem ljubavi breeeee....
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 14:13:01
|
|
|
|
malenac76
|
macak i srecica
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 12.3.2013 14:15:47
|
|
|
|
WhiteSnow
|
Ljubooooooo
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:49:55
|
|
|
|
Figaro88
|
Sreco,Jovice,zavisi od raspolozenja
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:53:33
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Goraneeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:54:10
|
|
|
|
pandina
|
Sreco, ljubavi, Aleksandre, pando
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:54:18
|
|
|
|
NadaR
|
Ljubavi, srecice ,bebo ... hahhah Punim imenom i prezimenom kad me dobro iznervira.
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:57:42
|
|
|
|
Pretty78
|
toni i tata
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 13.3.2013 10:58:38
|
|
|
|
lanajelena
|
Kad mi nesto treba onda ljubavi a inace Ciki(sto nemam pojma,tako i on mene uglavnom zove)
|
|
|
|
RE: Kako zovete svog dragog? 14.3.2013 12:24:02
|
|
|
|
nata11
|
po imenu ili mako
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?