Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:24:19
|
|
|
|
Verolina
|
Ih , bre, Meha, mLogo si ozbiljna
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:25:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: salle na album od 75 slika, nisam dobila ni jedan bod a slike nemojte gledati, ja redom ubacivala I dalje mi otvara RR.net
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:27:22
|
|
|
|
Modessty
|
ala se ovde zahuktalo! mene najviše interesuje koliko će vas biti tu i sledeće nedelje i one nedelje nakon toga...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:27:53
|
|
|
|
Sanja90
|
Ljudi ja ne znam vise sta da radim,samo se vrtim u krug u krug,koga da komentarisem gde sta...zavirite i kod mene...ne znam vise ni sta da pise
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:28:29
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ala se ovde zahuktalo! mene najviše interesuje koliko će vas biti tu i sledeće nedelje i one nedelje nakon toga... Posle ovoga idemo na zaslužen odmor!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:28:39
|
|
|
|
Jole84
|
Pootvarala sam albume do zla boga
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:29:35
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Jole, ja rešila da ti iskomentarišem jednu sliku 1000 puta
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:32:46
|
|
|
|
Jole84
|
U principu su stvarno lepe slike,sa terenske nastave na faxu,ali treba mnogo vremena da se pogledaju
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:36:38
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 I dalje mi otvara RR.net Ja sad kažem OPET mi otvara rr.net. To slovenci lenji tj njihovi programeri pa kao da im pomognu
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:37:45
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije fer!!!! Da li mi verujete da imam otvoreno nekoliko prozorčića!!!! Radim na svim frontofima!!!
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 12.3.2013 19:40:40 >
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:40:53
|
|
|
|
cicibanns
|
eto i mog malog doprinosa u albumima, da nas ne pobede, ba
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:41:37
|
|
|
|
serpica
|
Ma koliko to donose albumi ja komentarisem ali ne stizu mi bodovi,cak ni za moj album ni za moj dnevnik ili ja to ne radim dobro...a bas hocu da pobedimo...i jos nesto molim vas sutra mi ostavite zlatno stablooooo molimmmmm.....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:41:53
|
|
|
|
Pretty78
|
razlika je manja od 25000 ajmooooooooooooooooooooooooooooooo
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:42:30
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Jole, ja rešila da ti iskomentarišem jednu sliku 1000 puta Baš si
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:43:48
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Ih , bre, Meha, mLogo si ozbiljna Ma meha igra li igra nego nece da kaze ....mi srbijanke smo duhovite ne ljuti se
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:44:44
|
|
|
|
Pretty78
|
ja ne mogu nista da otvorim Грешка сервера Веб сајт је наишао на грешку при преузимању адресе http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1395. Можда је неактивна због одржавања или је погрешно конфигурисана. Ево неких предлога: Учитајте поново ову веб-страницу касније. HTTP грешка 500 (Internal Server Error): Дошло је до неочекиване грешке при покушају сервера да испуни овај захтев.
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:45:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo da nahranim dete
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:45:46
|
|
|
|
zoća
|
ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooo,što se mene tiče još nisam mesila krofne na kompu IZVORNA PORUKA: Pretty78 razlika je manja od 25000 ajmooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:46:27
|
|
|
|
Maraj
|
ja pola dana potrosih komentarisuci albume, sad ispada da me rr diskonektovala i nista od komentara strasno... Nece da me uloguje tj izloguje me kod albuma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:48:43
|
|
|
|
serpica
|
Ja mislim da nas neko bojkotuje
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:48:49
|
|
|
|
zoća
|
Maraj kod mene su ostali komentari hvala ti
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:50:51
|
|
|
|
nela79
|
IZVORNA PORUKA: Modessty ala se ovde zahuktalo! mene najviše interesuje koliko će vas biti tu i sledeće nedelje i one nedelje nakon toga... Bice nas ko i do sad Mod, nema da brigas :)
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:51:02
|
|
|
|
degu
|
Maraj i meni tako stoji kad uđem u moju rr, kao da nisam prijavljena al sve normalno radim. Žene komentarišite albume, to nam je jedino rešenje baš smo optimistične
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:51:43
|
|
|
|
isidora88
|
napravila sam novi album, ajmo komentarisite
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 19:52:39
|
|
|
|
Lu
|
Probajte ući u moj album "Mi", ja ne mogu ni u jedan a nisam sigurna da su mi se učitale slike... Shishi, gledala sam tvoje prije
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?