Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 14:09:21
|
|
|
|
lalojedac
|
meni nece album da se napravi,krenulo i onda mi dao samo 5 slika da postavim a koliko sam shvatila treba bar 10? i onda ni tih 5 nije htelo???
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 14:46:34
|
|
|
|
nata11
|
Kaskamo mnogo za RR.BA mogu jedino da se nadam da ce oni posustati krajem nedelje a da cemo mi podivljati od energije i brzog neta
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 14:47:43
|
|
|
|
Pretty78
|
ima da ih stignemo
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 14:55:32
|
|
|
|
Trcosava
|
Eh koji šit!!! Sad prvo moram da upload video na jutub pa tek onda da pišem dnevnik!!! AAAAAAAA
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 15:31:14
|
|
|
|
pandina
|
Juce napravila nekoliko albuma i nisam dobila poene. Ok treba 10 slika. Sad dodala da ih bude barem deset i opet nista nisam dobila. Koja je fora?
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 15:34:38
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja sam dobila poene za oba albuma,i za sve komentare u albumu...
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:38:12
|
|
|
|
milenatea
|
zenske, imam dva albuma, idite lajkujte pisite bilo sta, lupajte na slikama, ja cu veceras kad dodjem sa posla, moramo ih pobediti. Dunja ako dobijem otkaz ocekujem da me zaposlis na RR usla mi je u krv hehehehhehehe kad stavljate slike drzite ctrl i klikcite i onda na save i ubacice se sve slike koje ste osencile. ja sam odjednom stavila 22
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:42:11
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: milenatea zenske, imam dva albuma, idite lajkujte pisite bilo sta, lupajte na slikama, ja cu veceras kad dodjem sa posla, moramo ih pobediti. Dunja ako dobijem otkaz ocekujem da me zaposlis na RR usla mi je u krv hehehehhehehe kad stavljate slike drzite ctrl i klikcite i onda na save i ubacice se sve slike koje ste osencile. ja sam odjednom stavila 22 Meni niko neće dati otkaz na poslu ali zato mm ima da poludi do petka
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:43:53
|
|
|
|
Mishica 77
|
Baš sam se danas spremala da pitam da li samo meni iskače neko drveće po RR i ne da mi da čitam. Prosto nikne i ne miče se! Danima šizim. Bilo bi sve jednostavnije da sam ranije otvarala ovu temu.
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:44:04
|
|
|
|
Pretty78
|
i meni preti otkaz
Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:44:23
|
|
|
|
Pretty78
|
mmnogo koci rr pogotovo kod albuma
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:45:50
|
|
|
|
milenatea
|
Dunja stizu mi ovi mailovi sa ringeraja net. kao da ja komentarisem neke slike njihove a ne radim to. sta je u pitanju evo kopiram ti mail ili mi daj tvoj da ti forwardujem seba milenatea je komentirala tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1366\">Europa park Nemacka</a> Show Details Oseba milenatea je dopisala tale komentar pod tvojo sliko v albumu <a href=\"index.php?page=album1&ID=1366\">Europa park Nemacka</a>: splavarenje ;-) Za ogled komentarja klikni na: http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=11580 Delimo lepe trenutke <3 Tvoja Ringaraja
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:51:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
I meni se isto desava milenatea
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:52:45
|
|
|
|
milenatea
|
sta li je to, oni nas sabotiraju
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:54:50
|
|
|
|
dunja RR
|
Nije, nije, prosto je server preopterećen, ne sekirajte se. Imamo podršku iz slo, rekoše da nikako ne odustajemo, kada su već oni posustali
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:56:29
|
|
|
|
milenatea
|
ok i oni imaju nasu podrsku, mi cemo pobediti
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:56:42
|
|
|
|
Pretty78
|
pa neka nam pomognu i neka se registruju na rr.rs
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:56:54
|
|
|
|
degu
|
joj baš koči, stvarno treba imati živaca. Meni ne treba ni jedna nagrada, al bih jako volela da naša rr pobedi i volela bih da imam više vremena da doprinesem tome
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:57:46
|
|
|
|
Jole84
|
Otvoriću i ja neki album malo kasnije,ali zato mi komentari baš idu od ruke
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:58:46
|
|
|
|
17 joka
|
meni tako slabo reaguje da je to strasno slabo otvara dnevnike, albume iteme
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 16:59:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Jole naguraj bar 50 slika, dobijate tako puno bodova, a i portal
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 17:00:25
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: degu joj baš koči, stvarno treba imati živaca. Meni ne treba ni jedna nagrada, al bih jako volela da naša rr pobedi i volela bih da imam više vremena da doprinesem tome bas tako Veverice nije mi palo na pamet za nagradu ali hocu da skupim sto vise bodova
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 17:01:39
|
|
|
|
milenatea
|
meni nisu bitni moji bodovi, vec bodovi za RR, sutra cu postaviti 100 slika mog psa :D sebe necu heheehe idite komentarisite mi slike lupajte nesto
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 17:02:01
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odo malo da radim, vraćam se za 2-3h
|
|
|
|
RE: Veliko takmičenje između Ringeraja! Fanta... 12.3.2013 17:02:05
|
|
|
|
lesica
|
Sad bas vaš sve zbog tog takmičarskog duha! I da naša RR bude prva!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?