dunja RR
|
Jeste, jeste, Čarkić, i zaista na netu imaju najbolje recenzije i što se tiče kvaliteta, udobnosti, i što se tiče rokova, usluge. Pričala sam sa vlasnikom, jako ljubazan čovek. E sada, kod njih se ne spušta naslon (osim slike 3 i 4, ja mislim da se na njima spušta), ali su bez obzira jako kvalitetni. Mada mogu da ih pitam da tako urade, ali ne verujem, zbog dimenzija koje meni trebaju. Ja mislim da taj sedalni deo ako je kvalitetan, mora biti i udoban, ovo sam našla, kod garnitura za sedenje bitna je i gustina punjenja (pena uglavnom) izrazena u kg/m3. Recimo za sedalni deo bitna je sto veca recimo oko 30 kg/m3. To garantuje dugotrajnost i izdrzljivost. Za deo gde je naslon moze biti malo manje od toga. Pomozite sad, koliko kontam, opcija da se spušta naslon je bitna samo kod spavanja ( na naslonu se ne sedi), jer kada se spusti naslon i na tom delu se spava? Nama za svakodnevno spavanje ne treba, ali treba nam za goste, koje ponekad imamo na spavanju. Meni treba lenjivac dužine maksimum 150, čak možda ću i 145, jer je jako uska soba a naspram garniture mora da stane i polica sa TV-om, i da prolaza između. To niko ne radi u toj dimenziji, zato moram da pravim. Numanović mi je još u opciji, oni mogu neke od svojih garnitura da skrate, to naplaćuju 10%, ali ne mogu sve. Ali mi je Čarkić lepši, vizuelno. Evo npr jedna od Numanovića, to je sa spuštanjem naslona jel tako? I taj naslon je samo za ležanje, na njemu se ne sedi, a nama je bitno da bude ok za sedenje. Gosti će da prežive :) IZVORNA PORUKA: isidora88 Dunja da li je ovo Carkic? Ako jeste odlicne su im garniture, nama su trebali da rade ali nisu mogli tako brzo koliko je nama trebalo ali smo videli uzivo ugaone i odlican je kvalitet.
< Poruku je uredio dunja RR -- 1.11.2018 9:54:18 >