Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 9.1.2013 16:31:16
|
|
|
|
tanjicak79
|
Vidim da ima baš puno naprednih beba i da su mnoge mali džinovi naspram moje Petre. Ona super izgleda, nije ni mršava, niti debela beba, i napreduje u svakom smislu, jedino na kilaži malo slabije dobija. Rođena je sa 3100 g sa mesec dana 3880 g sa dva meseca 4650 g sa tri meseca 5300 g sa nepunih pet 5900 g Samo je sisala od rođenja, a sa kašicama smo krenuli pre dve nedelje.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 10:42:27
|
|
|
|
adulence
|
mi danas idemo na prvu kontrolicu,radujem se jako ali opet imam tremu i nadam se samo da mi lepo napreduje...javicemo vam u svakom slucaju...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 11:20:00
|
|
|
|
Zemunka85
|
Heheheh adulence, tacno se secam te prve kontrole :D. Bas sto kazes, radujes se, a imas tremu. Mi nismo bili mesec i po. Idemo 22. JEDVA CEKAM! Poslednji put smo bili na dan treceg meseca imala je 6200, sada se nadam preko 7kg. Merila sam je u kuci 7800, ali je bila pretrontana. Tako da se nadam da ima preko 7kg. A opet - ta kucna vaga, iako digitalna, moze da se ne poklapa u 100grama sa onom iz DZ i da mi da laznu sliku o >5 dana njenog napretka/nazatka.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 21:06:21
|
|
|
|
adulence
|
e pa ovako iz porodilista smo izasli sa 3190g danas na prvoj kontrolici 4600g samo sikimo
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 21:08:27
|
|
|
|
lesica
|
Adulence,pa bravo za veliku curu Odlično je napredovala.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 21:11:38
|
|
|
|
adulence
|
hvala,ja sam se iskreno iznenadila jer ona meni jedva siki 1 minuta i to samo jednu siku po podoju...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 21:13:11
|
|
|
|
lesica
|
Zna šmizla koliko joj treba!!! Super!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 22:27:13
|
|
|
|
jovicaa
|
strava adulence mi sutra idemo na kontrolu... mada on je dosta izgubio zbog bronhitisa, cak je bio i mrsaviji nego na kontroli pre mesec dana, ali valjda je nesto i dobio u zadnjih deset dana, nadam se!
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 22:44:42
|
|
|
|
Bebilina
|
Tanjicak pa nije to slabije dobijanje, vec taman Ona ce ti i pre 6m udvostruciti kilazu i to je super. Dok god ona rucka, zdrava je i vesela nema razloga da brojis kile Adulence super za kontrolu Jovice sigurno je dodao, nemoj da brines, nadoknadice on
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 10.1.2013 22:56:04
|
|
|
|
jovana13
|
adulence bravo! Tako je i moj maleni dobijao na tezini dok je sisao a sisao je po par min uvek jednu s tim da je danju cesce sisao a nocu se budio 1 i 1pred zoru. A manje dodaje od kad je na vestackoj. Na kraju krajeva nije ni bitno da sto vise dodaje vec da sisa dete i prosecno napreduje a ne ovo vestacko
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 11.1.2013 22:21:58
|
|
|
|
jovicaa
|
na rodjenju 3 780 gr 53 cm na otpustu 3 550 gr 1. mesec 4 960 gr 2. mesec 5 700 gr 60 cm s obzirom na bronhiolitis ja sam prezadovoljna.... pre dve nedelje je u bolnici imao 4 900 gr.. a doktorica kaze da super napreduje, ta kilaza bi bila ok i da nije bio bolestan. kaze da se i 600 gr tolerise kao normalno.
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 12.1.2013 7:33:01
|
|
|
|
adulence
|
superiska....bravo... sad mozes da odahnes...
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 12.1.2013 12:32:57
|
|
|
|
jovicaa
|
da stvarno sam konacno malo odahnula... mada prosto se plasim da ne brinem, kao da ne navucem zlo opet, ma strasni tripovi, luda sam kao struja
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 12.1.2013 19:15:46
|
|
|
|
MarijaBg
|
Jovice, Adulence za bebe
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 14.1.2013 15:53:41
|
|
|
|
nina26
|
Mi smo danas bili u bolnici na kontroli, posto smo se preselili i nismo jos nasli pedijatra, i pokajala sam se sto sam otisla! Na kontroli od pre 2 nedelje je imala 6kg (i ta dr je nesto tu na brzinu nas izmerila) i danas sok, ima navodno 6050gr!!! To je nemoguce, ona mi lepo rucka, ne place, nema zelenu stolicu, i prosto ne mogu da verujem da je doslo do takve greske.... a kao dobila je na visini 6cm i sad ne znam koliko je tacno imala na prosloj kontroli, i koja je vaga tacna??? idemo sutra kod drugog pedijatra, ali sta mi vredi kad je nisu dobro izmerili prosli put, i ne znam sada koliko je napredovala....
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 11:47:46
|
|
|
|
MASHKA
|
1.7 kg za mesec dana! ja prezadovoljna, s obzirom da mi je Staša u prvom mesecu dobila samo 650 g.
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 11:55:48
|
|
|
|
jovicaa
|
super mashka ... sisa? nina nemoj da se opterecujes, pazi sest kila za 2 i po meseca uopste nije malo! recimo ako je prosli mesec napredovala kilu i po normalno je da sad manje napreduje. ja sam skontala da se mi previse opterecujemo tim napredovanjem, a nije bas toliko bitno. bitno je samo da je u plusu, da ne gubi
< Poruku je uredio jovicaa -- 15.1.2013 11:56:12 >
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 12:16:34
|
|
|
|
MASHKA
|
ne sisa, pije dohranu
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 12:19:06
|
|
|
|
jovicaa
|
svejedno
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 16:50:38
|
|
|
|
nina26
|
Evo nas sa kontrole, i bila sam upravu, prosli put nisu je lepo izmerili, i sada sa nepuna 3 meseca ima 6110gr, sto je opet ok, jer na mesec dana dobija po kg, a visina je 62,5. malo cu joj ipak pojacati dohranu,jer i dalje ne znam koliko jede dok sisa, kod nas je to i dalje poremeceno i hvala Bogu nema nista na srcu, kao sto mi je juce dr u bolnici rekla.....samo traumiraju roditelje bez razloga....
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 15.1.2013 17:22:54
|
|
|
|
Sanchy
|
Nina to je super i zasto bi joj pojacavala dohranu??Moj M.sa punih sest meseci imao je 7200 pa ti uporedi sa svojom bebicom....a inace nam je pedijatar rekao da je to skolski i odlicno,i da nije dobro ni preterano napredovanje jer je to onda opterecenje za kicmu ,lose drznje i sta ti ja znam samo se o tome skoro pa uopste ne prica....zato uzivaj,bebica ti je super!
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.1.2013 14:36:41
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy Nina to je super i zasto bi joj pojacavala dohranu??Moj M.sa punih sest meseci imao je 7200 pa ti uporedi sa svojom bebicom....a inace nam je pedijatar rekao da je to skolski i odlicno,i da nije dobro ni preterano napredovanje jer je to onda opterecenje za kicmu ,lose drznje i sta ti ja znam samo se o tome skoro pa uopste ne prica....zato uzivaj,bebica ti je super! stvarno? pa sta znam, ona ne izgleda debelo, nego bas onako normalno, fino popunjena kad uporedjujem ostalu decicu ovde, rekla bih da moja malo "slabije" napreduje, ali mislim da se samo tripujem... u sustini, kg po mesecu je sasvim ok... sigurno ima veze i kilaza sa kicmom, jer vidim ova moja je malo "lenja" pa nece jos uvek da drzi glavicu pravo
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.1.2013 14:49:40
|
|
|
|
jovicaa
|
joj nina pa nemoj joj pojacavati dohranu, ona odlicno sisa cim napreduje kg.. to je bas steta da dajes bebi vise dohrane, tvoje mleko je za nju eliksir zivota naspram dohrane. sto ne pokusas da izbacis dohranu? koliko pije ?
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.1.2013 15:26:06
|
|
|
|
pocahontas
|
mi bili danas u savetovalistu, na merenju i vakcini. imajuci u vidu da je jedan mesec prakticno stagnitala u tezini, pisala sam u drugoj temi o tome, sad ima 5870gr, a to je 900gr za poslednjih mesec dana, ja sam prezadovoljna. nastavljamo sa iskljucivim dojenjem, tako nam je i doktorica rekla
|
|
|
|
RE: Napredovanje VAŠE bebe po mesecima 16.1.2013 15:26:29
|
|
|
|
nina26
|
pa mislim da nemam dovoljno mleka za sve obroke, a i jako kratko sisa pa brzo ogladni... a dohranu joj dam posle kupanja uvece, i u 5 ujutru kad se probudi,mada tada dam i da sisa i posle nastavljam sa sisanjem.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?