Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:04:06
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: salle ljudi smanjuje li se razlika? hocemo li stici bosanke? Smanjili smo za 6000 u zadnjih sat i po, nastavimo istim tempom
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:04:21
|
|
|
|
Pretty78
|
Ides na napravu album paonda sve ostalo sto sam ti pisala Evo mog novog ALBUMA
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:04:23
|
|
|
|
imperial
|
Trazi od muza pomoc. On ce lakse da ti ubaci. Ja uvek tako. HAHAHA.
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:05:21
|
|
|
|
isidora88
|
evo kako je kod mene ja ne kontam
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:05:36
|
|
|
|
salle
|
ja sam danas do sada nabila 2797 bodova!!! veceras posle 9h, eto me opet
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:07:28
|
|
|
|
salle
|
pertty78, ja sam dosta tvojih slika komentarisala, danam se da se oseca po bodovima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:07:58
|
|
|
|
Jole84
|
Uspela sam da otvorim album,baš sam srećna
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:09:40
|
|
|
|
meha
|
IZVORNA PORUKA: serpica RR.ba jos bezi a? A mogu li da odem tamo da ih malo uplasim i onako sam besna Eno ih sve beze,nigdje ni jedne .
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:11:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: meha IZVORNA PORUKA: serpica RR.ba jos bezi a? A mogu li da odem tamo da ih malo uplasim i onako sam besna Eno ih sve beze,nigdje ni jedne . Dobrodošli u goste, poslužite se stablima
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:12:12
|
|
|
|
isidora88
|
heeelp
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:12:13
|
|
|
|
Pretty78
|
sale i ja tebi ubacila sam dva albuma idem da komentarisem
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:13:00
|
|
|
|
vikiveki
|
Devojke kada ulazite u albume pored toga što dobijate po 3 boda i 1 za drvo , dobija se i još 1 bod za svaki facebook like, ispod slike ima....ako niste znale :) svaki bod je zlata vredan u trci za Najboljeg medju jednakima
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:13:22
|
|
|
|
Maraj
|
opasne bosdanke. Tj tvrdoglave
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:14:07
|
|
|
|
dunja RR
|
Obavezno like, drvo i komentar, ja tako nakupila 9000
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:14:18
|
|
|
|
Jole84
|
Maraj nismo ni mi mačji kašalj
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:15:12
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: salle pertty78, ja sam dosta tvojih slika komentarisala, danam se da se oseca po bodovima Prekrsti te salle
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:15:33
|
|
|
|
Pretty78
|
pre sat vremena je bila razlika skoro 30000 sad je jedva 250000 ajmoooooooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:16:10
|
|
|
|
isidora88
|
vi mene bas kulirate aj nek neko pogleda sliku sto sam postavila i nek mi kaze kako da ubacim sliku, ja nemam opciju upload i tako to
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:16:48
|
|
|
|
Maraj
|
uf al smo se zahuktale
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:18:03
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja nemam tu opciju, kad kliknem na dodaj album imam da ukucam naziv albuma, opis i oznake i opcija napravi album nema nigde opcije da dodajem slike, aaaaaaaa sta da radim Isi ajd poslušaj me i probaj ovako, upiši naziv albuma zatim klikni na napravi album i onda mora da bude opcija da učitaš slike, eto tako sam ja nisam ostalo popunjavala.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:18:17
|
|
|
|
imperial
|
Imam i ja album,svratite.....
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:19:14
|
|
|
|
Maraj
|
kako lajkujete sliku na albumu?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:21:12
|
|
|
|
milenatea
|
stizemo ih jupiiiiiiiii ajmo da pisemo celu noc ko izdrzi pricace
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:22:09
|
|
|
|
isidora88
|
lu hvala ti, napokon uspeh
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 18:27:13
|
|
|
|
isidora88
|
da li i vama pise ovo Vaš pretraživač ne omogućava napredno slanje slika na naš server. Za prikaz treba vam Flash 10.0.32.18 ili noviji, i aktiviran Javascript. Ako vam treba pomoć, pišite nam na adresu pomoc@ringeraja.rs ja kliknula da ubacim slike i sad vrti i vrti ali se nista ne dogadja, ne znam jel ucitava slike ili sta? inace imam chrome
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?