Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:43:51
|
|
|
|
malik
|
Moderatori, da li sam zakasnila za prijavu?
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:45:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: malik Moderatori, da li sam zakasnila za prijavu? Nisi mila, tvoj je Baby Time br. 15, molim podatke na pp (ime, prezime, adresa i br.telefona)
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:47:47
|
|
|
|
enap
|
-
hocu i ja!!!!!Prijavljujem se za taj test!!!
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:48:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mica0 mislim da se zbog troskova ne javljaju :) Mico, za tebe nisam sigurna da li je ovo prjava, pa te molim da mi javiš što pre.
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:49:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: enap -
hocu i ja!!!!!Prijavljujem se za taj test!!! Prijava 16. molim podatke na pp (ime, prezime, adresa i br.telefona)
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 17:59:01
|
|
|
|
Maraj
|
Juuhu! Ja sam broj 7! Hvala Dunja i RR!
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:17:22
|
|
|
|
degu
|
Evo prijavljujem se i ja, ako nisam zakasnila
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:19:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Evo prijavljujem se i ja, ako nisam zakasnila Degu, tvoj je br. 17, pošalji podatke na pp, imam ih od ranije ali da ne tražim
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:28:47
|
|
|
|
milenatea
|
Hvala vam
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:37:35
|
|
|
|
isidora88
|
prijavljujem se i ja
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:38:41
|
|
|
|
Celeste
|
I ja
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 18:38:54
|
|
|
|
Nelaa
|
Hvala Vam od srca.... Hvala Dunja... Samo mi javi da li je stigla moja poruka sa adresom posto sam nova, pa ne znam bas sve...
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:04:35
|
|
|
|
maca821
|
Evo i ja se prijavljujem
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:04:43
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: nata11 Ja se prijavljujem. Ja sam cak napisala i jedan stih u dnevniku ali me sramota da objavim nikad nisam bila kreativna malo mi je glup 9. nato i tvoje podatke molim na pp (ime, prezime, adresa i br.telefona) Jupiiii hvala Vam
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:05:31
|
|
|
|
Jacq
|
Hocem i jaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:14:02
|
|
|
|
babes
|
Hvala vaaaaaam!!!
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:15:54
|
|
|
|
mica0
|
Meni za sad ne treba, hvala
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:40:16
|
|
|
|
Meisje
|
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 19:41:29
|
|
|
|
Cuftas
|
Dunja, ako ima još mesta prijavljujem se i ja
|
|
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:17:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 prijavljujem se i ja Prijava br. 18, molim podatke na pp
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:18:10
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Celeste I ja Prijava br. 19, molim podatke na pp
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:18:32
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: maca821 Evo i ja se prijavljujem Prijava br. 20, molim podatke na pp
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:20:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Podelili smo svih 20, toliko sam i dobila ali se nadam da će uskoro biti još kampanja za Baby Time.
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:20:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nelaa Hvala Vam od srca.... Hvala Dunja... Samo mi javi da li je stigla moja poruka sa adresom posto sam nova, pa ne znam bas sve... Sve je ok, stigla poruka
|
|
RE: Pharmanova vam poklanja Baby Time! 3.2.2013 20:25:28
|
|
|
|
isidora88
|
hvala
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?