Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:45:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Genijeeee!!!! Hahahahaaha...
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:46:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Khm, prodju dosta njih i ne obratim paznju nesto na to !
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:47:04
|
|
|
|
eugenija
|
11 aktivnih korisnika trenutno... ajmo curke, evocirajte uspomene
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:49:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako znam, ubij me... Ne mogu se sjetiti... Nesto drugo me je okupiralo tada
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:51:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Maja i Pavo to obavljaju u prirodi uz cvrkut pticica IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Khm, prodju dosta njih i ne obratim paznju nesto na to !
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:51:13
|
|
|
|
eugenija
|
klik
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:54:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hehe, jeste li jeli Kinder Bueno nakon toga Znas da sam se ja uvijek tripovala da ovu pjesmu pjeva muskarac, i to do skora. Tek sad vidjeh spot, dobra treba ova Amanda
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:57:08
|
|
|
|
Anoniman
|
A nema nikoga... Nije ti tema toliko "socna" izgleda :)))) Daj nesto zesce, meni nista ne pada na pamet
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:57:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Maja i Pavo to obavljaju u prirodi uz cvrkut pticica IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Khm, prodju dosta njih i ne obratim paznju nesto na to ! Ma da, najlepsa muzika!
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 15.8.2009 23:58:06
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Hehe, jeste li jeli Kinder Bueno nakon toga Znas da sam se ja uvijek tripovala da ovu pjesmu pjeva muskarac, i to do skora. Tek sad vidjeh spot, dobra treba ova Amanda Trandža ebote
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 0:01:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Znala sam!!!! A meni se drug rugao kako sam pomislila da je musko po glasu. Bemti, ove traze su pet puta bolje ribe od mene. IZVORNA PORUKA: eugenija IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Hehe, jeste li jeli Kinder Bueno nakon toga Znas da sam se ja uvijek tripovala da ovu pjesmu pjeva muskarac, i to do skora. Tek sad vidjeh spot, dobra treba ova Amanda Trandža ebote
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 14:24:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Mea Culpa i sve ostalo od enigme je meni jako sexy..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 14:51:35
|
|
|
|
Shishica
|
Ne znam.. Ja nista ne cujem u toku tog lepog cina...
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 15:17:26
|
|
|
|
Verus
|
Enigma CD je bio redovan na listi.....super muzika za passionate sex!!
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 15:17:51
|
|
|
|
Verus
|
umrecu od smeha! A kucala moj post pre nego sto sam citala ostale!!! hihihih IZVORNA PORUKA: Ana RR Mea Culpa i sve ostalo od enigme je meni jako sexy..
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 16.8.2009 15:45:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 27.11.2009 15:41:43
|
|
|
|
eugenija
|
Joj, zaboravih ove dve: klik - Inače se uz bilo šta od Lovage može nešto desiti klik - klasika, ali... neizbežna
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 27.11.2009 15:46:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Uz ovo mi je oduvek bilo najlepse klik i ovo mi je izuzetno drago klik to ako pricamo o pravom vodjenju ljubavi
< Poruku je uredio Nedja -- 27.11.2009 15:49:01 >
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 27.11.2009 15:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
......... ja sam nogom slučajno zakačila radio pa je slučajno počela pesma Sava tiho teče.......... ali nije bilo zadnje veče .... Volim tišinu dok vodim ljubav. Jedino posle neki sentiš...
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 19.2.2010 15:04:33
|
|
|
|
eugenija
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: banini CRNE RUPE-CRNI BOMBARDER Draga, ovo je komentar uz tu pesmu na You tube-u : Ljudi probajte uz ovo da vodite ljubav... To vece ce devojka da pamti za ceo zivot, pre ce to da zapamti nego kad je izgubila nevinost <:* Pozz Inače, stvar je ...
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 1.3.2010 17:21:45
|
|
|
|
Alexis79
|
KLIK Uvek me ta pesma podseti na ljubav
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 1.3.2010 17:54:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Hari Mata Hari je u pitanju al me ubi ne znam koja je pesma... Seticu se
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 1.3.2010 18:02:09
|
|
|
|
indy_25
|
Cesto sam pustala muziku od Enigme dok vodimo ljubav jer me ona baca u oblake i nekako se uz nju opustim. Nastavicu al kad se oporavim poslije poroda.
|
|
|
|
RE: Pesma uz koju ste vodili ljubav 1.3.2010 18:40:07
|
|
|
|
viking
|
Tindersticks su zakon
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?